Bende pek istememiştim vermek ama kv falan heveslenincededim.neyse sadece yalasın ama kötü cıktı şükür ki karpuzHenüz mevsimi değil,basit şeker oranı fazla yüksek..Ben vermem şahsen.Kaldı ki 6 aylık değil henüz bizim bebeler.Bence vermeyin şimdilik..
Bende elma armut havuç hepsini tattirdim babasına kalsa çikolata falan veriyorBende dün elma yalattım şapur şupur nasıl somuruyor...Sabahta babası salatalik yalattırdı onuda sevdi.Bizimkinin bu aralar bariz bir şekilde dişleri kaşınıyor ama diş değildir diye düşünüyorum.Nedeni ni bilmiyorum oral dönem ya ondan sanırım
Ben de bise ihtiyaçları olduğunu dusunenlerdenim ben sadece uyku rutini oluşturdum her gün aynı saatlerde yatırıyorum bazen memede bazen sallayarak uykusunun geldiğini anlıyorum maşallah gece uykularımız iyi en az 6 saat uyuyor kendisi bir kere emmek için kalkıyor o da normal bazen 7 veya 8 saat uyuduğu da oluyor eğitim vermeden de oluyor rutin önemli ve bebeğinizin o anki ihtiyacı önemli büyüyünce kendiliğinden uyuyacaklar tabi bebeği hiç uyumayanlara bunu basaranlara bişey demiyorum herkesin kendi tercihi tabikjAynwn öyle valla haklısın canım odadan cıkınca hemen ağlıyo gelince susuyo ben sallamıyorum memede uyuyo bazıları da eğitim alışılmış çaresizlik bebeğin size ihtiyacı var ki memede uyumak istiyo diyo bu uyku eğitimi verilen bebeklerde ilerde nasıl etkisi olacagı belli değil bebeğinizin size ihtiyacı oldugu icin memede veya kucagınozda uyumak istiyo diyo oda mantıklı geliyor bilmiyorum ne yapacağımı
Ben eğitim verebileceğimi zannetmiyorum zaten memeyi her zaman tutmuyor iyice uykusu gelince tutuyor ondada uyuyo ne bileyim ya biraz akıllı olsa erken uyusa zaten hiç eğitim falan düşünmem de beni çok yoruyo cimcime bide cok alıştı bana kucağıma sürekli kucak ilgi istiyo bakalım hayırlısı elbet gececek bu günler büyüyecek bıdıklar gülerek hatırlıycaz bu günleriBe
Ben de bise ihtiyaçları olduğunu dusunenlerdenim ben sadece uyku rutini oluşturdum her gün aynı saatlerde yatırıyorum bazen memede bazen sallayarak uykusunun geldiğini anlıyorum maşallah gece uykularımız iyi en az 6 saat uyuyor kendisi bir kere emmek için kalkıyor o da normal bazen 7 veya 8 saat uyuduğu da oluyor eğitim vermeden de oluyor rutin önemli ve bebeğinizin o anki ihtiyacı önemli büyüyünce kendiliğinden uyuyacaklar tabi bebeği hiç uyumayanlara bunu basaranlara bişey demiyorum herkesin kendi tercihi tabikj
Tabiki cnm ama ben iki çocuk olduğu için uygulayamiyorum herzaman yardımcı olurumSeninle bir plan düzenleyelim mi senin okuduklarım benim okuduklarımı harmanlayıp
Sorma o kadar emek boşa gitti ins hayirlisiyla atlatırızSorma millet 2 gün ekmel yemede ölecek sanki hayır bakanlığında sucu var son dk açıklanmaz ki sokağa çıkma yasağı
Biz yarın 5 ay olacağız sağlık ocağına gider miyim bilmiyorum evdeki tartı da çok doğru değil ama 600 veya 700 almisizdirMerhaba herkese bebeginiz 5.ayda kaç gr kilo aldı,bu ay sanirim kilo alimi daha yavaş oliyor öyle mi?Bizim kontrol 6 gun sonra,merak ettim,yanlis anlamayin kilolarino sormuyorum hee bebek farklidir kaç gr aldi onu merak ettim.
