2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Herkes kendince hakli canm boşver veren verir vermeyen vermez sonuçta herkes bir birey ve bireyler yetiştiriyor.benim ablamın ikizleri deli gibi sallanarak uyudu memede uyudu falan aglatmicam olsun varsın diye diye bacakları hala ağrır mesela ve şuan ikizler 10 yaşındagece 2 den aşağı uyumaz uyku problemleri var.ve ablam şimdi öğretilmiş çaresizlik yaşıyor kendince..sonucta biz bebeklere kötülük değil iyilik yapıyoruz bence

Kızlar uyku eğitimine bende sıcak bakmıyorum tabiki herkesin kişisel görüşü ama ben çocuğu kendim uyutma taraftarıyım büyük kızımı da kendim uyuttum sallayarak veya yanına uzanıp sırtını okşayarak yani bnm desteğimle hep. 2 yaşında odasına gidip kendi uyumaya başladı hemde kendi istedi anne ben kendim yatarım diyerek yoksa ben devam ederdim uyutmayabilmiyorum şuan bebekler çok küçük yaa buna dair yazı falan okumadım ama bence daha çok küçükler...

Banyo konusu konuşulmuş kızlar ben 2 güne bir yıkıyorum ve banyoda yıkıyorum bizim ebeveyn banyosu küçük çok soğuk olmuyor hemen yıkayıp yatağıma koyuyorum giydirmek için. evde sıcak olduğu için odada yıkama gereksinimi duymadım

Birde nacizane fikrim neden küçük soba yakıyorsunuz evin içi çok mu soğuk bilmiyorum ki ya öyle alışırlarsa sonra en hafif sıcaklıkfarkında hasta olmasınlar ben hiç soba falan yakmadım acaba ben mi yanlış yapıyorum?

Ev 25 °canim ne bilim korkuyom hasta olur diye heleki şu zamanda daha cok dikkat ediyorum bende banyoda yikamak istiyorum ama ben kendimi nasil yikicam o varken

Ev 25 °canim ne bilim korkuyom hasta olur diye heleki şu zamanda daha cok dikkat ediyorum bende banyoda yikamak istiyorum ama ben kendimi nasil yikicam o varken
Ben bebeğin küvetini duşakabinin içine koyuyorum filesini takıyorum bebeği uzandırıyorum fıskiyenin sıcaklığını önceden ayarlamış oluyorum kova maşrapa kullanmıyorum doğduğundan beri tek başıma yıkıyorum büyük kızıda hep tek yıkamıştım elim alışkın o yüzden.

25 derece sıcak zaten canım soba yakma bence, çok sıcak olur. Bende üşür diye kat kat giydiriyordum benek benek isilik oldu karnı, bi ölçtük ki ev 28 dereceymis
Kendimiz atletle geziyoruz çocuğu darlamışız meğer. Kısa kollu giydiriyorum hatta güneşli günlerde, atlet çok nadir giydiriyorum artık.

iyi fikirmiş bu, ben de yapayım :) Ben küvetin dibine yastık ve pike serip su dolduruyorum, onun içinde yıkıyorum ama senin yöntem daha iyiymiş.

Benim ev güneş almiyo canim ben çok üşütük biriyim hiç isinamam saniyorumki herkez öyle

iyi fikirmiş bu, ben de yapayım :) Ben küvetin dibine yastık ve pike serip su dolduruyorum, onun içinde yıkıyorum ama senin yöntem daha iyiymiş.
Öyle bebeği tutması zor olur cnm bilmiyorum canlandıramadım gözümde sen bnm yöntemi uygula bak rahat edeceksin

B Biz çok sıkıntı yaşıyoruz kakayı anca haftada bir yapıyor biogia gaz damlasıda aldık bağırsakları düzene koysun diye oda şu anda pek işe yaramadı senin dediğini yapayım bakalım erik yok ama kaysı var .Aslında bugün hoşaf tattırdım çok az ondan da verebilirdim...

Kızlar 5 aylık bebeğin gece kalkmasıdır zaten normal olan.Gece emilen anne sütü,gündüz emilenden çok daha yararlı.Yazın bak google'a,araştırın.5 aylık bebek gece az kalksın diye nedir bu çaba yahu..
Benim kızım 13 gün sonra 11 yaşını dolduracak,hiç eğitim falan vermedim.Hiç te problem yaşamadım büyüdükçe

Tabi canım herkesin kendi tercihi biz iyi olduğunu düşündüğünüz birseyi anlatarak yardımcı olmaya çalışıyoruz sadece benimnkizim da oğlumda hiç aglamadi zaten .sallarken de hiç ağlamıyorlar mi bilmiyorum ki. Ama zor iş herkes yapamaz yarım saat önce gidiyoruz odaya gözlerinin içine bakarak masaj yspiyorum egzersiz sonra ninni oynuyoruz biraz yakında kitap da okuyacam emzirip yatırıyorum uyuyacagini anlıyor zaten öpüyorum birkaç dakikada uyuyir zaten bunda kötü birşey görmüyorum en azından elime telefonu alıp saatlerdir sallamiyorum yada bir yandan TV izlemiyorum böyle kişiler de var etrafta halbuki sallamanin bebeğe zararı var Dr lar söylüyor internette mevcut. Benim ablam da öyleydi gece kaç kez kalkardı bı de sabah işe giderdi. Artık vakit bulamıyorum internet e girmek için foruma da çok giremem büyükle gün boyu oyun oynuyoruz ona da TV ve telefon yasak ne kadar uzak kalırsa o kadar iyi sen de pes etme bence Allah yardımcımız olsun sağlıklı olsunlar da hepsi gerisi boş

Tabiki normal ama saat başı kalkmasi ya da beş altı kere kalkmasi normal değil aslında ikimiz de doğru şeyler söylüyoruz ama ysnlis anlasiliyoruz bence büyüme hormonu da gece salgılanıyor kesintisiz uyuyamamaktan bahsediyoruz biz
Bebek bu sürekli kalkar benimki hiç uyumuyor sözleri hep normal karşılanıyor her kalktığında ya emzir ya salla hep bu öğretilmiş ama ve bebeği de dinlemek lazım sık kalkması normal birşey değil ki belki seninki az kalkıyor olabilir insanlar para verip uyku danışmanlarına çocuklarını. Uykuları ni düzeltmeye çalışıyorlar. Bı de Google sallanarak uyumanın zararlarını yazarsan uzman görüşleri var niye bu kadar çabalıyorsam bilmiyorum. Herkesin bebeği sağlıklı olsun şu yaşadığımız büyük felaket yok olsun da

Benim bebegim emmiyo mama aliyo benim için sorun valla boşuna kilo aliyo

Sezeryan olan analar ya adet olurken dikiş yerlerinizde ağrı sızı oluyormu benim dikiş yerlerim cok agriyo adet olmak istemiyorum valla.ilk sezeryanimda boule degilsi hic adet sancisi bile cekmiyordum bekarken bile yerlerde sürünürdüm ilkinde gecmisti ikincide takrar basladi

Sizinde bebeğiniz saat başı en fazla 2 saate bir kalkiyormu? Kalksaydı ona daha verimli olma acısından emin ol sende gece biraz daha az kalksın diye cabalayabilirdin.biz demiyoruz uzmanlar diyor 5 aylık bir bebek kesintisiz 5-6,saat uyur diye.elbette gece sütü yararlı belirli bir saatte daha çok triptofan salgilaniyor lakin saat başı emmek istemesi ihtiyaç değil alışkanlıktan ileri geldiği için bu alışkanlığının önüne geçme çabası bizimkisi...eğitim bu dediginizin ötesinde birşey ayrıca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…