2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Sorma canım ya biz de çok fenayiz bu aralar. Beşinci ayda biraz düzelmesi gerekiyor ama göreceğiz. Ben de 10da uyuttum akşam, 1e kadar sürekli uyandı. Yatıp kalkmaktan yoruldum diye yanıma aldım, uyudu yanıma yatırınca. Ben uyuyamadım tabi ezersem fln diye. Artık düzelse şu uyku durumu bari 3-4 saat deliksiz uyusam diye bekliyorum.

Cnm bazı bebekler var bir iki kez uyanıyor onlarda sıkıntı olmaz kalkmasi için ama saat başı diyorsun büyüyünce daha da çok kalkacaklar büyüme hormonu bile gece uykusunda salgılanıyor .bebek sürekli uyanırsa birşeye bağımlı olursa bu ne kadar sağlıklı oğlum hep kendi uyudu ilk zamanlar meme de uyudu bir yaşında ikinci kez uyku eğitimi verdim gece beslenmesini kestim o da ben de yipraniyorduk . O kadar sosyal bir çocuk ki 22 aylık gün içinde kaç kez birbirimizi öpüyoruz inan bilmiyorum dakkika başı sarılır öper kendi başına oynar herkesin yanına bırakıp bir yerlere gidebilirim koala gibi yaşamasi daha zor bu sefer istediği herşey için ağlayacak çünkü ağladığında herseyi elde etmiş olduğu icin.
Küçük yaşta alışması daha kolay ilk başta iki çocuğum da aglamadi alistirirken biraz önce dört aylık kızım emzirdim gazını çıkardım öptüm hadi uyku zamanı anneciğim dedim pış pış yaptım odadan çıktım maşallah uyudu aglamadi.gece üç dört kez kalkıyor emiyir uyuyor daha tam eğitim vermedim uysnsa bile kendi uyuyor arada var mı bundan guzeli

Canım ben daha gece uykusuna birşey yapmadım derin uykudayken o uyanmadan sen ksldirip emzir diğer kalktıklarında kucağa al susunca yatağa koy ağladı tekrar al sakinlestir yatır yeterki kucakta uyumasın birkaç gün sonra alışacak tır

Bu arada sürekli uyandığında sikayett ediliyor baksana böylesi çok mu iyi sizce sağlık sorunları yoksa inan alisiyorlar böyle devam etmek isteyenler de kendi tercihleri ysbsnciylacevli komşumuz var agladigi zaman kocası eşini göndermiyor odaya bırak uyur o diye yabancılar bu şekilde uyutuyor biz yine onların yanında oluyoruz ağlamaya terk etmiyoruz eğer öyle olsaydı tr de her yerde sürekli ağlayıp ailesinden birsry isteyen çocuklar olmazdı güvensiz bağlanma yok mu o şekilde uyuyanlarda. Herkesin kendi tercihi canım

Gece olanlar : 22.00 uyudu 24.00 uyandı emzirmedim 20dk bağirdi ağlamadı,pispisladim babasına devrettim ama yine uyumadi 02.00ye kadar sonra emzirdim 04.30 birdaha kalktı emdi 07.00 birdaha uyandı emdi 09.00da tamamen uyandı
Benim çocuğum 2 saate odaklı gibikesintisiz şöyle bir 5-6saat uyuduğu günleride görürüm insaALLAH

Bence eğitim şart sürekli aglatarak değil tabiki ama öğrenmesi gerek sonuçta onlarda bir birey ve desteksiz kendi başlarına gayet güzel uyuyabilirler

Ne güzel ya benimki 7de yatsa 1 saat uyur kalkar birdaha uyumazki onu nasıl yapcam 21.00de odaya gidiyoruz 22.00de anca uyuyor

Görürsün canım sen de isteklisin o uyanmadan sen emzir saati de belli ya bir buçuk saat sonra emzir uysnsa bile karnı tok olduğu için daha kısa sürer uyumasi alıştı ya şimdi memeyi vereceğini biliyor ondan uyumadı sen vermemeye basla bak nasıl uyuyacak babaya vermekle iyi etmişsin ama babalar da aglamalarina çok dayanamıyor

Bence eğitim şart sürekli aglatarak değil tabiki ama öğrenmesi gerek sonuçta onlarda bir birey ve desteksiz kendi başlarına gayet güzel uyuyabilirler
Aynen cnm uyku eğitimi verenlerin görüşleriyle vermeyenler tamamen farklı sabit fikirli olmamak gerekir bı de işe gidenler için çok zor artık herkesin kendi bilecegi

Kizlar sizin de sinirleriniz bozuldu mu Ankara'da yim bir aydir evdeyiz ama dün yasak çıkacak diye butun izolasyon bozuldu çocuklarımızla dışarı çıkıp birşey yapamıyoruz virüs Eve girse çok küçükler o kadar emek verildi hepsi çöp insanlar hala ciddiyetin farkında değil iki gün için ortalığı yiktilar

Seninle bir plan düzenleyelim mi senin okuduklarım benim okuduklarımı harmanlayıp

Sorma millet 2 gün ekmel yemede ölecek sanki hayır bakanlığında sucu var son dk açıklanmaz ki sokağa çıkma yasağı

Haftaya bes aylık oluyoruz biz ama hiç sanmıyorum düzeleceğini bide benin kızım iyice uykusu gelmeden memeyi de tutmuyor Allah yardımcımız olsun valla ne zormuş çocuk büyütmek bakıyorum baskalarina aksam 7 den sabah 7 ye kadar uyuyo imreniyorum benimde 12 de anca uyuyo

Yani öyle canım kendi ke dine uyuması çok güzel bişey de benim kızım çok zor bi kız nasıl olur bilmiyorum memeyi bile her zaman tutmuyor iyice uykusu gelince tutuyor ondada emip uyuyo

Demir ilacı kullaniyir musun cnm bı de dış jeli kullanma çok zararlı yeşil soğan pırasa gibi şeyler ver rahatlatir
Yok canim daha baslamadim evde yok maalesef onlar cok huysuzlaniyo ben nurse harveys kullaniyorum bitkisel gaz surubumuzda ayni marka

Canım benim oğlan da gece 1 ve 4te uyanmaya alıştı bazen güzel emiyor bazen de 10 dakika emip uyuyor. Nasıl yapmam lazim tek uyanmaya düşürmek için acaba? Çünkü acıkma uyanması değil birisi. Yine iki kere kalksın ama saat 1de uyanmasını geri çeksem diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…