2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar bir haftadır kızımın gece uykularına bir haller oldu akşam 9-10 gibi Uyutuyorum uykusuda geliyor O saatlerde ama nedense sık sık uyanıyor saate bir nerdeyse sürekli emziriyorum karnı da aç değil gece sağıpta veriyorum herzaman yaptığım gibi ama bu son bir haftadır deliksiz uykumuz yok sabah 6.3 da uyanıyor Gündüz iki kez uyumak istiyor 1-1.5 saat ama gece çok sık uyanıyor niye böyle oldu anlamıyorum bir fikri olan var mı

Ben daha önce profil fotosu yapmıştım oğlumla kendimi zaten :) dur yine yapayım.
Önce görmemiştim canım masallah sizede sende cok güzel çok genç görünüyorsın Kasım anneleri hep genc genc Ama uzay sana pek benzemiyor gibi ben benzetemedim

Bizde de aynı durum vardı, 2 haftadır böyle ve yavaş yavaş geçiyor. Dün gece biraz daha iyi uyudu. Bir yazı okudum geçenlerde, bebekler için uyumak anneye elveda etmek anlamına geliyormuş ve bazı bebekler bu yüzden uyumaktan korkup uykuya direniyormus. Bu da bebek büyüdükçe düzelen bir durummuş. Benim bebeğim de böyle sanırım. Sabah uyanma saati normal ama, 6-7 arası olması gerekiyor.

Önce görmemiştim canım masallah sizede sende cok güzel çok genç görünüyorsın Kasım anneleri hep genc genc Ama uzay sana pek benzemiyor gibi ben benzetemedim

Benim oğlan karma oldu :)
Teşekkür ederim canım çok sağol ama bu grubun en yaşlısı benim büyük ihtimalle :) kasımın sadece bebekleri değil anneleri de güzelmiş ❤

Benim oğlan karma oldu :)
Teşekkür ederim canım çok sağol ama bu grubun en yaşlısı benim büyük ihtimalle :) kasımın sadece bebekleri değil anneleri de güzelmiş ❤
Hadi canim kac yasındasın merak ettim şimdi çok genç görünüyorsun

Teşekkür ederim canım çok sağol. Genç anne olmak en güzeli
Biz eşimle lise aşkıyız sonra birlikte Üniversitesi okuduk okul bitince de o işe basladı hemen evlendik 6 ay snra da hamile kaldım bende ev hanımlığına terfi ettim

Biz eşimle lise aşkıyız sonra birlikte Üniversitesi okuduk okul bitince de o işe basladı hemen evlendik 6 ay snra da hamile kaldım bende ev hanımlığına terfi ettim

Aa bizde lise aşkıyız ama biz geç evlendik, iş güç derken, 2 yıl oldu. 20 yılımız var yaklaşık

Aa bizde lise aşkıyız ama biz geç evlendik, iş güç derken, 2 yıl oldu. 20 yılımız var yaklaşık
Bize de 2 yıl olcak agustosta. Ayy masallah ya ne güzel 20 yıl bizim 7 yıl seninkinin yanında hiçbirşey kaldı hahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…