Bende biraz önce okudum haberlerde lenf kanseriymiş çok üzüldüm. Büyük oğlumla yaşıt anne olan anlar ne kadar acı bir durum olduğunu Allahım sabır versin
Aynen canım iki cocuk daha zor benim ilk bebegim iki tane olsa kendimi düşünemiyorum Gececek bu günler insallah nasılsa büyüyecekler Allah sağlık versin şu korona olmasa biraz gezer dolaşır kafa dağıtırdık oda olmadı bakalım hayırlısı
Yaş aralığı az olursa çok zor olur gerçekten ams benim gibi 7 yıl ara koyarsanız çok rahat oluyor. Büyük oğlum resmen küçük anne oldu harika bakıyor kardeşine...
Evet canım doğru olan oymuş çünkü tatlı daha cazip geldiği için sebze yoğurt falan zor yiyorlarmış .Aslında sebzelerin mevsimde değil pırasa ıspanakta yedirilmezki.Ben 1 ay daha bekleyim diyorum hem benim çocuk 3 hafta önce doğdu aslında 4 aylık gibi .
Merhaba herkese biz de 4 gün önce 5 aylık olduk...bir maşallahinizi aliriz yazamıyorum hepinizin bebelere maşallah buyumusler rota aşısını evde yaptık çok az geri çıkardı umarım olmuştur
Canım seni ilk zamanlar hatırlıyorum aklımda panik bir anne olarak kaldın Sana bütün eziyeti yapan bu cadımıymış çokta akıllı duruyor bin kere maşallah çok tatlı .
Merhaba herkese biz de 4 gün önce 5 aylık olduk...bir maşallahinizi aliriz yazamıyorum hepinizin bebelere maşallah buyumusler rota aşısını evde yaptık çok az geri çıkardı umarım olmuştur
Evet canım doğru olan oymuş çünkü tatlı daha cazip geldiği için sebze yoğurt falan zor yiyorlarmış .Aslında sebzelerin mevsimde değil pırasa ıspanakta yedirilmezki.Ben 1 ay daha bekleyim diyorum hem benim çocuk 3 hafta önce doğdu aslında 4 aylık gibi .
Canım bende oyle biloyorum, 40. haftaya göre hesaplayıp vermek gerekiyormuş emek gıdayı. Alerji riski artıyormuş erken verince. Yani sen 3hafta ekle 6 aya. Pırasayı okudum veriyorlar da ıspanağı bilmiyorum. Kabak sindirimide kolay olduğu için tavsiye ediliyor. Patates, havuç, taze fasulye, avokado, enginar verilebiliyor. Korona bitmeden alerji riski yüksek şeyleri vermemek lazım. Yumurta sarısını mesela vermeyeceğim ben ilk etapta. Zor ve zevkli bir süreç olacak :)
Tsk ederiz teyzesi zaman çok hızlı uzaya da maşallah ne güzel dönmeye başlamış bizimki yeni yeni sağa sola dönüyor o da bir iki kere yoruluyor hemen kucak istiyor senin gibi kanepeyi oyun alanı yapayım oyun halısı var ama çok durmuyor
Tsk ederiz teyzesi zaman çok hızlı uzaya da maşallah ne güzel dönmeye başlamış bizimki yeni yeni sağa sola dönüyor o da bir iki kere yoruluyor hemen kucak istiyor senin gibi kanepeyi oyun alanı yapayım oyun halısı var ama çok durmuyor
Kızlar az önce ebebekten ek gıda alışverişi yaptım, çok zevkli cam rende, alıştırma bardağı, silikon kaşık, meyve emziği ve diş kaşıma aldım. insan heyecan yapıyor
Kızlar az önce ebebekten ek gıda alışverişi yaptım, çok zevkli cam rende, alıştırma bardağı, silikon kaşık, meyve emziği ve diş kaşıma aldım. insan heyecan yapıyor
Bende cam rende meyve filesi silikon kaşık aldım canım ikinci çocuk ama yinede heyecanlanıyor insan alıştırma bardağı almadım henüz aventinkini düşünüyorum ama çok büyük geldi gözüme sen hangisini aldın? Kaşıklar wee baby nin ucu şeffaf olanlardan aldım çok tatlı renkleri
Bende cam rende meyve filesi silikon kaşık aldım canım ikinci çocuk ama yinede heyecanlanıyor insan alıştırma bardağı almadım henüz aventinkini düşünüyorum ama çok büyük geldi gözüme sen hangisini aldın? Kaşıklar wee baby nin ucu şeffaf olanlardan aldım çok tatlı renkleri❤
Bardağı ben nuk aldım canım, kasik oioi, biraz konunun dışına çıkıp masal kartları ve banyo oyuncakları aldım vallahi kendime böyle hevesle almıyorum hicbir şeyi. Gözüm dönüyor ona alınca