Tamam canım takip edicem teşekür ederim. Denesem olmazsa bi sıkıntı olur mu acaba bi şansımı denesemCanım inan ilerde zor oluyor hem denemeden bilemezsin ki büyüyünce geçer diyenler iki yaşında emzirmeyi bırakınca rahatliyorlar bebekler çok küçük yogrulmasi daha kolay böyle uğraşmak biraz zor geliyor annelere sallamak ve emzirmek kolay geliyor. Bence bebeğine güven sinem Gerger akinal var Instagram'da tskip et anne yorumlarını oku ne demek istediğimi anlarsin
500 gram almisti canimMerhaba herkese bebeginiz 5.ayda kaç gr kilo aldı,bu ay sanirim kilo alimi daha yavaş oliyor öyle mi?Bizim kontrol 6 gun sonra,merak ettim,yanlis anlamayin kilolarino sormuyorum hee bebek farklidir kaç gr aldi onu merak ettim.
Hemen uyanıyor çünkü canım dört gündüz uykusu oluyor kısa kısa uyuyana kadar biraz uzun üç uyku düzeni olsa daha iyiCanm egzema kremi hangisini kullanıyorsun? Bize kortizonlu vermişti 3 gün kullanıp bıraktım bebe yağı veya bebe vazelini ile nemlendiriyorum çok değil ama kolları ve bacaklar8nin küçük bölümlerinde var hala
Bizde sizin gibi yapıyoruz saat 21.00da giriyoruz odaya emme,gaz çıkarma,masaj derken 22.00da uyumuş oluyor,bugün sabah sallama otomatigini kapadım şimdide sallamadım memede uyudu arkasından pispisladim bakalım kaç saat uy uçak.siz kaçta giriyorsunuz odaya kacta uyumuş oluyor?
Iki uyku arası 1,5-2saat olmalı zaten neden zorla 2 saati bulduruyorsun anlayamadim.benim oğlum gündüzleri bazen 1,5 saat oluyor iki uyku arasi
Günde iki üç kez verilen mama kilo aldırmaz diye biliyorum canım demekki minyon bi cocuk olcak bi arkadasın bebegide 5 aylıkken 5 bucuk kiloydu bi kaç ay önce şimdide öyle hep az kilo alıyor bi sıkıntısı yok demiş doktor günde iki üç kez verilen mama kilo aldırmaz diye başlatmamış ordan biliyorum. Bu zamanda doktora falan götürme bence önemli bişey olmadıkça bol bol emzir sende besleyici şeyler ya Bi arkadas tereyağ zeytinyağ işe yarıyor sütü yağlandırıyor yazmıştı buraya onları dene yemene içmene dikkat et. Zaten doyuyodur bebegin duymasa hep ağlar uyumaz anlarsın demekki yapısı öyleKizlar herkese merhaba.Ben daha önce de yazmıştım bu konu ile ilgili.Lutfen bana yardımcı olun.Kizim 3 kilo 100 gram doğdu.ilk ay 1 kilo 200 gram aldı.2. ay 1 kilo aldı.3.ay 300 gram aldı.Doktor çok az neden böyle oldu bu ay dedi.15 gün dikkat edin takip edelim dedi ve kziim o 15 günde 400 gram aldı.Sevindim .Tekrar doktora goturmedim ama diğer ay yine 300 gram aldı.Hemsire çok az.Bir doktora götürün dedi ama malum virüs den korkuyorum .Sağlam çocuğumu hasta etmek istemiyorum .Goturemem şu an.Ama 14 gün oldu bunun üstünden evde tarttim 14 günde sadece 100 gram almış.kizim bugün tam 5 aylık oldu ve 6 kilo 400 gram.Cok kilolu olsun diye bir takıntım yok ama geri de kalmasın.Bugun bira yoğurt verdim .Dün de birkaç kaşık verdim.Mama mi versem diyorum artık.Ne yapacağımı şaşırdım .Kizlar bir akıl verin.
