2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Teşekkür ederim cevabınız için.Bir kutu mama var evde .Ne olur ne olmaz diye almıştım .Yarın deneyeyim.

Canım teşekkür ederim.Kilosu iyi gibi ama aylık kilo alımı az.Bir ayda 300 gram anca alıyor .Mama deneyeyim olmadı..

canım cok teşekkür ederim cevabın için.Gece bazen 2 genellikle 3 kez uyanıyor ve emiyor ..Gunduz her meme verdiğimde emmiyor bazen reddediyor .Ben de eşim de minyonuz ..

Kilo aldığı zaman sıvı ağırlıklı besleniyordum..Komposto,serbet,sütlü tatlılar onun dışında şimdi de beslenmeme aynı şekilde dikkat ediyorum .O zaman gece yarısı yemek yiyordum mesela ama kilo aldım çok onu biraktim.Kizim yaklaşık taş çatlasa 10 dakika emiyor.O da en fazla .

Çok teşekkür ederim.Bebegimin genel olarak keyfi iyi.Gece 2 ya da 3 kez uyanır .Emer.Emerken kucağımda uyuyakalir.Geri yerine koyarım.Doktoru 300 gram aylık çok az deyince ben tedirgin oldum.Genel kilosu iyi ama aylık kilo alımı az.Ben de bebeğim aç mı diye rahatsız oluyorum ama çok huzurlu bir bebek.Ama uyku süreleri çok kısa .En fazla yarım saat uyur.Acaba aç olduğu için mi?

Belki az emdiği için asıl kilo yapaici sütü icemiyordur mama ver bide öyle bak bir ayki tartisina ek gıda içinde acele etme derim hangi mamayı veriosun

Uyanıkken çok huysuz uyumak istiyo uyutamiom çok zorluyo beni bide benimki şapkasız uyumuyodu bugün hiç takmadım umarım onuda bırakır hanfendi
Siz galiba soğuk bir memlekettesiniz biz şapkayı bırakmalı epey oldu çorap bile giydirmiyorum artik

Siz galiba soğuk bir memlekettesiniz biz şapkayı bırakmalı epey oldu çorap bile giydirmiyorum artik
Bizimki şapkayı uyuma aracı olarak kullanıyordu gözlerini kapatmazsam uyumuyo şapkasız canım benimki prematüre doğdu çok zayifdi o zaman şapka kullanıyorum zayıf dış gözne kadar düşerdi şapka öyle alışmıştı

Canım kısa süre emiyor diyorsun ya her seferinde diger göğsünü mu veriyorsun yağlı kısmı alamıyor olabilir bir göğsünü kırk dakika emsin beş dakika emiyorsa sekiz kere aynı göğsü ver gündüz bir göğsünü gece bir göğsünü ver yada benim kız da öyle yapıyor ben aynı göğsü veriyorum her seferinde bir sure dene bence mamayı sonra ver ek gıda kilo aldırmaz çünkü tadımlık vermek zorundasın

Yarın resim atayım cnm bizim kız tekrar uyuyor ama ilgilenmek lazım abimiz rahat bırakmıyor bir saat uğraşıyorum bazen tam bir saatin sonunda uyuyor şimdi daha da alıştı pis pış yapıp popuya vuruyorum ağlarsa kucağa alıyorum tekrar bırakıyorum maşallah iyi ama uzun süredir uğraşıyorum senin tek çocuk demi bence her seferinde sıkılmadan devam et uykuya dalmadi diye bırakma alışacak sonunda. Unutursam hatırlat kremi cnm ya

Tabi canım 300 gr biraz az ama her cocukta tombiş olacak değilki senin bebegin de kibar olcak demekki Kafana takma keyfi yerindeyse doyuyorsa zaten yakın zamanda ek gıdaya da başlıycaz belki o zaman daha iyi almaya baslar almazsa da canı sagolsun saglıklı olsunlar önemli olan o benim kızım da 7 kilo seninkinin kilosu cokta düşük değil yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…