2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Benimki tamamen anne sütü ile beslendiği için oruç tutmuyorum .Ama bu sene daha kolay olurmuş sanırım oruç tutmak .Çünkü evdeyiz..Artık seneye inşallah ...

Benimki tamamen anne sütü ile beslendiği için oruç tutmuyorum .Ama bu sene daha kolay olurmuş sanırım oruç tutmak .Çünkü evdeyiz..Artık seneye inşallah ...
Benim kızımda sadece anne sütü alıyor hiç mama almadı. Rabbim bereketini verir inşallah

Benim kızımda sadece anne sütü alıyor hiç mama almadı. Rabbim bereketini verir inşallah
İnşallah canım Allah kabul etsin ..Senin sütün fazla demekki maşallah ..Ben yemedim mi sütüm olmuyor ucu ucuna yetiyor minnağıma .Seneye artık inşallah ..

İnşallah canım Allah kabul etsin ..Senin sütün fazla demekki maşallah ..Ben yemedim mi sütüm olmuyor ucu ucuna yetiyor minnağıma .Seneye artık inşallah ..
Sağol canım amin ilk zamanlar çoktu sağıp buzluğa bile atıyordum da artık eskisi gibi çok değil ama iftarda ve sahurda güzel yiyorum sütüm eğer çok azalırsa bırakırım tutmayı.

Canım sana birşeyler sormak istiyorum. Dün akşam kızımın kakasinda kan gördüm. Hep mukuslu kaka yapiyordu zaten acaba alerjikmidir diye düşünüyordum. Bugün süt ürünleri diyetine başladım. Sen nasıl yapıyorsun sadece süt ürünlerinimi tüketmiyorsun diyete başladıktan kaç gün sonra belirtiler geçti. Kafam çok karışık ne yapacagimida bilemiyorum. Doktorda bir daha olursa gel süt ürünlerini azalt dedi ama ben tamemen keseceğim

Bende tamamen anne sütü veriyorum azaldigini nasıl anlarım ki sütümün? 3 gündür iyi maşallah oğlum azalsa doymasa ağlar dimi sürekli

Allah kabul etsin hiç bukadar zorlanmamıştım
Zorlanıyorsan zorlama bence kendini nasıl olsa yerini tutcaz ben tutmuyorum geçen senedende borcum var insallah sonra hepsini tutarım. Sütüm azalır diye korktum ben bide bişey yemeyince özellikle su içmeyince duramıyorum ki ben basım dönmeye baslıyo emzirdikten sonra çok susuyorum

Bende tamamen anne sütü veriyorum azaldigini nasıl anlarım ki sütümün? 3 gündür iyi maşallah oğlum azalsa doymasa ağlar dimi sürekli
Göğüslerin dolgunluğundan anlaşılıyor aslında süt olmayınca sönük yumuşak oluyor .Birde emerken emiyor emiyor yutkunmuyor boş boş emdiği belli oluyor. Ben biraz yemeyi aksatınca hemen farkediyor..Tabi bu yüzden doğumdan öncr 58 kilo olan ben şu anda 68 kiloyum.Hiç ömrü hayatımda bu kadar kilolu olduğumu bilmiyorum. İnşallah yerleşip kalmaz .

Yiyip yattım 12 gibi dün ondan zorlandım sanırım.aclkk değil de benimde emzirdikten sonra aşırı su ihtiyacım oluyor.bugun sahura kalkicam yine zorlanirsin birakicam zaten

Evet canim süt ürünlerini tüketmiyorum margarim tereyag paketli gida (iceriklerini okuyorum süt veya süt ürünü eser miktarda bile varsa almiyorum) icerisinde süt urunleri bulunan tatlilari yemiyorum/yapmiyorum. Azaltman hic bisey degistirmiyo malesef ya tamamen keseceksin yada yemeye devam edeceksin ya tam ya hiç yani. Diyet 20 gun sonra anca etkisini gosteriyor yani en az 20 gun yapmalisin

Yok baya dolgun göğüslerim ve emerken yutkunuyor oğlum.ve günlük kirli bez sayisida azalması geçtiğimiz günlere nazaran.ben 79kg baya baya aldım ben hamilelikte kalmaz insaALLAH

Eğer inek hastalanıp antibiyotik verildiyse sütü sağılıp atılıyor babam köyde benim o öyle yapıyor veteriner demiş .Ama et için ise antibiyotik yemeyen inek yoktur .Seninki denk gelmeli yani hasta ineği kesmeleri lazım onuda anca kasaba sorarak bulabilirsin .Bizim burda mesela kendi çiftliklerinden haftanın belli günü inek kesiyorlar .Taze taze gidip alıyorsun .Bence denk gelmez antibiyotikli et içini ferah tut .

Yok baya dolgun göğüslerim ve emerken yutkunuyor oğlum.ve günlük kirli bez sayisida azalması geçtiğimiz günlere nazaran.ben 79kg baya baya aldım ben hamilelikte kalmaz insaALLAH
İyi canım maşallah ama işte birde emzirdikten sonra kan şekerinde düşebilir kendini kontrol et sonuçta emziren annelere farz değil .

Çok sağol canım ya, içim rahatladı. Yaptığım bulyonları analize bile göndermeyi düşündüm :) zor işmiş ek gıda.

Benim kızımda da oldu aynı şey 2 gün önce. Kan toplu iğne başı kadardı uzun zamandır da mukuslu yapıyor. Seninkinin kan miktarı ne kadardı?

Ya bence hem bebeğe hem anneye büyük iyilik ikimiz de harap olmuyoruz bu sabah ne oldu bak altı buçukta uyanıyor hergun kaka yspiyir emiyor yanıma alıyorum yastığını ayak hizasına koyuyorum pış pış yaptım uyuyacak gibi değil çok uykum var benim uyumuşumum
en son tükürdugunu hatırlıyorum o da uyumuş konuşa konuşa uyuyor bazen de maşallah. Dış döneminde ben buyukte şu hayatı yaptım her kalktığında emzirdim diş dönemi geçince uyur dedim yok eskiden kendi uyurdu şimdi on kere kalkıyor bunda öyle yapmam kucakta sakinlestiririm

Aklımda olsun diş dönemi önemli.masallah ona.benimkide çok tükürüyor ya diş mi geliyor dersin konuşmak içinmi yapıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…