Bizim gündüz iyiydi oda bozuldu yarim saat 40dk uyuyor artık 3 uykuya düşürdü kendi.nasil olacak bilmiyorum ya donduremiyorum kısa uyuduğu zaman çok inatçı ogluşumHemen uyanıyor çünkü canım dört gündüz uykusu oluyor kısa kısa uyuyana kadar biraz uzun üç uyku düzeni olsa daha iyi
Bioderma nin vücut yıkama jelini banyoda kullanıyoruz bı de kremi var çok memnunum bir haftada geçirdi istersen tam isimlerini veririm
Canim ek gidaya neden geciyorsun bebislr o zamanda kilo alamazlar hemen bi süre kilo aldigi zamanlar acaba beslenmen nasildi birde sadece ön sütünü alıyor olabilirmi iyice emiyormu bikiyorsun kilo aldiran yağlı süt en sonda olur beslenmene dikkat ediyormusun mamada verebilirsin sana kalmış tabi canim gunde bi kaç kez verilirsede kilo alacaksa alir zaten o bebegine bağlıKizlar herkese merhaba.Ben daha önce de yazmıştım bu konu ile ilgili.Lutfen bana yardımcı olun.Kizim 3 kilo 100 gram doğdu.ilk ay 1 kilo 200 gram aldı.2. ay 1 kilo aldı.3.ay 300 gram aldı.Doktor çok az neden böyle oldu bu ay dedi.15 gün dikkat edin takip edelim dedi ve kziim o 15 günde 400 gram aldı.Sevindim .Tekrar doktora goturmedim ama diğer ay yine 300 gram aldı.Hemsire çok az.Bir doktora götürün dedi ama malum virüs den korkuyorum .Sağlam çocuğumu hasta etmek istemiyorum .Goturemem şu an.Ama 14 gün oldu bunun üstünden evde tarttim 14 günde sadece 100 gram almış.kizim bugün tam 5 aylık oldu ve 6 kilo 400 gram.Cok kilolu olsun diye bir takıntım yok ama geri de kalmasın.Bugun bira yoğurt verdim .Dün de birkaç kaşık verdim.Mama mi versem diyorum artık.Ne yapacağımı şaşırdım .Kizlar bir akıl verin.
Ben artık incelttim giyimini,atle üstüne penye altına sadece pijama ve çorap gecede çıkarıyoruz çorapları.cunku hiç sevmiyor sıcağı benim oğlumAnalar size 2 sorum var.birincisi bebeginize kac kat kiyafet giydiriyorsunuz benmi abartıyorum kilotlu corap üstüne tayti birde iki citcitli badi biri uzun digeri kisa kollu,üstünede uzun kollu bişey isteikinci sorumda gündüz uykulsriniz nasil kac saat arayla yatiyolar ne kadar uyuyolar.Benim kiz 4gundur bi tuaf ya bi uyuyo bi uyumuyo
Mersin sıcak olduğu için altta kolsuz çıtçıtlı body üstüne uzun kollu penye citcitsiz body altına ince patikli alt çok giydirmissin sen benim oğlum sıcağı da sevmiyorAnalar size 2 sorum var.birincisi bebeginize kac kat kiyafet giydiriyorsunuz benmi abartıyorum kilotlu corap üstüne tayti birde iki citcitli badi biri uzun digeri kisa kollu,üstünede uzun kollu bişey isteikinci sorumda gündüz uykulsriniz nasil kac saat arayla yatiyolar ne kadar uyuyolar.Benim kiz 4gundur bi tuaf ya bi uyuyo bi uyumuyo
