Duygularıma tercüman olmuşsun canım. Aynı yöntemi ben de denemeye başladım. Şimdi ağlatmaktansa biraz daha anladığı zaman konuşarak,severek vs şeylerle de alıştırabiliriz bence deCanım benimki de öyle, kucak istiyorlar. Ben iyice düşündüm, eğitim vermeyeceğim. Kendimce sebeplerim var. Başka bir şey deniyorum bugün. Uzay gündüzleri 45dk uyuyup uyanıyor normalde, ama ağlayarak uyanıyor. Bir video izledim dün. Bebekler gündüz uykusundan ağlayarak uyanıyorsa uykusunu alamadığı içinmiş. O yüzden ağlayınca aldım kucağıma memede yine uyudu, yanına uzandım, çocuk 1 saat 15dk daha uyudu koluma sarılarak. Yani toplamda 2 saat uyudu tek seferde. Bütün gün bunu yaptım, şu an üçüncü gündüz uykusunda ve hamağinda uyuyor 1 saati geçti. 2 uyku arasinda tam 2 saat uyanik kaliyor, sonra yine uyuyor. Eğer gündüz uykularına doyarsa gece deliksiz uyur diyordu videoda. Bir de biraz daha geç yatıracağım artık. 10 gibi uyutacağım. Ne zaman geç uyusa 4-5 saat uyuyor onu farkettim. Yarın sonucu yazarım yine ama bence uyuyacak bu gece. Şimdi uyku eğitimi versem altıncı ayda diş yüzünden bozulacak, sekizinci ayda yine uyku gerilemesi var. Zaten yavaş yavaş düzene giriyor farkediyorum, beni çok yormadigi sürece akışına bırakıcam, eğer uyku düzensizliği 1 aydan uzun sürer ve çok yorarsa o zmn vericem eğitim
B
Biz çok sıkıntı yaşıyoruz kakayı anca haftada bir yapıyor biogia gaz damlasıda aldık bağırsakları düzene koysun diye oda şu anda pek işe yaramadı senin dediğini yapayım bakalım erik yok ama kaysı var .Aslında bugün hoşaf tattırdım çok az ondan da verebilirdim...
Duygularıma tercüman olmuşsun canım. Aynı yöntemi ben de denemeye başladım. Şimdi ağlatmaktansa biraz daha anladığı zaman konuşarak,severek vs şeylerle de alıştırabiliriz bence de
Benim oglumda iki yasinda sallanmayi birakti ben hic zorlanmadim zaten oyle saatlerce sallanipta uyuyan bebek degildi bide bi iki ay sonra bebeklerimiz gunduzde bi iki defa uykuya yatacak artik o zaman bu kadar zorlanmayiz diye düşünüyorum.valla benim kiz bu uyku konusunda beni egitiyo sanirimCanım bizi anlayıp dediğimizi yapacağı en erken yaş ikiymiş. Yani en az 2 yıl böyle gidecekmiş, öyle söyleniyor. Yegenlerimde de iki yil sürdü zaten. Bunu göze almamiz gerekiyor. Ama çok perişan etmediği sürece yapılabilir. Birde işin farklı bir boyutu var benim açımdan. Uzay ele avuca geldiğinden beri en büyük zevkim o uyurken ona sarilip doya doya koklamak. Uykuda huzursuzca kipirdandigi zaman elini tutup burdayım diyorum ve huzurla uyumaya devam ediyor, bundan mahrum kalmak istemiyorum. İlk çocuğum oldugu icin cok hevesliyim belki saçmaliyorumdur bilmiyorum. Bu uyku eğitimini vermek ya da vermemek kimseyi ne iyi ne de kötü anne yapmıyor. Tamamen tercih meselesi. Ama Uzay asla uyumayan ve uyutmayan bir bebek olsaydı, cocuk bu yüzden uykusuz kalsaydi verirdim eğitim. Umarım pişman olmayız tercihimizden :)
Hangi ilde yasiyorsunuzMerhaba hanimlar, bugun 5.ay bittigi icin kontrolumuz vardi,çok teredddut eddtim hastane icin ,rota aşisi ve baska muayene kontrolleri için de gitmem lazımdı makatta çatlak vardi ,kakada mukus vardi 1 ayi aşkın süredir diyet yapıyordum tum bunlari konuşmam lazimdi kontrol icin,cesaret edip gidebildik hastahaneye tabi maske ve ekdiven taktik bebegi pusete koydum her yerini müslinle örterek girdik hastaneye,kendimiz de maske ve eldiven taktik tabi hicbir yere dokunmadik aslinda,her zaman gittiğim hastahanede ozel onlemler alinmişti iceri girmeden kapıda biri karşılıyor ve dezenfektan sıkıp ateşimizi ölctü,içerisi çok tenhaydi ve hastahane cook temizdi surekli de temizleniyordu her yerde dezenfektan vardi,doktor katinda kimse yoktu cunku ilk randevuyu biz almistik bu da bilinçliydi hastahane yeni temizlenmiş olacaktı ve doktorun odasina kimse girmemis olcakti hasta olarak,doktor maskeliydi eldivenlerini yeni takti gozumuzun onunde ,sedyeye ben tek kullanimlik alt açma örtusu serdim ayni sekulde tartiya da serdim kulagini kintrol ederken agzini kontrol ederken hep yeni cubuk ve kulak ucu takti,yani onlar da cok dikkatliydi,demem o ki emin olin hastahaneler daha ozenli cunku onlar aslinda kendileri icin onlem aliyorlar,devlet hastahanelerini bilmem ama en azindna benim gittigim hastahane iyiydi,yani hastalik gelisirse bebeklerinizde doktora başvurmaktan tedbir aldığımız surece korkmamak lazim,eve gelince de tum kıyafetlerimiz makineye atildi kendimiz duş aldi bebek de dahil.Orada çalisanlati düşundum d3 Allah yardimcilari olsun
SebzeeKızlar ek gıdaya az kaldı, çok güzel bir yazı okudum az önce. Güzel tariflerde var. Doktor görüşleriyle beraber vermişler. Okuyun derim.
