Yatarken yanındaki oyuncağı alıyo istediği şeyi tutuyor uzanıyor ama tabi hala yüzünü çiziyor mesela babasının yanına koyuyorum yataga onunda yüzünü falan çiziyor bilinçli derken bunları mı kastettin canım
Canı isterse babasından bana gelmek icin uzanıyor bazende hic oralı olmuyoBebekler beni al derken kollarını fln uzatıyor ya, onu demek istemiştim aslında. Bizimki de çiziyor hala
Benimki de yeni uyanınca biraz yere koyuyorum dönüyor falan 10 15 dk oyuncaklarla oynuyo sonra mızmızlanmaya baslıyo hep yanına oturcam konuscam ilgilencem gıdıklıycam hep ilgi istiyo. Oyun halısı da önceden yine biraz ilgisini çekiyordu artık çekmiyor piyanosunu cıkarıp önüne koyuyorum onla oynuyo birazMerhaba kızlar ya bebişlerinizi nasıl oyalıyorsunuz ne ile ilgileniyorlar? Benimki hiçbirşey ile neredeyseoyuncak felan oynamıyor yani aslında hala tam anlamıyor sanırım bilmiyorum. Oyum halısında durmuyor tv izletmek istemiyorum ama yemek yaparken mecbur kalıyorum açıyorum trr çocuk
Keşke bende piyanolu alsaymışım ya üf hiç ilgidini çekmiyor dediğin gibi ilk uaynınca bi 15 dakika keyifli oyalanıyot yatağında emziğiyle oyuncakla felan oynuyor sonra rdaha oynamaz hep mızmız tv işe yarıyor da onda da gün içinde mecnur kalınca bırakıyorum izlemesi için napayımBenimki de yeni uyanınca biraz yere koyuyorum dönüyor falan 10 15 dk oyuncaklarla oynuyo sonra mızmızlanmaya baslıyo hep yanına oturcam konuscam ilgilencem gıdıklıycam hep ilgi istiyo. Oyun halısı da önceden yine biraz ilgisini çekiyordu artık çekmiyor piyanosunu cıkarıp önüne koyuyorum onla oynuyo biraz
Benimki ilk uyandıgi zaman 1 saate yakın oyun halisinda oyalaniyor ama son 1 haftadır önceden 10 veya 15 dkyi geçmezdi şimdi yarım saat sırt üstü yarım saat de yüz üstü sonra oturtuyorum babası oyalıyor ilgisini çekecek şeyler koyuyorum önüne abisinin legolari oyuncakları ilgisini çekiyor 2 saat dolunca mizmizlsniyir emziroyorumMerhaba kızlar ya bebişlerinizi nasıl oyalıyorsunuz ne ile ilgileniyorlar? Benimki hiçbirşey ile neredeyseoyuncak felan oynamıyor yani aslında hala tam anlamıyor sanırım bilmiyorum. Oyum halısında durmuyor tv izletmek istemiyorum ama yemek yaparken mecbur kalıyorum açıyorum trr çocuk
Benimkinin tv de hiç ilgisini çekmiyor mesela acık oluyo kızım yerde yatıyo hic bakmıyo baksa bile geri kafasını çeviriyor tv izlemiycek galiba bir yönden izlemediği daha iyi de dedigin gibi insan artık zorlanıyo bazen tuvalete zor gidiyorum valla hep kucak ilgi istiyoKeşke bende piyanolu alsaymışım ya üf hiç ilgidini çekmiyor dediğin gibi ilk uaynınca bi 15 dakika keyifli oyalanıyot yatağında emziğiyle oyuncakla felan oynuyor sonra rdaha oynamaz hep mızmız tv işe yarıyor da onda da gün içinde mecnur kalınca bırakıyorum izlemesi için napayım
İrmik ve un helvası yapabilirsin.sutsuz kadayıf alıp yapabilirsin bunlar gerçekten tatlı ihtiyaçlarını gideriyor.Sağ ol canım peki tahin tüketiyormusun birde herhangi bir test yaptirdinmi sen canım çok tatlı istiyor bu durumda ne yiyecegim bilemiyorum
Merhaba kızımı oyun halısına koyuyorum genelde tek oyuncak asıyorum sıkıldıkça değiştirip başka oyuncak takıyorum arada koltuguna oturtuyorum bol bol konusuyoruz hareket ettiriyorum abisini de izliyor oyun yapıyorlar bu şekilde uyku zamanı gelene kadar oyalanıyor. Bazen iş yaparken durmuyor ondada kucağıma baglıyorum birlikte yapıyoruz. Mesela elektrik süpürge sesine hemen susuyor uykusu varsa uyuyorMerhaba kızlar ya bebişlerinizi nasıl oyalıyorsunuz ne ile ilgileniyorlar? Benimki hiçbirşey ile neredeyseoyuncak felan oynamıyor yani aslında hala tam anlamıyor sanırım bilmiyorum. Oyum halısında durmuyor tv izletmek istemiyorum ama yemek yaparken mecbur kalıyorum açıyorum trr çocuk