Bana biraz fazla giydiriyorsun gibi geldi bizim kisa kollu citcitli üstünde uzun kollu bir penye altta da bir tayt yada eşofman birde çorap ayağına okadar benim kızım 2 saat arayla uykuya yatıyor 4 gündüz uykusu uyuyor uykuları 30-40 dakika arasıAnalar size 2 sorum var.birincisi bebeginize kac kat kiyafet giydiriyorsunuz benmi abartıyorum kilotlu corap üstüne tayti birde iki citcitli badi biri uzun digeri kisa kollu,üstünede uzun kollu bişey isteikinci sorumda gündüz uykulsriniz nasil kac saat arayla yatiyolar ne kadar uyuyolar.Benim kiz 4gundur bi tuaf ya bi uyuyo bi uyumuyo
Ay valla ayni benimkide öyle uykusuz hergece gündüzde cabasiBen artık incelttim giyimini,atle üstüne penye altına sadece pijama ve çorap gecede çıkarıyoruz çorapları.cunku hiç sevmiyor sıcağı benim oğlum
2. Gündüz uykuları acayip kısaldı 1 saat 4 uyku yapan çocuk yarim saat veya 45dk uyuyor maximum geceleri zaten fiyasko 2 saate bir kalkıyor uyku gerilemesiymis bu geçer diye bekliyor ve ümit ediyorum
Ben iki saat arayla yatirmak istiyorum ama cildiriyo biz gece uykusundan önce 5 defa uyuyoruz geneldeBana biraz fazla giydiriyorsun gibi geldi bizim kisa kollu citcitli üstünde uzun kollu bir penye altta da bir tayt yada eşofman birde çorap ayağına okadar benim kızım 2 saat arayla uykuya yatıyor 4 gündüz uykusu uyuyor uykuları 30-40 dakika arası
Benim kız seviyo sanki sicagi eli yüzü buz gibi oluyo bazen burnu minnacik akiyo ne bilimMersin sıcak olduğu için altta kolsuz çıtçıtlı body üstüne uzun kollu penye citcitsiz body altına ince patikli alt çok giydirmissin sen benim oğlum sıcağı da sevmiyor
Canım kızlarımız ayni gün doğumlu benim kızımda 6800 cok fark yok arada kızının genel durumu nasıl geceleri çok sık kalkıyor mu gündüz de sık aralıklarla meme verince her seferinde emiyor mu yani doyup doymadigini anlayabilirsin. Genel olarak herşey yolundaysa çok takılma kiloya yapısal olabilir senin ve eşinin yapısı nasıl daha önce yazmıştım benim oğlum hep öylebir bebekti şimdi de aynı ama çok şükür saglikliKizlar herkese merhaba.Ben daha önce de yazmıştım bu konu ile ilgili.Lutfen bana yardımcı olun.Kizim 3 kilo 100 gram doğdu.ilk ay 1 kilo 200 gram aldı.2. ay 1 kilo aldı.3.ay 300 gram aldı.Doktor çok az neden böyle oldu bu ay dedi.15 gün dikkat edin takip edelim dedi ve kziim o 15 günde 400 gram aldı.Sevindim .Tekrar doktora goturmedim ama diğer ay yine 300 gram aldı.Hemsire çok az.Bir doktora götürün dedi ama malum virüs den korkuyorum .Sağlam çocuğumu hasta etmek istemiyorum .Goturemem şu an.Ama 14 gün oldu bunun üstünden evde tarttim 14 günde sadece 100 gram almış.kizim bugün tam 5 aylık oldu ve 6 kilo 400 gram.Cok kilolu olsun diye bir takıntım yok ama geri de kalmasın.Bugun bira yoğurt verdim .Dün de birkaç kaşık verdim.Mama mi versem diyorum artık.Ne yapacağımı şaşırdım .Kizlar bir akıl verin.