Bebek yemek tarifleri 6 ay ve üzeri bebekler için ek gıda | Kidsgourmet
Bebek yemek tarifleri listemizde 6-7-8 ay bebekler için farklı tariflerimiz arasında seçtiğimiz bazı reçeteler bulunmaktadır.www.kidsgourmet.com.tr
Banka hesap numarasi istemistir hesap numarasi vererek direkt hesabiniza yatmasini saglayin ,postahaneye gitmek zorunda kalmazsinizYa hanimlar benim emzirme parasi yatmis alamadim sigorta emanete almış banka hesabi istiyo gidiyimmi bankaya korkuyorum gitmeye paraya ihtiyacimiz da var suanda
İstanbulHangi ilde yasiyorsunuz
Sebzeyle başlamak daha mi iui acaba meyvenin tatli tadini alınca sebzelere yüz vermiyorlarKızlar ek gıdaya az kaldı, çok güzel bir yazı okudum az önce. Güzel tariflerde var. Doktor görüşleriyle beraber vermişler. Okuyun derim.
Bebek yemek tarifleri 6 ay ve üzeri bebekler için ek gıda | Kidsgourmet
Bebek yemek tarifleri listemizde 6-7-8 ay bebekler için farklı tariflerimiz arasında seçtiğimiz bazı reçeteler bulunmaktadır.www.kidsgourmet.com.tr
Benimki de yıkamıyo konuşuyo sadeceBenimki daha bir gün yıkamış degil valla
Is bankasi hesabim var onu kabul etmiyorlar postaneden sigorta el koymuş postanedende alamiyorum bi kac banka var ordan hesap istiyorlarSebzee
Banka hesap numarasi istemistir hesap numarasi vererek direkt hesabiniza yatmasini saglayin ,postahaneye gitmek zorunda kalmazsiniz
Bazen diyorum eşime kaynana hasreti hiç çekmiyorum say3nde diyeBenimki de yıkamıyo konuşuyo sadece
Bende ankaradayimda hastaneden memnun kaldiginiz icin merak ettim neresi diywİstanbul
Benimki beni eğitmekten geçti resmen mahvediyor artık beni uykusu gelince ağlıyo kucakta geziyo geziyo memeyi tutmuyor iyice uykusu gelecekte gönlü olacakta emecek uyuyacak cok zor bi bebek canıma okuyorBenim oglumda iki yasinda sallanmayi birakti ben hic zorlanmadim zaten oyle saatlerce sallanipta uyuyan bebek degildi bide bi iki ay sonra bebeklerimiz gunduzde bi iki defa uykuya yatacak artik o zaman bu kadar zorlanmayiz diye düşünüyorum.valla benim kiz bu uyku konusunda beni egitiyo sanirimo kadar fenaki ben korkuyom ondan uykusu gelince bagirmaya başlıyo hanim
Hahaha benimkide öyle kaynanadan beter herseye yorum yapar kolay kolay bişey beğenmezBazen diyorum eşime kaynana hasreti hiç çekmiyorum say3nde diye
Sebzeyle başlamak daha mi iui acaba meyvenin tatli tadini alınca sebzelere yüz vermiyorlar
Peki.Sizinde bebeğiniz saat başı en fazla 2 saate bir kalkiyormu? Kalksaydı ona daha verimli olma acısından emin ol sende gece biraz daha az kalksın diye cabalayabilirdin.biz demiyoruz uzmanlar diyor 5 aylık bir bebek kesintisiz 5-6,saat uyur diye.elbette gece sütü yararlı belirli bir saatte daha çok triptofan salgilaniyor lakin saat başı emmek istemesi ihtiyaç değil alışkanlıktan ileri geldiği için bu alışkanlığının önüne geçme çabası bizimkisi...eğitim bu dediginizin ötesinde birşey ayrıca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?