- 13 Mart 2019
- 2.453
- 2.486
- 133
Damagiyla tutup çekiyor yiğit mirza da acıyor baya oyun zannediyor gülüyor bideKızlar bebekleriniz ısırıyor mu sizi? Uzay bugün tüm beslenmelerinden sonra ısırdı beni çok canım yandı. Daha dişi de yok. Dişi çıkınca koparır böyle ısırırsa.
Canım 10 gündür yapıyorum. Şşt pat yönteöi ile yapıyorım başta çok zordu ama vazgrömedim aşırj yoruldum gece gündüz çok zordu hepsi ama şimdş daha rahat artık kendisş uyuyor her öğün uykusunda olmasa da çoğunda kendisş uyuyor diğerletinde yine ben başında şşşş diyip pat pat hafif vuruyorum sırtına beya bacağına poposuna felan. Buarad ainstagramda baldan annr var onun postlarını okudum ben hep ondan yola çıkaral yaptım onda gördüm bu şşt pat yöntemini hem bebeği ağlatmıyorsun hem 4 ay 6 ay arası için uygun. Ya mutlaka bebek ağlıyor ama enazından şu odada bırakıp çık çocuk ağlasım gibi değil yani. Sakinleştiriyorsun her ağladığında kucağına alıp 2 3 dakika sakinleştirio tekrar koyuyorsun tekrar ağlıyor birdhaa aynısını yapıyorsun eni sonu yatıyor başta 40 dakika 1 saate yakın böyle yaptığımı bilirim ama şimdi kendisş uyumadığnda ben bu yöntemle 10 15 dkaika en fazla sürüyor yatıyor. Ve doğru saatte yatırmak çok önemli uykusunun geldiğini iyi gözlemleyip öyle yatağına koymak lazım.Bizimki bildiğin gaz canim.çocuğumun çok uykusu oluyor besigine koyarken falab gozler kapali oluyor çünkü,emzirip yatırıyorum yatağına 2-3dk sonra kafayi sag-sol yapiyor hizli hizli ellerde bir gernesme hareketi öyle öyle uyanıyor
Nasıl bir eğitim uyguluyorsun ne zaman başladın tam ayrıntılı anlatirmisin
Ay benimki emerken arada bir başını yere çeviriyor aferin kızım koparıcan yakında diyorumKızlar bebekleriniz ısırıyor mu sizi? Uzay bugün tüm beslenmelerinden sonra ısırdı beni çok canım yandı. Daha dişi de yok. Dişi çıkınca koparır böyle ısırırsa.
Maşallah sizeCanım 10 gündür yapıyorum. Şşt pat yönteöi ile yapıyorım başta çok zordu ama vazgrömedim aşırj yoruldum gece gündüz çok zordu hepsi ama şimdş daha rahat artık kendisş uyuyor her öğün uykusunda olmasa da çoğunda kendisş uyuyor diğerletinde yine ben başında şşşş diyip pat pat hafif vuruyorum sırtına beya bacağına poposuna felan. Buarad ainstagramda baldan annr var onun postlarını okudum ben hep ondan yola çıkaral yaptım onda gördüm bu şşt pat yöntemini hem bebeği ağlatmıyorsun hem 4 ay 6 ay arası için uygun. Ya mutlaka bebek ağlıyor ama enazından şu odada bırakıp çık çocuk ağlasım gibi değil yani. Sakinleştiriyorsun her ağladığında kucağına alıp 2 3 dakika sakinleştirio tekrar koyuyorsun tekrar ağlıyor birdhaa aynısını yapıyorsun eni sonu yatıyor başta 40 dakika 1 saate yakın böyle yaptığımı bilirim ama şimdi kendisş uyumadığnda ben bu yöntemle 10 15 dkaika en fazla sürüyor yatıyor. Ve doğru saatte yatırmak çok önemli uykusunun geldiğini iyi gözlemleyip öyle yatağına koymak lazım.
Aynen trscy hogg yöntemi canım mutlaka dene bekleme 6.aydan sonra çom önerilmiyor bu biz 4 buçuk aylığız 4.aya girince başladkm ben hemen hemen. Öyle şimdç birkaç gündir kendisş uyuyor dediğşm gibş o ds her seferinde değil ama günde 2 3 kere kendisi uyuyor dişerlerimde şşt pat yapıyorum bende önce hamakta sallıyordum çarşafta sallıyordum saatlerce ve baktım olmuyor gündüz tekken çok zorlanıyorjö. Başladkm eğitime. Gündüz tekken çok kötüydü artık kucağımda evde koşturup uyutuyordum yarım saat 40 dakika uyuyor kalkıyordu baktım olacak gibi değil eğitime başladım.Maşallah sizedarısı başımıza inş. evet ya alıştığı bir süreçten diğerine geçerken illaki ağlamalar olacak ama çok olmamak kaydiyle tabiki.bende başlayacağım ama 5.ay dolmasını bekliyorum.bizim besigimiz otomatik sallanıyor hiç sallamadan nasıl uyuturum bilmem
Bir-çok yöntemi araştırdım okuyorum tracy hogg yöntemi bu senin dediğin sanırım şşş pat yaparak uyutmaya çalışılıyor ağladığında kucağa alıp sustuğu an geri koyuluyor
Tebrik ederim gerçekten.peki bu yöntemi uygulayınca uyku süreleri uzatimi? Mesela geceleri kesintisiz kaç saat uyuyorAynen trscy hogg yöntemi canım mutlaka dene bekleme 6.aydan sonra çom önerilmiyor bu biz 4 buçuk aylığız 4.aya girince başladkm ben hemen hemen. Öyle şimdç birkaç gündir kendisş uyuyor dediğşm gibş o ds her seferinde değil ama günde 2 3 kere kendisi uyuyor dişerlerimde şşt pat yapıyorum bende önce hamakta sallıyordum çarşafta sallıyordum saatlerce ve baktım olmuyor gündüz tekken çok zorlanıyorjö. Başladkm eğitime. Gündüz tekken çok kötüydü artık kucağımda evde koşturup uyutuyordum yarım saat 40 dakika uyuyor kalkıyordu baktım olacak gibi değil eğitime başladım.
