2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Benim eşimde bi bardak suyunu almaya zahmet etmez ama bu aralar cok zorlandigim icin bi seyler yaptirmaya calisiyorum oda evden kaçıyor

C
Hangisini kullaniyordun ki d vitamini
Çocuk doktoru devit 3 yazmıştı onu kullanıyorduk. Kusturuyor deyince devam etmeyelim dedi yerine de başka birşey önermedi. Şuanda hastaneye gidemiyoruz pandemi olmuş. Bir ay gecince kontrole gitmedik para alamadı diye çok cevap vermiyor sanırım doktor :)

Benimkinin de süt alerjisi var biliyorsun, pedia d kullaniyoruz biz bi problem yaşamadık en azindan saglik ocagindaki ebeyi arayip sorsan cunku d vitamini onemli gercekten bende arada bi unutuyorum vermeyi sonra kendime kızıyorum, bingildagin erken kapanmasina sebep olabiliyormus kullanmamak

Biliyorum canım bende ondan aldiriyim sizde bir problem olmadıysa . 4 ay asisinda söyledim ebeye kullanmıyorum diye kitapçığa kullanıyor yazmış d vitaminini de kan damlasını da beni nereleriyle dinliyorlar anlamıyorum.

Tam tersi d vitamini kullanmak bıngıldağın erken kapanmasını sağlıyor .

Nerde bu millet yahu?
Herkes bi yerlere mi gitti?
Bi bizde mi yasak var acaba
Mete'yi yıkadım,uyuttum.Yemek işine giriseyim bari.

Nerde bu millet yahu?
Herkes bi yerlere mi gitti?
Bi bizde mi yasak var acaba
Mete'yi yıkadım,uyuttum.Yemek işine giriseyim bari.

biz burdayız, uzay çok garip bir beden ölçüsüne sahip oldu bu ay. Tüm bedenler ya küçük ya da büyük geliyor. O yüzden bugün şort diktim ona bir kaç tane :) fena olmadılar bence. Şimdi de uyuttum, yığıldım bende koltuğa. Ne zormuş dikiş işleri

Kızlar ben kemik suyunu yaptım da, aklıma bir şey takıldı. Eğer hayvana antibiyotik verildiyse ya da ağır metal içeren bir şeyler yediyse ilikler toksik oluyormuş ve kemik suyundan çocuğa geçiyormuş direkt kasaptan aldık sonuçta gözümüzün önünde büyütmediler hayvanı. İyilik yapalım derken kötülük etmeyelim çocuklara ya çok takıldı kafama

Benim kız dünden beri başladı yine meme reddine her ay mutlaka bi dönem red oluyo bizde valla kaç saattir aç çocuk memeye yatorınca ağlıyo gündüz uykuları kuş uykusu zaten valla yoruldum. Yine atak haftasına geldik 28 gün fırtınalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…