2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Cnm eğitim derken neyi anlıyorsunuz merak ediyorum sanki kötü birseymis gibi sadece bebeğe uyumayı öğretiyoruz kendi başına terk edip gitmiyoruz gece sık uyanmasını önluyoruz senin yaptığın da zate

Kizlar spora başladım evde yarım saat egzersiz yapıyorum bel boyun baya ağrıyor size de tavsiye ederim zaten boyun düzleşmesi var bende

Cnm eğitim derken neyi anlıyorsunuz merak ediyorum sanki kötü birseymis gibi sadece bebeğe uyumayı öğretiyoruz kendi başına terk edip gitmiyoruz gece sık uyanmasını önluyoruz senin yaptığın da zate

Neyi mi anlıyoruz? Uyku eğitimi anlıyorum ne anlayabilirim ki başka. Niye kötü olsun eğitim o nerden çıktı? Ben istemiyorum sıcak bakmıyorum hepsi o. Kişisel tercihim. Sen ver eğitim, ben beceremiyorum. Tabi ki terk edip gitmiyor kimse bebeğini, ben ima bile etmem bunu. Ben o anlık sevincimi paylaştım geçtim.

Kızlar oğlumu uyuttum yanına bende uyumuşum .İnanın artık iki rüya görüyorsam birinde kendimi koronadan korumakla geçiriyorum.Kendimi biryere gitmiş görüyorsam dikkat ediyorum sağa sola değmemeye yada elimi yıkıyorum falan ..Rüyalarımda artık korona temalı..

Uyku egitimine ben de sıcak bakmıyorum .Bir nevi öğrenilmiş caresizlik yaratıyor bebekde .Güvenli bağlanmayı önlüyor .Ben sağlıklı bulmuyorum kendimce ..Her agladiginda bebek kucağa alınmalı ..
Bebek olmak yani demiaman nasilsa büyüyorlar bi bakıyorsun hepsi geride kaliyo ben bu aydan sonra düzene girecegimize inanıyorum çünki artik etrafi taniyo hareketleniyolar uyurlar mutlaka yorgunluktan

Kizlar bebisleri odada mi banyodami yıkıyorsunuz kac gunde bir yikaniyolar.ben kızı tek başına yikiyorumda bana çok zor oluyo artik ya

Kizlar bebisleri odada mi banyodami yıkıyorsunuz kac gunde bir yikaniyolar.ben kızı tek başına yikiyorumda bana çok zor oluyo artik ya
Ben odada yıkıyorum .Elektrikli soba açıyorum küçük..Üç günde bir yikiyorum ..Ben de bir gün kendim bir gün eşimle yıkıyorum .Kendim yıkamaya da alıştım ama iki kişi daha kolay oluyor tabiki..

Üç dört günde yıkıyorum hala ben. Tek basıma odada yıkıyorum elektrikli soba açıp eşim varken yıkayınca beni strese sokuyor herseye karışıyor öyle yapma böyle yap diye o Yüzden o yokken yıkıyorum

Eşim varsa odada yıkıyoruz o su döküyor ben yıkıyorum. Esim yoksa banyoda kucagimda yıkıyorum elektrikli sobayi yatak odasinda açıyorum banyodan direk oraya gecirip giydiriyorum. Banyoda yikamak daha kolay oluyor aslında

Bende soba takiyorumda su getir onu getir bunu getir birde tekrar dolu sekilde götürmek zor geliyo artık

Bende banyoda yikamayi istiyorumda annem korkar diyo bende üşütür diye korkuyorum

Uyku egitimine ben de sıcak bakmıyorum .Bir nevi öğrenilmiş caresizlik yaratıyor bebekde .Güvenli bağlanmayı önlüyor .Ben sağlıklı bulmuyorum kendimce ..Her agladiginda bebek kucağa alınmalı ..
Zaten amaç o bebeği ağladığında kucağa aliyiruz ki ağlamaya terk etmiyoruz gerçekten ben mi yanlış yazıyorum merak ediyorum siz mi başka eğitimden bahsediyorsunuz anlamadım. Burada artık eğitim konusunda konuşmayacağım bana sormak isteyen biri olursa özelden yazsın YesilElmaTT

Kızlar Uzay kaka yaparken sıkıntı yaşıyordu, gaz sıkıntısı da vardı. 1 bardak kaynar suya kuru kayısı ve erik attım, bir kaç saat demlendi. 3-4 çay kaşığı veriyorum her gün. Çok işe yaradı. Sıkıntısı olan varsa işe yarıyor.

Öyle yapıyoruz zaten ağladıkca kucağa aşıp sakinlestiriypruz sonra uyuyor çocuk

Emiyo demi ben be Anne sütü aliyo demi canim

Kızlar bevişleri nasıl giydiriyorsunuz havalar sıcakladı hafiften. Eviö 24 derece altına düşmüyor aslında doğalgazı kapatabilirim evim çok güneş alıyor ama bebiş car diye kapatmıyorym da sizce artık içine kısa jol zıbın giydirsen nasıl olur uzun kol sıcak olur gibi ya artık. Gerçi ben gece üstünü örtmüyorum ondan dolayı uzun kol giydiriyorum içine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…