Allah yardımcın olsun cnm birşey soracam yanlış anlsma ama ikinci çocugu sen mi istedin ben eşim yardım etmese ikinciyi yapmam diyorum da gercekten cooom zor iki çocukBenim oglum kendi uyuyo ama tuvalet ihtiyaci yemek ihtiyaci e haliyle anne ihtiyaci zaten babamiz yok gibi bisey simdi virüs var diye erken geliyo iste erkenide 9.10 yani
Benim bıdık da iki gündür ısırıyorKızlar bebekleriniz ısırıyor mu sizi? Uzay bugün tüm beslenmelerinden sonra ısırdı beni çok canım yandı. Daha dişi de yok. Dişi çıkınca koparır böyle ısırırsa.
Aslinda ilk cocukta boyle degildi ona cok bakti gebeligimden once böyle olmaya başladı bebekle ilgili değil yani oda istemisti kizimi seviyorda ama hiç evle alakasi yok diyebilirimAllah yardımcın olsun cnm birşey soracam yanlış anlsma ama ikinci çocugu sen mi istedin ben eşim yardım etmese ikinciyi yapmam diyorum da gercekten cooom zor iki çocuk
Canim bide benim zorlandigim sadece cocuklarim olsa keşke abim yanimizda kaliyo esim 1 bardak suyu bile kalkip almaz bu aralar erken geliyo mecburiyetten bütün yük bende yoksa zorlanmamAllah yardımcın olsun cnm birşey soracam yanlış anlsma ama ikinci çocugu sen mi istedin ben eşim yardım etmese ikinciyi yapmam diyorum da gercekten cooom zor iki çocuk
Çünkü inandığım birsry için sabrettim sonu selamet oldu cnm ama kucagimdaydi yalnız bırakmadım hergun aglayacagina birkaç gün ağladı hala ağladığı zaman hemen herşeyi vermiyorum verdiğin anda yine ağlarsam verecek diye dusunecekler çok zekilerValla iyi sabırlıymışın canım 40 dk ağlamış pes etmemişin ben hiç dayanamıyorum aglayınca cimcimeye
İns destek olur sana bundan sonra daAslinda ilk cocukta boyle degildi ona cok bakti gebeligimden once böyle olmaya başladı bebekle ilgili değil yani oda istemisti kizimi seviyorda ama hiç evle alakasi yok diyebilirim
bu arada oğlum bir yaşındaydı gece emerek uyuyordu gece on kere kalkıyordu ilk eğitimde hiç aglamadi şimdi ufaklık da öyle aglamadi ağlarken pis pış yaptım susmazsa kucağa aldımÇünkü inandığım birsry için sabrettim sonu selamet oldu cnm ama kucagimdaydi yalnız bırakmadım hergun aglayacagina birkaç gün ağladı hala ağladığı zaman hemen herşeyi vermiyorum verdiğin anda yine ağlarsam verecek diye dusunecekler çok zekiler
Aynwn öyle valla haklısın canım odadan cıkınca hemen ağlıyo gelince susuyo ben sallamıyorum memede uyuyo bazıları da eğitim alışılmış çaresizlik bebeğin size ihtiyacı var ki memede uyumak istiyo diyo bu uyku eğitimi verilen bebeklerde ilerde nasıl etkisi olacagı belli değil bebeğinizin size ihtiyacı oldugu icin memede veya kucagınozda uyumak istiyo diyo oda mantıklı geliyor bilmiyorum ne yapacağımıÇünkü inandığım birsry için sabrettim sonu selamet oldu cnm ama kucagimdaydi yalnız bırakmadım hergun aglayacagina birkaç gün ağladı hala ağladığı zaman hemen herşeyi vermiyorum verdiğin anda yine ağlarsam verecek diye dusunecekler çok zekiler
Ya bende öyle yapıyorum geceleri sık kalktığında ama emmeden sakinlemiuor kendini geri geri atıyor çok sınırlı benim oğlan ya istediği olmayınca çıldırıyor ☹bu arada oğlum bir yaşındaydı gece emerek uyuyordu gece on kere kalkıyordu ilk eğitimde hiç aglamadi şimdi ufaklık da öyle aglamadi ağlarken pis pış yaptım susmazsa kucağa aldım
Henüz mevsimi değil,basit şeker oranı fazla yüksek..Ben vermem şahsen.Kaldı ki 6 aylık değil henüz bizim bebeler.Bence vermeyin şimdilik..Kızlar karpuzda ne diyosunuz bugün kvvermek.istedi neyseki kötü cıktı karpuz ne.zama n verilir
Canım gündğz uykuları kesinlikle çok fark etti uzadı 1 1 byçuk saat oluyor her uykusu. Gece sadece 2 defa uyanıyor. Akşam 7 de yatıyor 11 de uyanıyor mama veriyorum bir de 3 4 gibi uyanıyor bazeb o saatte uyanınca geri uyumuyor o kısmı bi halledmedim neden olduğunu anlamadım ama. Onun dışında sıkıntu yokTebrik ederim gerçekten.peki bu yöntemi uygulayınca uyku süreleri uzatimi? Mesela geceleri kesintisiz kaç saat uyuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?