2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Sallamayı tamamen kestim.şşş pat yapıyorum ve ninni söylüyorum dün gece uykusuyla başladım bugün gündüz uykusundada uyguladım şimdilik iyi gidiyoruz şükür.eşimi bu konuda karıştırıyorum iyice bir alışsın böyle uyumaya ondan sonra

Bende 34 yaşındayım ama hamilelik süreci yok doğumdu derken simsiyah saçlarımda tek tük beyazlar vardı önceden ama şimdi biraz daha arttığını görüyorum ..Yaşlandım beee diyorum kendi kendime ...

Kızlar hepiniz maşaşşah çok güzelsiniz yeni gördüm mesajalrınızı. Çok tatlı bir grubuz benceebebişler de anneleri de çok şeker. Ben ve kızımın birlikte hiç fotoğrafı yok daha doğrusu başörtülğyüm ben maalesef doğdu doğalı kızımla bi hazırlanıp dışarı çıkamadık. Elazıpdayız önce deprem oldu öyle korkudan hep kaynanamda annemde felan kaldık. Sonra virüs çıktı böyle kaldı bitsin de biran önce hazırlanıp süslenip bebişkerimizle gezmeye gidelim inşallah ya.

Buarada okuduğum kadarıyla yaşlarımız genelde yakın. Bende 90 doğumluyum. Ben ve kızım ayrı ayrı foto atayım ancak benziyor muyuz sizce
Ayy masallah ya İkinize de valla Benziyorsunuz gözler aynı siz. Bende çok istemiştim hamileyken gözleri bana benzesin diye benzedi bu konuda cok mutluyum

O kadar olacak :) bende de var, hamileyken hiç boyamadım, dogumdan sonra bi baktım baya artmış. Yolun yarisindayiz 3-5 beyazımız olsun dimi

Buarada okuduğum kadarıyla yaşlarımız genelde yakın. Bende 90 doğumluyum. Ben ve kızım ayrı ayrı foto atayım ancak benziyor muyuz sizce
Maşallah ikinizede canım benziyorsunuz güzelliğini anneden almış
Bu arada bende 90 doğumluyum ( 30 demeye alışamadım sanırım. evin en küçüğü olunca hala 20li yaşarsaymışım gibi geliyor )

Maşallah ikinizede canım benziyorsunuz güzelliğini anneden almış
Bu arada bende 90 doğumluyum ( 30 demeye alışamadım sanırım. evin en küçüğü olunca hala 20li yaşarsaymışım gibi geliyor )

Yalnız oğlum aynı babası Sen 9 ay karnında taşı,her zorluğunu sen çek o gitsin babasına benzesin Bari gözleri bana benzeseydi diyorum ama kısmet o da aynı babası Akrep burcu olması ve yükselen burcunun da babasıyla aynı olması gibi Tam kopyala yapıştır benimkisi babayla

Ya kızlar varya bugün oğlum net bir şekilde Anne dedi Önceden de diyordu agularken falan ama ilk kez bu kadar net söyledi. Ne kadar güzel bir duyguymuş bu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…