Benim kızımda öyle çok az emiyor uykulu olduğunda emiyor ben artık akşam şöyle yapıyorum önce kremi var egzama için onu suruyirum kıyafet tulum giydiriyorum sonra emiyor uyuyor gazını çıkartıyorum birkaç egzersiz hareketi gülüyor uyanıyor azıcık kısa bir ninni yatağa koyuyorum öpüyorum iyi uykular anneciğim uyku vakti deyip cikiyirum odadan birkaç dakika içinde uyuyor uyumazsa poposuna doğru vurup pış pış diyorum birkaç kez yapınca uyuyacagini anlıyor artık bence bebekler zor değil sadece düzen istiyorlar uyku saatleri aynı olursa bir rutin olursa onlarda sakinleşir düşünsene sürekli değişik şeyler kafası karışmaz mi bizim uyku saatleri sıkıntılı .not alıyorum hangi saatte yattı kalktı sonra şaşırıyorum kaç saat oldu diye iki uyku arasını iki saat tutuyorum zorla. birbucuk saat zor duruyorYani öyle canım kendi ke dine uyuması çok güzel bişey de benim kızım çok zor bi kız nasıl olur bilmiyorum memeyi bile her zaman tutmuyor iyice uykusu gelince tutuyor ondada emip uyuyo
İki kere emsin diyorlar uzmanlar canım birden önce sen uyandırmadan emzir uyanırsa sakinlestir yatağa yatir dörtte de yine uyanmadan sen kaldır emzir senin işin daha kolay benceCanım benim oğlan da gece 1 ve 4te uyanmaya alıştı bazen güzel emiyor bazen de 10 dakika emip uyuyor. Nasıl yapmam lazim tek uyanmaya düşürmek için acaba? Çünkü acıkma uyanması değil birisi. Yine iki kere kalksın ama saat 1de uyanmasını geri çeksem diyorum
Canım inan ilerde zor oluyor hem denemeden bilemezsin ki büyüyünce geçer diyenler iki yaşında emzirmeyi bırakınca rahatliyorlar bebekler çok küçük yogrulmasi daha kolay böyle uğraşmak biraz zor geliyor annelere sallamak ve emzirmek kolay geliyor. Bence bebeğine güven sinem Gerger akinal var Instagram'da tskip et anne yorumlarını oku ne demek istediğimi anlarsinBen eğitim verebileceğimi zannetmiyorum zaten memeyi her zaman tutmuyor iyice uykusu gelince tutuyor ondada uyuyo ne bileyim ya biraz akıllı olsa erken uyusa zaten hiç eğitim falan düşünmem de beni çok yoruyo cimcime bide cok alıştı bana kucağıma sürekli kucak ilgi istiyo bakalım hayırlısı elbet gececek bu günler büyüyecek bıdıklar gülerek hatırlıycaz bu günleri
Biz daha dört aylığız ama azalır kilo alımı normal yaniMerhaba herkese bebeginiz 5.ayda kaç gr kilo aldı,bu ay sanirim kilo alimi daha yavaş oliyor öyle mi?Bizim kontrol 6 gun sonra,merak ettim,yanlis anlamayin kilolarino sormuyorum hee bebek farklidir kaç gr aldi onu merak ettim.
