Uyanıkken çok huysuz uyumak istiyo uyutamiom çok zorluyo beni bide benimki şapkasız uyumuyodu bugün hiç takmadım umarım onuda bırakır hanfendiUyku gerileme haftasindalarmis.insaallah düzelir uzar uykulari
Teşekkür ederim cevabınız için.Bir kutu mama var evde .Ne olur ne olmaz diye almıştım .Yarın deneyeyim.Kilo alımı az ama genel kilosu normal gözüküyor tablo var aylara göre ona bir bak birde bence bir paket mama alıp dene belki sütün az geliyordur doymuyordur.Huzuru iyi diyorsun ama genede ben olsam denerdim bebişimin aç kalmasından ve bunu ifade edemenesinden iyidir.
Canım teşekkür ederim.Kilosu iyi gibi ama aylık kilo alımı az.Bir ayda 300 gram anca alıyor .Mama deneyeyim olmadı..Canım yoğurt genelde 7den sonra öneriliyor. Ben senin yerinde olsam mana veririm illa kilo alsın istiyorsam. Eğer kilosu ayına göre iyiyse çok dert etme derim. Ama tabi demekle olmuyor, ister istemez takıyor insan. Bir ay mama dene, ek gıdaya erken geçme bence.
canım cok teşekkür ederim cevabın için.Gece bazen 2 genellikle 3 kez uyanıyor ve emiyor ..Gunduz her meme verdiğimde emmiyor bazen reddediyor .Ben de eşim de minyonuz ..Canım kızlarımız ayni gün doğumlu benim kızımda 6800 cok fark yok arada kızının genel durumu nasıl geceleri çok sık kalkıyor mu gündüz de sık aralıklarla meme verince her seferinde emiyor mu yani doyup doymadigini anlayabilirsin. Genel olarak herşey yolundaysa çok takılma kiloya yapısal olabilir senin ve eşinin yapısı nasıl daha önce yazmıştım benim oğlum hep öylebir bebekti şimdi de aynı ama çok şükür saglikli
Kilo aldığı zaman sıvı ağırlıklı besleniyordum..Komposto,serbet,sütlü tatlılar onun dışında şimdi de beslenmeme aynı şekilde dikkat ediyorum .O zaman gece yarısı yemek yiyordum mesela ama kilo aldım çok onu biraktim.Kizim yaklaşık taş çatlasa 10 dakika emiyor.O da en fazla .Canim ek gidaya neden geciyorsun bebislr o zamanda kilo alamazlar hemen bi süre kilo aldigi zamanlar acaba beslenmen nasildi birde sadece ön sütünü alıyor olabilirmi iyice emiyormu bikiyorsun kilo aldiran yağlı süt en sonda olur beslenmene dikkat ediyormusun mamada verebilirsin sana kalmış tabi canim gunde bi kaç kez verilirsede kilo alacaksa alir zaten o bebegine bağlı
Çok teşekkür ederim.Bebegimin genel olarak keyfi iyi.Gece 2 ya da 3 kez uyanır .Emer.Emerken kucağımda uyuyakalir.Geri yerine koyarım.Doktoru 300 gram aylık çok az deyince ben tedirgin oldum.Genel kilosu iyi ama aylık kilo alımı az.Ben de bebeğim aç mı diye rahatsız oluyorum ama çok huzurlu bir bebek.Ama uyku süreleri çok kısa .En fazla yarım saat uyur.Acaba aç olduğu için mi?Günde iki üç kez verilen mama kilo aldırmaz diye biliyorum canım demekki minyon bi cocuk olcak bi arkadasın bebegide 5 aylıkken 5 bucuk kiloydu bi kaç ay önce şimdide öyle hep az kilo alıyor bi sıkıntısı yok demiş doktor günde iki üç kez verilen mama kilo aldırmaz diye başlatmamış ordan biliyorum. Bu zamanda doktora falan götürme bence önemli bişey olmadıkça bol bol emzir sende besleyici şeyler ya Bi arkadas tereyağ zeytinyağ işe yarıyor sütü yağlandırıyor yazmıştı buraya onları dene yemene içmene dikkat et. Zaten doyuyodur bebegin duymasa hep ağlar uyumaz anlarsın demekki yapısı öyle
Belki az emdiği için asıl kilo yapaici sütü icemiyordur mama ver bide öyle bak bir ayki tartisina ek gıda içinde acele etme derim hangi mamayı veriosunKilo aldığı zaman sıvı ağırlıklı besleniyordum..Komposto,serbet,sütlü tatlılar onun dışında şimdi de beslenmeme aynı şekilde dikkat ediyorum .O zaman gece yarısı yemek yiyordum mesela ama kilo aldım çok onu biraktim.Kizim yaklaşık taş çatlasa 10 dakika emiyor.O da en fazla .
