2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Yaş aralığı az olursa çok zor olur gerçekten ams benim gibi 7 yıl ara koyarsanız çok rahat oluyor. Büyük oğlum resmen küçük anne oldu harika bakıyor kardeşine...

Ben kesinlikle sebzeyle başlayacağım, büyük ihtimalle kabakla.
Evet canım doğru olan oymuş çünkü tatlı daha cazip geldiği için sebze yoğurt falan zor yiyorlarmış .Aslında sebzelerin mevsimde değil pırasa ıspanakta yedirilmezki.Ben 1 ay daha bekleyim diyorum hem benim çocuk 3 hafta önce doğdu aslında 4 aylık gibi .

Merhaba herkese biz de 4 gün önce 5 aylık olduk...bir maşallahinizi aliriz yazamıyorum hepinizin bebelere maşallah buyumusler rota aşısını evde yaptık çok az geri çıkardı umarım olmuştur

Eklentiler

• IMG_20200412_142132_342.webp
    45 KB · Görüntüleme: 65
  • BeautyPlus_20200412132328962_save.webp
    31,8 KB · Görüntüleme: 58
Merhaba herkese biz de 4 gün önce 5 aylık olduk...bir maşallahinizi aliriz yazamıyorum hepinizin bebelere maşallah buyumusler rota aşısını evde yaptık çok az geri çıkardı umarım olmuştur
Maşallah canım çok tatlı oğlun ..süslemen çok güzel olmuş. Bu süslemeleri bir ben yapmadım sanırım herkeste görüyorum .

Canım bende oyle biloyorum, 40. haftaya göre hesaplayıp vermek gerekiyormuş emek gıdayı. Alerji riski artıyormuş erken verince. Yani sen 3hafta ekle 6 aya. Pırasayı okudum veriyorlar da ıspanağı bilmiyorum. Kabak sindirimide kolay olduğu için tavsiye ediliyor. Patates, havuç, taze fasulye, avokado, enginar verilebiliyor. Korona bitmeden alerji riski yüksek şeyleri vermemek lazım. Yumurta sarısını mesela vermeyeceğim ben ilk etapta. Zor ve zevkli bir süreç olacak :)

Ayy kocaman olmuş ya bu oğlan gözleri de buyumis çakmak çakmak kuzum benim ya. Maşallah diyelim 41 kere.

Ayy kocaman olmuş ya bu oğlan gözleri de buyumis çakmak çakmak kuzum benim ya. Maşallah diyelim 41 kere.
Tsk ederiz teyzesi zaman çok hızlı uzaya da maşallah ne güzel dönmeye başlamış bizimki yeni yeni sağa sola dönüyor o da bir iki kere yoruluyor hemen kucak istiyor senin gibi kanepeyi oyun alanı yapayım oyun halısı var ama çok durmuyor

Oyun halısı küçük geliyor böyle yayla gibi, ikimizde sığıyoruz Uzay o popoyu nasıl kaldırıp döndü bende şaşkınım

Kızlar az önce ebebekten ek gıda alışverişi yaptım, çok zevkli cam rende, alıştırma bardağı, silikon kaşık, meyve emziği ve diş kaşıma aldım. insan heyecan yapıyor

Kızlar az önce ebebekten ek gıda alışverişi yaptım, çok zevkli cam rende, alıştırma bardağı, silikon kaşık, meyve emziği ve diş kaşıma aldım. insan heyecan yapıyor
Fotoları atar mısın cnm ben de iki tane kaşık sipariş verdim bir kaç bişey daha vereceğim

Bende cam rende meyve filesi silikon kaşık aldım canım ikinci çocuk ama yinede heyecanlanıyor insan alıştırma bardağı almadım henüz aventinkini düşünüyorum ama çok büyük geldi gözüme sen hangisini aldın? Kaşıklar wee baby nin ucu şeffaf olanlardan aldım çok tatlı renkleri

Fotoları atar mısın cnm ben de iki tane kaşık sipariş verdim bir kaç bişey daha vereceğim

Canım bunları bulabildim, eşimin telefondan aldık o yüzden onda tamamı. Çok güzel şeyler var

Maşşallah yakışıklıya.ya anne olmak ne harika bişey demi rabbim cok şükür ki bizede nasip etmiş.

Bardağı ben nuk aldım canım, kasik oioi, biraz konunun dışına çıkıp masal kartları ve banyo oyuncakları aldım vallahi kendime böyle hevesle almıyorum hicbir şeyi. Gözüm dönüyor ona alınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…