2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ameliyat olmasi lazim ama virüs nedeniyle bekliyoruz
Anladım canım insallah ameliyatı da çok iyi geçer saglıgına kavuşur. Tez zamanda da virüsten kurtulsakta hayatımız normale dönse herkes yapacaklarını yapsa elimiz kolumuz bağlı evde oturuyoruz bakalım hayırlısı

Sagol canim insallah rabbim hepimize saglik sıhhat verir meğerse hayatimiz ne kadar guzel ne kadar kolaymış bu virüs bize cok sey öğretti aslında.

Bayramınız kutlu olsun canım çocuklarım.

Eklentiler

• IMG_20200423_133517_269.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 64
  • IMG_20200423_133508_299.webp
    22 KB · Görüntüleme: 59
  • IMG_20200423_133448_451.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 58
  • IMG_20200423_133241_092.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 57
Sagol canim insallah rabbim hepimize saglik sıhhat verir meğerse hayatimiz ne kadar guzel ne kadar kolaymış bu virüs bize cok sey öğretti aslında.
Aynen öyle canım elimizdeki imkanları kullanamaz olduk herşeyden mahrum kaldık insallah en kısa zamanda normale döneriz hele bizim yavrucaklar cok şanssız kışın doğdular havalar düzeldi vüris cıktı dışarıdan haberleri olmadan evin icinde büyüyorlar

Katılıyorum sana ne kadar zormuş meğerse hapis olmak bunu anlamış oldum normaldede cok dışarı cikip gezmeyi sevmem ama bu durumda olunca insanin daha cok çıkası geluyo

Katılıyorum sana ne kadar zormuş meğerse hapis olmak bunu anlamış oldum normaldede cok dışarı cikip gezmeyi sevmem ama bu durumda olunca insanin daha cok çıkası geluyo
Aynen valla bende normalde cok Gezen biri değildim evimde tek takılmayı severim ama bu kadarı da sıktı yani

Oyy maşallah prenseslere yaa çok şekerler ❤❤ Yürüteçe binmiş bile senin cimcime çok hızlı
Sağol canım ablasını da 5 aylıkken koymuştum yürüteçe küçüğü de bi deneyeyim dedim maşallah böyle bişey bekliyormuşgün içerisinde 5 er dakika koyuyorum bikaç kere

Sağol canım ablasını da 5 aylıkken koymuştum yürüteçe küçüğü de bi deneyeyim dedim maşallah böyle bişey bekliyormuşgün içerisinde 5 er dakika koyuyorum bikaç kere
Valla bende alıp deniycem bi 5 10 dk koyarım en azından biraz kucağımdan iner diye düşünüyorum gerçi bu aralar biraz daha iyi dönmeyi öğrendi iyice yuvarlanarak gidiyo baya hosuna gitti biraz oyalanıyo

Valla bende alıp deniycem bi 5 10 dk koyarım en azından biraz kucağımdan iner diye düşünüyorum gerçi bu aralar biraz daha iyi dönmeyi öğrendi iyice yuvarlanarak gidiyo baya hosuna gitti biraz oyalanıyo
Bizim evde vardı hazırda ablasından kalmabizimki de geri geri sürünüyor iyice alıştı

Benim kızım kel galiba ya hiç saçımız yokmuş meğer sizin bebisleri görünce farkettim maşallah fistiklara
Bnmki çok saçlı doğdu canım ensesini geçiyodu doğduğunda ve gürdü gören çok şaşırıyordu sanırım bana çekmiş kuaförler bana fön çekmeyi hiç sevmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…