Ben hep kız istemiştim, iki yegenimde kız, bizde 3 kız kardeşiz, hatta üzüldüm erkek olduğunu öğrenince. Şimdi ikinci de umarım erkek olur diyorum erkek cocuk çok tatlıymış.
Ben hep kız istemiştim, iki yegenimde kız, bizde 3 kız kardeşiz, hatta üzüldüm erkek olduğunu öğrenince. Şimdi ikinci de umarım erkek olur diyorum erkek cocuk çok tatlıymış.
Evet tabi bir kere anne delisi oluyorlar ve hep anneyi savunurlar,yeniden aşık oluyorsunuz,hayırlısı böyleymiş diyorum hele 2. Cocukta göreceksiniz anneligin tadini asıl o zaman alıyorsunuz,ılkinde kaygi yetememe korkusuyla kaçırıyorsunuz ,bunda bambaska hissediyorum sanirim kucuk diye ama ilki de çok ozel tabi anneligi onda yaşiyorsunuz ikisi de iyi ki varlar diyorum şimdi.
Bizde de aynı durum vardı, 2 haftadır böyle ve yavaş yavaş geçiyor. Dün gece biraz daha iyi uyudu. Bir yazı okudum geçenlerde, bebekler için uyumak anneye elveda etmek anlamına geliyormuş ve bazı bebekler bu yüzden uyumaktan korkup uykuya direniyormus. Bu da bebek büyüdükçe düzelen bir durummuş. Benim bebeğim de böyle sanırım. Sabah uyanma saati normal ama, 6-7 arası olması gerekiyor.
Bilmiyorm cnm ya şimdiye kadar çok iyiydi iyi uyurdu birden bire noldu böyle anlamadık her saat başı ağlayarak kalkıyor emziriyorum bazen de sallıyorum uykuya geçiyor belki dönemlik falandır belki bir ses istiyor yada temas bazen eşimin kucağında uyumak istiyor bilemiyorum artık umarım geçicidir ama uyumayan bebek çok zor gerçekten bir haftadır yorgunluk uykusuzluk mafoldum valal
Bilmiyorm cnm ya şimdiye kadar çok iyiydi iyi uyurdu birden bire noldu böyle anlamadık her saat başı ağlayarak kalkıyor emziriyorum bazen de sallıyorum uykuya geçiyor belki dönemlik falandır belki bir ses istiyor yada temas bazen eşimin kucağında uyumak istiyor bilemiyorum artık umarım geçicidir ama uyumayan bebek çok zor gerçekten bir haftadır yorgunluk uykusuzluk mafoldum valal
Bizim yaklaşık 1 aydır öyle saat başı 2 saate bir kalkıyordu hep.dun uyku eğitimine başladım maşallah ilkine göre gayet iyiydik. Dönemsel mi bilmiyorum ama cidden bitmiştim allah kocamdan razı olsun o olmasa mahvolmuştum.
Benim oğlumda bu aralar akşam saat 10 da yatıyor ama saat 3 e kadar mızıl mızıl inanın uyumak istemiyorum beni geri uyandıracak diye ..Gazı var büyük ihtimal çünkü sabah uyanınca deli gaz çıkıyor .Öğle uykularımız uzadı bizimde saat 3 buçukta yatıyor yaklaşık 3 saat kadar uyuyor.Malesef tam bir düzenimiz yok daha doğaçlama gidiyoruz. Ama şuna dikkat ediyorum emiyor mesela memede uyuyor ya ben bir iki gaz falan çıkarmaya çalışıyorum uyandırıyorum daha doğrusu sonra beşiğine koyuyorum iki pış pış kendi uyoyor.
Malesef bizimde hiç düzenimiz yok 3.aydan sonra kötüye gitti iyice . Büyüdükçe cadı oldu kızım eşim evde yokken en geç 11 e derin uykuya geçiyor ama eşim olunca bu 12.30 kadar sarkıyor. Bir gün erken bir gün geç uyuyor erken uyuduğu saatler alışkanlık yapmıyor geç uyuyunca alışkanlık kazanmıyor sanki cadim
Bizim yaklaşık 1 aydır öyle saat başı 2 saate bir kalkıyordu hep.dun uyku eğitimine başladım maşallah ilkine göre gayet iyiydik. Dönemsel mi bilmiyorum ama cidden bitmiştim allah kocamdan razı olsun o olmasa mahvolmuştum.
Ben ailemin yanındayım canım. O yüzden burada başlamak istemiyorum. Çocuğa sürekli değişiklik olmasın diye. Yasak bitince gidebilirsek inşallah evimize orda başlamak istiyorum. Senden alsam bilgileri canım. Sen beşikte sallayarak uyutuyordun değil mi? Hangi yöntemi uyguluyorsun yatır kaldır mı? Çok ağladı mı Yiğit? Eşin nasıl yardımcı oldu mesela ben o konuyu da merak ediyorum. Biz uyutamadık diyelim o devam etse oluyor mu öyle? Bir de önceden bir saat düzenin falan var mıydı yoksa uyandıktan sonra uykusunun geldiğini anlayıp ona göre mi yatırıyordun? Ay kusura bakma çok soru sordum ama daha soracaklarım da var