2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Sağ ol canım peki tahin tüketiyormusun birde herhangi bir test yaptirdinmi sen canım çok tatlı istiyor bu durumda ne yiyecegim bilemiyorum

Sağ ol canım peki tahin tüketiyormusun birde herhangi bir test yaptirdinmi sen canım çok tatlı istiyor bu durumda ne yiyecegim bilemiyorum
Merhaba internette sütsu,,yogurtsuzz yumuttasiz keke deyin bir cok tarif çikiyr3,biliyorsunuz veganlar da hayvansal ürün tuketmezler dolayisiyla inlara uygun alternatif tarif var kek poğaça youtube kanalinda çikiyor guzel de oluyor,peynir ohtiyacinizi da yine vegan peynir satılıyor alabilirsizni,bitkisel oluyor

Kızlar ebeyi aradım bugun rotanın ikinci dozunu ben alıp yapsam diye getir herkes geliyo bi sıkıntı yok hergün dezenfekte ediliyor zaten hem kilosuna falan da bakarız dedi yine de yapabilirim diyosan yap sen bilirsin dedi ne yapsam bilemedim şimdi

Evet ben tuketiyorum ogluma dokunmuyor ama bazi bebeklere oda dokunuyor. Canim ben sütsüz kek yapiyorum suyla. Margarinsiz kurabiye falan yapiyorum kabak tatlisi yiyebilirsin. Bide rossman da portakalli bitter çikolata var ondada süt yok ondan yiyebilirsin. Cok zor bu diyet isi kuru meyveler de tüketebilirsin

Test demissin yaptirdik kan ve deri testi ama bisey cikmadi zaten bebeklerde alerji testlerde cikmayabiliyor, cikmamasi alerji olmadigi anlamina gelmiyor, deneme yoluyla anlayabiliyoruz, bu arada diyetteyken mutlaka takviye almalisin ilerde diş ve kemiklerde sorun cikiyor ben osteocare kullaniyorum aklinda bulunsun

Çok sağol canım bakalım hayırlısı ile atlatalım inşallah fayda verir diyet ve başka şeylere de yoktur umarım alerjisi

Ben kendim yaptım canm götürmedim çok basit zaten ağızdan alıyor emzirdikten 1 saat sonra aşıyı yaptım hiç kusmadı 5 ayda kızımın Hemşiresi ben oldum boyunu kilosunu ölçtüm baş çevresini gelişim kitabı var Oraya kaydettim

Kızlar bebekleriniz desteksiz oturuyor mu dengede duruyor mu deniyormusunuz ara sıra ben deniyorum ama yana yatıyor denge sağlayamıyor daha bir de öne doğru eğiliyor desteksiz oturduğumda sizde nasıl durumlar

Kızlar bebişlerimiz ellerini tamamen bilinçli kullanmaya başladı mi?
Kızımın el becerisi baya gelişti herşeyi yakalamaya çalışıyor şap şap vuruyor masalara yemek yerken kaşık çatala saldırıyor alıyor eline tutuyor sallıyor henüz daha ellerini şaplatmıyor ben ara sıra şap şap yaptırıyorum sık sık ayaklarını ağzına götürüyor kavradığını bırakmıyor sıkıyor elinde iyice

Eline sağlık eminim çok lezzetli olmuştur bende denemek istiyorum ilk fırsatta Labne gibi oldu değilmi makarnavitma güzel firma ordan baya malzeme alabilirsin birde blw marketim var orası da güzeldir.
Merhaba hanımlar,saçınızın dökülmesine bir çare bulabildiniz mi?Belki bu konu konuşulmuştur belki ama önceki sayfaları karıştırmak çok oyalayıcı
Benimde çok dökülüyor hiç açamıyorum sürekli toplu artık keçe gibi oldu. Hallalles şampuanı öneriyorlar sipariş vericem bide onu deneyeyim.

Benim oğlan 3 yaşına girecek 1 aya kadar her işi yapıyor dün gelmiş anne halı kirlenmiş hadi silelim camasır asarız toplarız katlarız mutfakta da çok ilgili sağolsun en büyük yardımcım benden nasıl kaynana olur bilemiyorum allah o günleri de göstersin hayırlısıyla inşallah
Ne güzel bende dikiyorum hatta çocuklara hazır hiç bişey almıyorum eline saglık biraz dikkat istiyor. Zor ama keyifli bende dikiş dikerek rahatlıyorum. Şu günler geçse yine sipariş almaya devam ederim inşallah

Kızlar bebekleriniz desteksiz oturuyor mu dengede duruyor mu deniyormusunuz ara sıra ben deniyorum ama yana yatıyor denge sağlayamıyor daha bir de öne doğru eğiliyor desteksiz oturduğumda sizde nasıl durumlar
Yok desteksiz yana kayıyor benim oğlum ama kucakta destekli güzel oturuyor desteksiz için erken zaten daha

Evet canım aynı labne gibi oldu.
Dikiş zormuş valla, kolay gibi görünüyor da hiç öyle değil. Kendi siten mi var senin?

Hayır,daha desteksiz oturamiyor.Destekli oturmayı da hiç sevmiyor beyefendi.Sırtını sürekli dayadığım yere vuruyor,oyun yapıyor,en sonunda da kaykılıp kalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…