Benimde hala elektrik supurgesine aşık actigim an uyur bıdığımMerhaba kızımı oyun halısına koyuyorum genelde tek oyuncak asıyorum sıkıldıkça değiştirip başka oyuncak takıyorum arada koltuguna oturtuyorum bol bol konusuyoruz hareket ettiriyorum abisini de izliyor oyun yapıyorlar bu şekilde uyku zamanı gelene kadar oyalanıyor. Bazen iş yaparken durmuyor ondada kucağıma baglıyorum birlikte yapıyoruz. Mesela elektrik süpürge sesine hemen susuyor uykusu varsa uyuyormutfakta yemek yaparken anakucagına koyuyorum idare ediyor orada ama karakter de önemli oglum mesela hiç doğru düzgün kullanamadı onda çok çektim halada arada çektiriyor TV açmıyoruz çok dikkatini çekiyor renkleri hızı onlara uygun değil en azından 2 yaşına kadar. Radyo açıyoruz genelde
Atak haftasında mı acabaKızlar bizimki 7 kasım dogumlu uykusundan uyanarak ağlamaya ve artık uyumak işlememeye başladı bu gece uykusu için gündüz zaten uyuyamıyor bu durumu yaşayan varmı böyle bi yeri ağrıyor gibi ağlıyor
Evet tv baksın istemiyorum bende ama mecbur kalıyorum. Pusete koyup mutfakta yanıma götürüyorum biraz duruypr sonra ıh ıh edip durıyor sıjılıyor pusette. Sonra biraz mğzik açıyorım biraz kendim birşeylet anlatıyorum felan oyalıyorum ama çok zor bende dedim hani acaba ilgisini çekecek bir oyuncal birşey alsak oyalanır mı kendisi acaba ama şuan ne oyuncak alınır ki anlamıyorlar henüz. Aslında hışırtılı şeyler çok seviyor ıslak mendil paketi gibi. Hışırtılı kitaplar oluyor aslında e bebekte ondan mı alsam belki oyalanır. Çıngırak feşan var da maalesef çok oynamıyorMerhaba kızımı oyun halısına koyuyorum genelde tek oyuncak asıyorum sıkıldıkça değiştirip başka oyuncak takıyorum arada koltuguna oturtuyorum bol bol konusuyoruz hareket ettiriyorum abisini de izliyor oyun yapıyorlar bu şekilde uyku zamanı gelene kadar oyalanıyor. Bazen iş yaparken durmuyor ondada kucağıma baglıyorum birlikte yapıyoruz. Mesela elektrik süpürge sesine hemen susuyor uykusu varsa uyuyormutfakta yemek yaparken anakucagına koyuyorum idare ediyor orada ama karakter de önemli oglum mesela hiç doğru düzgün kullanamadı onda çok çektim halada arada çektiriyor TV açmıyoruz çok dikkatini çekiyor renkleri hızı onlara uygun değil en azından 2 yaşına kadar. Radyo açıyoruz genelde
ben oyun halısına bırakıyorum canm müzikli cıngıraklı oyun halısı var cekiştirip duruyor :) bebekleri var cıngırakları var yanında onlarla oynuyor pamuk bez poşetini sıkıyor ellinde cıkan ses hoşuna gidiyor gördüğü bütün farklı cisimlere uzanıyor kızım geçen poşet cay kutusu elimdeydi onu yanına koydum aldı onunla oynamaya başladı hergün kitap okuma seanslarımız vr zeka kartlarını gösteriyorum hergün dışarıya bahceye cıakrıyorum yarım saat gezidiyorum kucağımda evdeyken yanında birlikte oynuyoruz günde 2 defa gündüz uykusuna yatıyor öyle geçiyor zamanMerhaba kızlar ya bebişlerinizi nasıl oyalıyorsunuz ne ile ilgileniyorlar? Benimki hiçbirşey ile neredeyseoyuncak felan oynamıyor yani aslında hala tam anlamıyor sanırım bilmiyorum. Oyum halısında durmuyor tv izletmek istemiyorum ama yemek yaparken mecbur kalıyorum açıyorum trr çocuk
Diş diye düşündüm ama henüz kabarıklık felan yok önceden kucağımda gezdirip ee derdim uyurdu şimdi e dediğim an bağırıyor kucağımdan kendini saga sola atiyorAtak haftasında mı acaba
Evet ilk çocugumda çok çekince bizde hemen başladık süpürge sesineBenimde hala elektrik supurgesine aşık actigim an uyur bıdığımben 2-3 aylıkken den koyuyorum kanepeye kendi kendine oyalanıyor çok şükür arada sıkılıp bağırıyor ozaman alıyoruz ama babasida bende çok oyun oynarız iyice yorarız onu ondan arada kendi kendine takılmayı seviyor galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?