2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bende tavşan var hışırtılı oyun halısında da var tekme atınca müzik çalıyor onlarla oynamayı seviyo. Zaten cok cok oynamıyo ki benim oğlan 3 yasında hala çok oynamıyor birlikte birşeyler yapabilmenin yolunu bulunca daha rahat oluyo. İlk cocukta çok dısarıdan yrmişizdir. Durduramadıgım için ama şimdi ekmegi pideyi bile yapacak vakit bşekilde oluyo alışıyorsun beklentiyi çok yükseltmemek lazımmış.

kızım da uykusundan genelde ağlayarak uyanıyor biz beşikte uyuduğu için odada yalnız olduğunu anlıyor o yüzden ağladığını düşünüyoruz bir de gece oda karanlık oluyor korkuyorda bir ses bir ışık arıyor bence normalde ana kucağında uyuduğu zaman uyanırsaa yanında bizi görüyor hiç ağlamıyor

Kızlar taaa ağustos annelerine kadar gidip her ayı inceledim. Uyku sorunu bitmiyor canlarım, 9 aylik olmuş bebisler hâlâ uyumuyorlar bilginiz olsun. Ben vaz geçtim ve kabul ettim bu durumu artık, benim oğlum böyle yapacak bir şey yok diyorum. Neler neler denemiş millet. Biraz da şans işi onu anladım. Diş dönemi çok zorlu ve çetin geçecek yalnız hazirlikli olun.

Benimki gece 12 defa uyandı dün. Her saat başı mutlaka uyanıyor. Sabah ağlamaya başladı 5de, ağlıyor ama uyuyor hâlâ, uykusunda ağlıyor. Uyandiramadim, babası geldi, babasinin sesini duyunca uyandi gülmeye başladı. Garip garip huylar edindi. Gündüz uykuları çok güzel ama, 2 saat uyuyor yatınca. Uyutmak 10 dakika bile sürmüyor gündüzleri. Gece uykusu sıkıntı bizde. Yaşına gelince düzelir umarım.

Bende öyle olabilir diye o uyuyunca hemen yattım yanında ama bağıra bağıra kalktı emmek istemedi ayakta gezdirdim anca sakinleşti bi öksürük var böyle zorluyor oksururken boğaz ağrısı olurmu ki

Diş diye düşündüm ama henüz kabarıklık felan yok önceden kucağımda gezdirip ee derdim uyurdu şimdi e dediğim an bağırıyor kucağımdan kendini saga sola atiyor
Benimkide oyle ve oğlumda 7 kasim doğumlu ama benimki oglen uyuyor gece uyumak istemiyor dün 4bucukta yatti mesela diş olsa gündüz de uyumaz diyorum çözemedim ben ama belki seninki distendir kabariklik olmasada kaşıntı falan oluyor

Birde bi sürü tarif buldum ek gida icin, ağustos ve eylül annelerinden aldım hepsini paylaşıcam biraz düzenliyim, işimize yarar epey.
Canim bende de tarifler var ama goruntu seklinde sizlerle paylasmak isterim yalniz baya cok acaba kolay bi yolu var midir ki paylasmanin

Ay canm bende dış olduğunu düşünmüyorum bide ek gıda işini ne yaptınız ben elma ve muz verdiğimde kanlı kaka yapti armut verdim sorun yok dün dayanamayıp tekrar muz verdim çok seviyor muzu ve sadece onu yiyor bugün ne versem bilemiyorum ağlaması ek gıdayla alakalı olabilirmi ki

Canim bende de tarifler var ama goruntu seklinde sizlerle paylasmak isterim yalniz baya cok acaba kolay bi yolu var midir ki paylasmanin

Görüntü olarak hepsini bir mesajda atabilirsin canım, ben biraz ayıklayıp öyle yapicam. Zaten telefonda albüm yaptım, orda biriktiriyorum tarifleri ekran görüntüsü olarak

Benim oğlum da bir ara öyleydi. Yaklaşık 15-20 gün önceye kadar. Gece uykusuna yatirdigimda ağlayarak uyanıyordu ama uyuyordu geri. Çok zor oluyor öyle. Insan neden ağladığını da anlayamıyor. Şükür geçti bizimki umarım sizinki de geçer bir an önce. Dönemsel bir şey olabilir.

Bi yeri ağrıyor diye düşünüyorum sonra az mı ilgilendim üşüttümu şu mu vermedim karnimi ağrıdı geri hep vijdan yapıyorum üzülüyorum bağıra bağıra ağlıyor gözü bisey görmüyor inşallah geçicidir yorucu oluyor

Ah bilmem mi ne kadar zor olduğunu. Kendi kendimi sorguluyordum dediğin gibi. Acaba iyi anne değil miyim çocuğumun ihtiyaçlarını gideremiyor muyum diye. Karni tok eminim altı temiz,uykusu da geldi her halinden belli e zaten gün içinde aşırı mutlu hep gülücükler agular. Gece uykusuna da bi şekilde yatırıyordum ama çığlık çığlığa ağlayarak uyanıyordu. O ağlıyordu ben ağlıyordum çok kötüydü ama geçti. Inşallah bir an önce geçer sizde de.

Maşallah ona ya bu çok güzelmiş ben jokerden almıştım önceden çok küçük hiç beğenmedim.guzel günlerde kullanın
[/QUOTE]
Sağ ol canım,bu da çok büyük sayılmaz ama zaten sürekli oturmayacak.İşimizi görsün yeter Ben başka çocuk düşünmediğim için öyle çok pahalisina kaçmadım.Hatta en ucuzunu aldık bence,ama hoşuma gitti, gayet kullanışlı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…