2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar geçenlerde ebebekten bi şeyler almıştım ya, geldi onlar. Hikaye kartları çok dandik bence, ben daha iyi masal uydururum. Bir de çok ince kağıtları. Oioi kaşık aşırı güzel. Alıştırma bardağını nuk diye hatırlıyordum, aventmiş. Genel olarak hepsini beğendim. Alacak olan varsa kartlar hariç tavsiye ediyorum

Kuzularımız ilk bayramlarını evde kutlayacak. Biz bugünden başladık bile ulusal egemenligimizin yüzüncü yılı kutlu olsun

Eki Görüntüle 2623632
@uzay biz de biz de
100.yılımız kutlu olsun.
Gerçi bu Mete'nin 4.ay resmi bugün yenisini cekicem ablasiyla ama olsun.Coşkuya bugünden başladık.
Bu arada oğulcuğum fazla esmer çıkmış burda
Benim prensesi gördünüz mğ teyzeler büyüdük
Masallah bebislere, cok tatlilar. Butun cocuklarin bayrami kutlu olsun.

Şu meyve suzgecinden aldim bende dün eczaneden, elma koyup verdim ilk biraz emdi falan sonra çıldırdı çocuk ağzına elma az gidiyo diye nasil sinirlendi çığlık çığlığa agliyo gozlerinden yaşlar süzülüyo bugun bi daha denedim salatalik koydum bu sefer yine ayni manyak benim cocugum ya

Büyüdüler ya artık bildiğin porsiyon istiyorlar boylarına bakmadan

Bugün cok huysuzuz hiç uyumadi surekli uyandi umaril gece yatar
Arada bir benimkide öyle oluyo ne gece ne gündüz uyumuyo ama sonra düzeliyor. Bide gündüz iyi uyursa gece de iyi uyuyo sanki gündüz uyumazsa gece de uyumuyo

Ben kasıkla bişey veriyorum kasıgı eline alıp hepsini ağzına sokmaya calısıyor bağıra çağıra yiyo çok sinirliler galiba Kasım bebekleri hep aynı

Kızlar suyu alıştırma bardağıyla değilde biberonla versek nolur ki herşeyi almıştım kaşık meyve süzgeci cam rende falan ama alıştırma bardağı almamıştım biberonla içse olmaz mı suyu

Valla canim o bendede yok biberonla veriyorum ben suyu

Valla canim o bendede yok biberonla veriyorum ben suyu

Valla benimkide oyle bir bağırıyor komşular çocuğu bogazladigimi falan dusuncek mazallah şuan benimki 5ay 4 günlük doldurmasını bekleyeceğim 5.ayini bakalım basarabilecekmiyim çünkü baya baya zor olcak oğluşum çok yaman çok

Pfapa hastasi atesleniyo 39-41 arasi.aslinda atagimiz geçmişti ama tekrarladi sanirim bizde goturmekte kararsiz kaldik
Anladım canım geçmiş olsun Allah iyiliğini versin. Bu zamanda hastaneye cok mecbur olmadıkça gitmemek daha iyi tabi gitmeniz lazımsa da ihmal etmeyin önlemleri alıp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…