2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar bebeğim iki gündür mukuslu kaka yapıyordu, çok üstünde durmadım ama bütün kakasında minicik bi kan farkettim. Hemen hastaneye gitmek istemiyorum böyle bişey yaşayan oldu mu aranızda?

Kızlar bebeğim iki gündür mukuslu kaka yapıyordu, çok üstünde durmadım ama bütün kakasında minicik bi kan farkettim. Hemen hastaneye gitmek istemiyorum böyle bişey yaşayan oldu mu aranızda?
Alerji olabilir,besin alerjisi.Genellikle sut ve süt ürünleri oluyor ama her turlu besine olabilir tabi,diyet ile denene yanilma yoluyla anliyorsunuz,test de yapiliyor kan testi kücuk oldukları icin yanıltıcı oluyor ama deri testi de var,mukus ve kan bagirsak tepkuli olmuş deriden de tepki verdi mi bebeginizin cildinde döküntü oldumu,ya da kusma?Ancak alerji de olmayabilir kan gekmesinonenli bir belirtinancak kanin bagirsak tepkisi olduguna emin olun,ben de yaşamastim bebegimde ancak doktor muayene etti makatta çatlak olmuş,kolik bir bebekti gazı çoktu ıkinmaktan çatlamis krem verdi surunce daha da oomadinyaklasik 2 aydir bir daha olmadi ancak 1 ay diyet yapmama ragmen mukus kesilmedi ,doktor kusma,ishal,kabız kilo kaybi ,nefes darligi ya da ciltte dokuntu yoksa korkmayalum dedi, siz de doktora görünün, makati mutlaka kontrole etsin bazilari maaleaef bakmiyir muayenede,diyet yapmak isterseniz tüm süt urunlerini yogurt,süt peynir ve bunlarin kullanıldığı her şey kek poğaça gibi ya da bisküvi gibi paketli ürünleri yememeniz gerekir ayrıca çarpraz etkide kırmizi et,yumurta da yenmiyor.en az 3 hafta diyet yapin ve en ufak bir kaçamak bile yapmadan gozlemleyin

Bizimde oldu bir defa bende telâşlandım.mukuslu ve nokta kadar kan vardı tekrar etseydi gidecektim doktora çok şükür devam etmedi.neden oluyor bilmiyorum ama

Ayrica mukus pek cok sebepten oluyor anne sutu aliyirsa sütun fazla gelmesi,laktoz duyarliligi gibi etkwnlwr de mukus yapiyor

Benim kızım kel galiba ya hiç saçımız yokmuş meğer sizin bebisleri görünce farkettim maşallah fistiklara

Yalniz değilsin. Uzayın 1 yaşına kadar vakti var, çıkmazsa ektiririm dedim bugün babasına eşim de ben de çok sacliyiz ama oğlan kel kafa

Yasadik malesef canim ilk nokta kadar gormustum 2 kez sonrasinda cok yogun kanli yapmisti süt alerjisi var oglumun ne yazikki..

Bnmki çok saçlı doğdu canım ensesini geçiyodu doğduğunda ve gürdü gören çok şaşırıyordu sanırım bana çekmiş kuaförler bana fön çekmeyi hiç sevmez
Aynen benimkide cok saçlı dogdu ama ben daha saçlıymışım küçükken hatta durun size kendi bebekliğimi atıyım kızımda bana benziyor

Alerji olabilir canim ateşi filn varmi

Yalniz değilsin. Uzayın 1 yaşına kadar vakti var, çıkmazsa ektiririm dedim bugün babasına eşim de ben de çok sacliyiz ama oğlan kel kafa
Oglumda öyleydi saçları bi döküldü tam bi kabak oldu kizimin dökülmedi tam ama hala kisa cok istiyorum tokalar takim tarayim nerdee

Son düzenleyen: Moderatör:
Bugün camları süsledim büyük oğlumun resmini çektim şarkı falan söyledi ...Dedim küçük oğlumuda çekeyim bayrağı hemen ağzına götürüyor çekebildiklerim

Eklentiler

• 20200423_192137.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 49
  • 20200423_192049.webp
    22 KB · Görüntüleme: 49
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…