2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar bundan aldık dün e bebekten.Salincagin önüne tepsi alayım dedim,baktim mama sandalyesiyle aynı fiyat.Sandalyeyi aldım.Minderini kendim dikicem.Çok uygun fiyatı.62 lira

Eklentiler

• Screenshot_2020-04-26-13-43-01.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 42
  • Screenshot_2020-04-26-13-42-49.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 38
Maşallah küçük adama cook güzel anne olmus güzelde kaynana olur :) Allah o günleride göstersin inşallah hayırlısıyla

Uzattığım herşeyi uzanıp alıyor,elindekini sımsıkı tutuyor vermiyor,ayaklarını yakalıyor.Bence bilinçli kullanıyor ellerini.
Benimki de üç gün önceye kadar sadece sağ ayağını yakalıyordu şimdi ikisini bir yakalayıp dönmeye başladı Hatta az önce ilk kez yüz üstünden sırt üstü döndü

Kızlar bebişlerimiz ellerini tamamen bilinçli kullanmaya başladı mi?
Yatarken yanındaki oyuncağı alıyo istediği şeyi tutuyor uzanıyor ama tabi hala yüzünü çiziyor mesela babasının yanına koyuyorum yataga onunda yüzünü falan çiziyor bilinçli derken bunları mı kastettin canım

Kızlar bebişlerimiz ellerini tamamen bilinçli kullanmaya başladı mi?
Benim kızım bilinçli kullanıyor suluğunu tuyuyor eline verdiğim meyvelere uzanıp alıyor ağzına götürüyor ayağından çorabını çıkarıp çorabını ağzına götürüyo emziği düştüğünde uzanıp alıp ağzına geri koyuyo kaşıkla yoğurt verdiğimde kaşığı elimden alıp kendi ağzına götürüyor canım bence tamamen bilinçli yapıyo.

Oh masallah Bende gitmem Galiba ya kendim yaparım dikkatli bi şekilde veririm öyle tükürmüyo zaten tadımda yaptırıyorum ben artık

Kızlar okuyorum ama çok yazamıyorum anneler ve bebelere maşallah hepsi güzel ve tatlı bu arada oğlum nihayet dönmeye başladı bugün yuzustuyken sırt üstü döndü hem de birkaç defa çok tatlıydı sağa sola da dönüyor artık bilinçli herşeyi bilinçli tutuyor birkaç haftadır bu hafta atak döneminin meyvesini alıyoruz bence vücudunu da çeviriyor birden maşallah bebislerimize ben de foto atayım madem bu da 23 nisan bebesi bakın kaldirayim

Eklentiler

• BeautyPlus_20200423164942536_save.webp
    31,1 KB · Görüntüleme: 51
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…