Sen şanslısın bir kere kalktığı için gerek duymuyorsun ki cnm en az dört kere kalktığını düşün senin uyumayı öğretmek istememeni normal karşılarım da sürekli uyanan annelerin bunu kabullenmesine üzülürüm dün uyku eğitmeni canlı yayın yaptı dinledim bütün bebekler kendi uyumayı öğrenir gece uyanmaz diyorBe
Ben de bise ihtiyaçları olduğunu dusunenlerdenim ben sadece uyku rutini oluşturdum her gün aynı saatlerde yatırıyorum bazen memede bazen sallayarak uykusunun geldiğini anlıyorum maşallah gece uykularımız iyi en az 6 saat uyuyor kendisi bir kere emmek için kalkıyor o da normal bazen 7 veya 8 saat uyuduğu da oluyor eğitim vermeden de oluyor rutin önemli ve bebeğinizin o anki ihtiyacı önemli büyüyünce kendiliğinden uyuyacaklar tabi bebeği hiç uyumayanlara bunu basaranlara bişey demiyorum herkesin kendi tercihi tabikj
Canm egzema kremi hangisini kullanıyorsun? Bize kortizonlu vermişti 3 gün kullanıp bıraktım bebe yağı veya bebe vazelini ile nemlendiriyorum çok değil ama kolları ve bacaklar8nin küçük bölümlerinde var halaBenim kızımda öyle çok az emiyor uykulu olduğunda emiyor ben artık akşam şöyle yapıyorum önce kremi var egzama için onu suruyirum kıyafet tulum giydiriyorum sonra emiyor uyuyor gazını çıkartıyorum birkaç egzersiz hareketi gülüyor uyanıyor azıcık kısa bir ninni yatağa koyuyorum öpüyorum iyi uykular anneciğim uyku vakti deyip cikiyirum odadan birkaç dakika içinde uyuyor uyumazsa poposuna doğru vurup pış pış diyorum birkaç kez yapınca uyuyacagini anlıyor artık bence bebekler zor değil sadece düzen istiyorlar uyku saatleri aynı olursa bir rutin olursa onlarda sakinleşir düşünsene sürekli değişik şeyler kafası karışmaz mi bizim uyku saatleri sıkıntılı .not alıyorum hangi saatte yattı kalktı sonra şaşırıyorum kaç saat oldu diye iki uyku arasını iki saat tutuyorum zorla. birbucuk saat zor duruyor
Evet o yönden haklısın sürekli kalksa psikolojim de bozulur uykusuzluktanSen şanslısın bir kere kalktığı için gerek duymuyorsun ki cnm en az dört kere kalktığını düşün senin uyumayı öğretmek istememeni normal karşılarım da sürekli uyanan annelerin bunu kabullenmesine üzülürüm dün uyku eğitmeni canlı yayın yaptı dinledim bütün bebekler kendi uyumayı öğrenir gece uyanmaz diyor
Ayy maşallah ne güzel darısı başımıza biz uykuya hasret anneleriz o yüzden eğitirsek bizd bağımlılıkları azalır kendisi bir birey olarak uyumayı öğrenir diyoruz.dusunsene senin bebeğinde 1,5-2 saate bir uyansaydı? Sen şanslı annelrdensin ne güzel daim olsunBe
Amin cnm inş sizinki de bir an evvel düzene girer benimki de ilk 2 ay zordu ama çok şükür düzeldi bu ara diş çıkarıyoruz yerleri belli oluyor gündüz huzursuzluk var inş geceye yansimazAyy maşallah ne güzel darısı başımıza biz uykuya hasret anneleriz o yüzden eğitirsek bizd bağımlılıkları azalır kendisi bir birey olarak uyumayı öğrenir diyoruz.dusunsene senin bebeğinde 1,5-2 saate bir uyansaydı? Sen şanslı annelrdensin ne güzel daim olsun
Aynen canım Düzen cok guzel bişey keske aynı saatte uyuyup uyansa ben uğraşıyorum aynı saatte uyutmak icin ama uyumuyo 11 12 arası uyuyo bide uyuyo derin uykuya geçene kadar 2 3 kere uyanıyo cok değişik bi uyku düzeni var hayret ediyorum ben bu cimcimeyeBenim kızımda öyle çok az emiyor uykulu olduğunda emiyor ben artık akşam şöyle yapıyorum önce kremi var egzama için onu suruyirum kıyafet tulum giydiriyorum sonra emiyor uyuyor gazını çıkartıyorum birkaç egzersiz hareketi gülüyor uyanıyor azıcık kısa bir ninni yatağa koyuyorum öpüyorum iyi uykular anneciğim uyku vakti deyip cikiyirum odadan birkaç dakika içinde uyuyor uyumazsa poposuna doğru vurup pış pış diyorum birkaç kez yapınca uyuyacagini anlıyor artık bence bebekler zor değil sadece düzen istiyorlar uyku saatleri aynı olursa bir rutin olursa onlarda sakinleşir düşünsene sürekli değişik şeyler kafası karışmaz mi bizim uyku saatleri sıkıntılı .not alıyorum hangi saatte yattı kalktı sonra şaşırıyorum kaç saat oldu diye iki uyku arasını iki saat tutuyorum zorla. birbucuk saat zor duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?