Kizlar herkese merhaba.Ben daha önce de yazmıştım bu konu ile ilgili.Lutfen bana yardımcı olun.Kizim 3 kilo 100 gram doğdu.ilk ay 1 kilo 200 gram aldı.2. ay 1 kilo aldı.3.ay 300 gram aldı.Doktor çok az neden böyle oldu bu ay dedi.15 gün dikkat edin takip edelim dedi ve kziim o 15 günde 400 gram aldı.Sevindim .Tekrar doktora goturmedim ama diğer ay yine 300 gram aldı.Hemsire çok az.Bir doktora götürün dedi ama malum virüs den korkuyorum .Sağlam çocuğumu hasta etmek istemiyorum .Goturemem şu an.Ama 14 gün oldu bunun üstünden evde tarttim 14 günde sadece 100 gram almış.kizim bugün tam 5 aylık oldu ve 6 kilo 400 gram.Cok kilolu olsun diye bir takıntım yok ama geri de kalmasın.Bugun bira yoğurt verdim .Dün de birkaç kaşık verdim.Mama mi versem diyorum artık.Ne yapacağımı şaşırdım .Kizlar bir akıl verin.
Biraz fazla geldi seninki bana tabi eviniz soguk Mu bilmem de bizim ev sıcak normal yani incelttim ben kosa kollu cıtcıtlı badi üstüne penye uzun kollu altına da iki corap bi tayt giydiriyorum gece cprabı bire indiriyorum biraz daha ısınsın havalar gece cıkarırım corabıdaAnalar size 2 sorum var.birincisi bebeginize kac kat kiyafet giydiriyorsunuz benmi abartıyorum kilotlu corap üstüne tayti birde iki citcitli badi biri uzun digeri kisa kollu,üstünede uzun kollu bişey isteikinci sorumda gündüz uykulsriniz nasil kac saat arayla yatiyolar ne kadar uyuyolar.Benim kiz 4gundur bi tuaf ya bi uyuyo bi uyumuyo
Benimki de gündüz uykusunu 2 ye indirdi valla 3 4 saatte anca uyuyo artık bir hafta önceye kadar 2 saatte uyuyordu uyutamıyrm artıkBizim gündüz iyiydi oda bozuldu yarim saat 40dk uyuyor artık 3 uykuya düşürdü kendi.nasil olacak bilmiyorum ya donduremiyorum kısa uyuduğu zaman çok inatçı ogluşum
Valla verirsen memnum olurum canım ya bizim var biraz ve kortizonlu kullanmak istemiyorum
Uyku gerileme haftasindalarmis.insaallah düzelir uzar uykulariBenimki de gündüz uykusunu 2 ye indirdi valla 3 4 saatte anca uyuyo artık bir hafta önceye kadar 2 saatte uyuyordu uyutamıyrm artık
Kilo alımı az ama genel kilosu normal gözüküyor tablo var aylara göre ona bir bak birde bence bir paket mama alıp dene belki sütün az geliyordur doymuyordur.Huzuru iyi diyorsun ama genede ben olsam denerdim bebişimin aç kalmasından ve bunu ifade edemenesinden iyidir.Kizlar herkese merhaba.Ben daha önce de yazmıştım bu konu ile ilgili.Lutfen bana yardımcı olun.Kizim 3 kilo 100 gram doğdu.ilk ay 1 kilo 200 gram aldı.2. ay 1 kilo aldı.3.ay 300 gram aldı.Doktor çok az neden böyle oldu bu ay dedi.15 gün dikkat edin takip edelim dedi ve kziim o 15 günde 400 gram aldı.Sevindim .Tekrar doktora goturmedim ama diğer ay yine 300 gram aldı.Hemsire çok az.Bir doktora götürün dedi ama malum virüs den korkuyorum .Sağlam çocuğumu hasta etmek istemiyorum .Goturemem şu an.Ama 14 gün oldu bunun üstünden evde tarttim 14 günde sadece 100 gram almış.kizim bugün tam 5 aylık oldu ve 6 kilo 400 gram.Cok kilolu olsun diye bir takıntım yok ama geri de kalmasın.Bugun bira yoğurt verdim .Dün de birkaç kaşık verdim.Mama mi versem diyorum artık.Ne yapacağımı şaşırdım .Kizlar bir akıl verin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?