Şimdiye kadar hiç mama vermedim ama sma almistim.Evde bulunsun diye..Belki az emdiği için asıl kilo yapaici sütü icemiyordur mama ver bide öyle bak bir ayki tartisina ek gıda içinde acele etme derim hangi mamayı veriosun
Siz galiba soğuk bir memlekettesiniz biz şapkayı bırakmalı epey oldu çorap bile giydirmiyorum artikUyanıkken çok huysuz uyumak istiyo uyutamiom çok zorluyo beni bide benimki şapkasız uyumuyodu bugün hiç takmadım umarım onuda bırakır hanfendi
Onu hiç kullanmadım umarım faydasını görürsün boyu nasıl bu aradaŞimdiye kadar hiç mama vermedim ama sma almistim.Evde bulunsun diye..
Ben Ankara'da yaşıyorum ama evim kuzeyde güneşimiz yok maalesef hala 50de yakıyorum gazıSiz galiba soğuk bir memlekettesiniz biz şapkayı bırakmalı epey oldu çorap bile giydirmiyorum artik
Bizimki şapkayı uyuma aracı olarak kullanıyordu gözlerini kapatmazsam uyumuyo şapkasız canım benimki prematüre doğdu çok zayifdi o zaman şapka kullanıyorum zayıf dış gözne kadar düşerdi şapka öyle alışmıştıSiz galiba soğuk bir memlekettesiniz biz şapkayı bırakmalı epey oldu çorap bile giydirmiyorum artik
63 cm boyu..Onu hiç kullanmadım umarım faydasını görürsün boyu nasıl bu arada
Maşaallah iyi sanki dogdugunda ne kadardi63 cm boyu..
Doğduğunda 51 cmdi canım.Maşaallah iyi sanki dogdugunda ne kadardi
Anladim canim iyi yani ortalama boy kilo sanirimDoğduğunda 51 cmdi canım.
Canım kısa süre emiyor diyorsun ya her seferinde diger göğsünü mu veriyorsun yağlı kısmı alamıyor olabilir bir göğsünü kırk dakika emsin beş dakika emiyorsa sekiz kere aynı göğsü ver gündüz bir göğsünü gece bir göğsünü ver yada benim kız da öyle yapıyor ben aynı göğsü veriyorum her seferinde bir sure dene bence mamayı sonra ver ek gıda kilo aldırmaz çünkü tadımlık vermek zorundasınKizlar herkese merhaba.Ben daha önce de yazmıştım bu konu ile ilgili.Lutfen bana yardımcı olun.Kizim 3 kilo 100 gram doğdu.ilk ay 1 kilo 200 gram aldı.2. ay 1 kilo aldı.3.ay 300 gram aldı.Doktor çok az neden böyle oldu bu ay dedi.15 gün dikkat edin takip edelim dedi ve kziim o 15 günde 400 gram aldı.Sevindim .Tekrar doktora goturmedim ama diğer ay yine 300 gram aldı.Hemsire çok az.Bir doktora götürün dedi ama malum virüs den korkuyorum .Sağlam çocuğumu hasta etmek istemiyorum .Goturemem şu an.Ama 14 gün oldu bunun üstünden evde tarttim 14 günde sadece 100 gram almış.kizim bugün tam 5 aylık oldu ve 6 kilo 400 gram.Cok kilolu olsun diye bir takıntım yok ama geri de kalmasın.Bugun bira yoğurt verdim .Dün de birkaç kaşık verdim.Mama mi versem diyorum artık.Ne yapacağımı şaşırdım .Kizlar bir akıl verin.
Yarın resim atayım cnm bizim kız tekrar uyuyor ama ilgilenmek lazım abimiz rahat bırakmıyor bir saat uğraşıyorum bazen tam bir saatin sonunda uyuyor şimdi daha da alıştı pis pış yapıp popuya vuruyorum ağlarsa kucağa alıyorum tekrar bırakıyorum maşallah iyi ama uzun süredir uğraşıyorum senin tek çocuk demi bence her seferinde sıkılmadan devam et uykuya dalmadi diye bırakma alışacak sonunda. Unutursam hatırlat kremi cnm yaBizim gündüz iyiydi oda bozuldu yarim saat 40dk uyuyor artık 3 uykuya düşürdü kendi.nasil olacak bilmiyorum ya donduremiyorum kısa uyuduğu zaman çok inatçı ogluşum
Valla verirsen memnum olurum canım ya bizim var biraz ve kortizonlu kullanmak istemiyorum
İnsallah canım ya senin oglunla benim kızımın arasında bir gün var zaten hatırladığım kadarıylaUyku gerileme haftasindalarmis.insaallah düzelir uzar uykulari
Tabi canım 300 gr biraz az ama her cocukta tombiş olacak değilki senin bebegin de kibar olcak demekkiÇok teşekkür ederim.Bebegimin genel olarak keyfi iyi.Gece 2 ya da 3 kez uyanır .Emer.Emerken kucağımda uyuyakalir.Geri yerine koyarım.Doktoru 300 gram aylık çok az deyince ben tedirgin oldum.Genel kilosu iyi ama aylık kilo alımı az.Ben de bebeğim aç mı diye rahatsız oluyorum ama çok huzurlu bir bebek.Ama uyku süreleri çok kısa .En fazla yarım saat uyur.Acaba aç olduğu için mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?