2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bende dün elma yalattım şapur şupur nasıl somuruyor...Sabahta babası salatalik yalattırdı onuda sevdi.Bizimkinin bu aralar bariz bir şekilde dişleri kaşınıyor ama diş değildir diye düşünüyorum.Nedeni ni bilmiyorum oral dönem ya ondan sanırım

Bende elma armut havuç hepsini tattirdim babasına kalsa çikolata falan veriyor sabah bizlen beraber kahvaltıya oturdu kucağımda nasıl yalaniyor bize bakıp kıyamadım yavruma.biz yiyoz ona vermiyormusuz uzaktan bakiyomus gibi

Be Ben de bise ihtiyaçları olduğunu dusunenlerdenim ben sadece uyku rutini oluşturdum her gün aynı saatlerde yatırıyorum bazen memede bazen sallayarak uykusunun geldiğini anlıyorum maşallah gece uykularımız iyi en az 6 saat uyuyor kendisi bir kere emmek için kalkıyor o da normal bazen 7 veya 8 saat uyuduğu da oluyor eğitim vermeden de oluyor rutin önemli ve bebeğinizin o anki ihtiyacı önemli büyüyünce kendiliğinden uyuyacaklar tabi bebeği hiç uyumayanlara bunu basaranlara bişey demiyorum herkesin kendi tercihi tabikj

Ben eğitim verebileceğimi zannetmiyorum zaten memeyi her zaman tutmuyor iyice uykusu gelince tutuyor ondada uyuyo ne bileyim ya biraz akıllı olsa erken uyusa zaten hiç eğitim falan düşünmem de beni çok yoruyo cimcime bide cok alıştı bana kucağıma sürekli kucak ilgi istiyo bakalım hayırlısı elbet gececek bu günler büyüyecek bıdıklar gülerek hatırlıycaz bu günleri

Merhaba herkese bebeginiz 5.ayda kaç gr kilo aldı,bu ay sanirim kilo alimi daha yavaş oliyor öyle mi?Bizim kontrol 6 gun sonra,merak ettim,yanlis anlamayin kilolarino sormuyorum hee bebek farklidir kaç gr aldi onu merak ettim.

Merhaba herkese bebeginiz 5.ayda kaç gr kilo aldı,bu ay sanirim kilo alimi daha yavaş oliyor öyle mi?Bizim kontrol 6 gun sonra,merak ettim,yanlis anlamayin kilolarino sormuyorum hee bebek farklidir kaç gr aldi onu merak ettim.
Biz yarın 5 ay olacağız sağlık ocağına gider miyim bilmiyorum evdeki tartı da çok doğru değil ama 600 veya 700 almisizdir

Yani öyle canım kendi ke dine uyuması çok güzel bişey de benim kızım çok zor bi kız nasıl olur bilmiyorum memeyi bile her zaman tutmuyor iyice uykusu gelince tutuyor ondada emip uyuyo
Benim kızımda öyle çok az emiyor uykulu olduğunda emiyor ben artık akşam şöyle yapıyorum önce kremi var egzama için onu suruyirum kıyafet tulum giydiriyorum sonra emiyor uyuyor gazını çıkartıyorum birkaç egzersiz hareketi gülüyor uyanıyor azıcık kısa bir ninni yatağa koyuyorum öpüyorum iyi uykular anneciğim uyku vakti deyip cikiyirum odadan birkaç dakika içinde uyuyor uyumazsa poposuna doğru vurup pış pış diyorum birkaç kez yapınca uyuyacagini anlıyor artık bence bebekler zor değil sadece düzen istiyorlar uyku saatleri aynı olursa bir rutin olursa onlarda sakinleşir düşünsene sürekli değişik şeyler kafası karışmaz mi bizim uyku saatleri sıkıntılı .not alıyorum hangi saatte yattı kalktı sonra şaşırıyorum kaç saat oldu diye iki uyku arasını iki saat tutuyorum zorla. birbucuk saat zor duruyor

Son düzenleme:
İki kere emsin diyorlar uzmanlar canım birden önce sen uyandırmadan emzir uyanırsa sakinlestir yatağa yatir dörtte de yine uyanmadan sen kaldır emzir senin işin daha kolay bence

Canım inan ilerde zor oluyor hem denemeden bilemezsin ki büyüyünce geçer diyenler iki yaşında emzirmeyi bırakınca rahatliyorlar bebekler çok küçük yogrulmasi daha kolay böyle uğraşmak biraz zor geliyor annelere sallamak ve emzirmek kolay geliyor. Bence bebeğine güven sinem Gerger akinal var Instagram'da tskip et anne yorumlarını oku ne demek istediğimi anlarsin

Biz daha dört aylığız ama azalır kilo alımı normal yani

Sen şanslısın bir kere kalktığı için gerek duymuyorsun ki cnm en az dört kere kalktığını düşün senin uyumayı öğretmek istememeni normal karşılarım da sürekli uyanan annelerin bunu kabullenmesine üzülürüm dün uyku eğitmeni canlı yayın yaptı dinledim bütün bebekler kendi uyumayı öğrenir gece uyanmaz diyor

Canm egzema kremi hangisini kullanıyorsun? Bize kortizonlu vermişti 3 gün kullanıp bıraktım bebe yağı veya bebe vazelini ile nemlendiriyorum çok değil ama kolları ve bacaklar8nin küçük bölümlerinde var hala
Bizde sizin gibi yapıyoruz saat 21.00da giriyoruz odaya emme,gaz çıkarma,masaj derken 22.00da uyumuş oluyor,bugün sabah sallama otomatigini kapadım şimdide sallamadım memede uyudu arkasından pispisladim bakalım kaç saat uy uçak.siz kaçta giriyorsunuz odaya kacta uyumuş oluyor?
Iki uyku arası 1,5-2saat olmalı zaten neden zorla 2 saati bulduruyorsun anlayamadim.benim oğlum gündüzleri bazen 1,5 saat oluyor iki uyku arasi

Evet o yönden haklısın sürekli kalksa psikolojim de bozulur uykusuzluktan

Ayy maşallah ne güzel darısı başımıza biz uykuya hasret anneleriz o yüzden eğitirsek bizd bağımlılıkları azalır kendisi bir birey olarak uyumayı öğrenir diyoruz.dusunsene senin bebeğinde 1,5-2 saate bir uyansaydı? Sen şanslı annelrdensin ne güzel daim olsun

Amin cnm inş sizinki de bir an evvel düzene girer benimki de ilk 2 ay zordu ama çok şükür düzeldi bu ara diş çıkarıyoruz yerleri belli oluyor gündüz huzursuzluk var inş geceye yansimaz

Bı de burdan okuyun arkadaslar

Eklentiler

• Screenshot_2020-04-11-22-50-48-638_com.instagram.android.webp
    60,2 KB · Görüntüleme: 49
  • Screenshot_2020-04-11-22-47-29-277_com.instagram.android.webp
    36,7 KB · Görüntüleme: 43
  • Screenshot_2020-04-11-22-47-34-119_com.instagram.android.webp
    47,5 KB · Görüntüleme: 40
Aynen canım Düzen cok guzel bişey keske aynı saatte uyuyup uyansa ben uğraşıyorum aynı saatte uyutmak icin ama uyumuyo 11 12 arası uyuyo bide uyuyo derin uykuya geçene kadar 2 3 kere uyanıyo cok değişik bi uyku düzeni var hayret ediyorum ben bu cimcimeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…