2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kavun verdim demin eline allahım üstü başı,mama sandalyesi,halı her yer battı Ellerinden akan kavun sularını emiyor
Bende karpuz verdim babannesi iftarda yiyelim diye karpuz getirmiş üstü başı yapış yapış oldu her akşamki gibi doğruu banyoya günlük değiştirdiğimiz kıyafetlerde arttıvarsın kendileri yesin de kirlenenler temizlenir

Bugun bende karpuz verdim biraz üstü falan hep battı dediğin gibi

Emzigi basta tutmayan cocuk tutmuyor çok zor benimkide tutmadı cok uğraştım ama en son pes ettim
Benimki çok hevesliydi kız kardeşime gittiydik yiğenimin emziği varmış ağzına verelim dedik bakalım napacak diye bayağı güzel tuttu ilk dakkada emdi .Kardeşimde diyor emzik marka bir şey değil eşantiyon gibi bir şeyin yanında vermişlerdi . Ben zararlı diye hiç vermedim emzik.

Kavun karpuz şeftali çıkmış ha hiç haberimiz yok inanın o kadar soyutladıkki kendimizi dışardan karı koca öğretmen olunca ikimizde çalışmıyor evdeyiz.Geçen eşime dedim çilek çıkmış al diye birinde gördüm yerken.Bu çarşamba çocuklara izin var çıkarız dışarı ama ormana gideriz ..

Bizde eşimle ikimiz öğretmeniz bizde öyle çok bunaldık ama bi yandan da iyi oldu eşim evde bana çok yardımı dokunuyo okulda olsa sıkılırdım. Çarşamba çocuklara izin mi var bilmiyodum bizde temiz hava almaya çıkalım

Biz de eşimle öğretmeniz,ben de aynı şeyi düşünuyorum ,eşim evde cok yardimcı oluyor sağ olsun,resmen Allah gönderdi onu bu zamanlarda

Biz de eşimle öğretmeniz,ben de aynı şeyi düşünuyorum ,eşim evde cok yardimcı oluyor sağ olsun,resmen Allah gönderdi onu bu zamanlarda
Aynen birde izin olayından da kurtulduk baya büyüttük bebekleri her şerde bir hayır varmış bnm eşimde öyle çok yardımcıdır saolsun elinden her şey gelir

Bizim sitenin çocukları hep dışarda bakıyorum. Yürüme mesafesi demiş ama o kadarda kontrol etmezler sanırım ormana doğru falan gitsek .

Eklentiler

• 20200506_221447.webp
    32,7 KB · Görüntüleme: 30
Aynen birde izin olayından da kurtulduk baya büyüttük bebekleri her şerde bir hayır varmış bnm eşimde öyle çok yardımcıdır saolsun elinden her şey gelir
Ücretsiz izinde değilsiniz demi ben tam alacaktım o hafta raporum bitiyordu bu tatil geldi yani ayrılmadım ücretsiz izne.

Bizim sitenin çocukları hep dışarda bakıyorum. Yürüme mesafesi demiş ama o kadarda kontrol etmezler sanırım ormana doğru falan gitsek .
Bende arada bir sitenin bahçesine çıkarıyorum büyük kızımı ama artık orasıda sıkıcı geliyo bakalım yürüme mesafesinde gidecek yerde yok yine sitede takılırız o halde.

Ücretsiz izinde değilsiniz demi ben tam alacaktım o hafta raporum bitiyordu bu tatil geldi yani ayrılmadım ücretsiz izne.
Ben de rapor almıştım 6 nisanda bitiyordu. Bitince ücretsiz alacaktım 18 martta okullar kapandı. Ama Haziran başında açılacak gibi.

Ben de rapor almıştım 6 nisanda bitiyordu. Bitince ücretsiz alacaktım 18 martta okullar kapandı. Ama Haziran başında açılacak gibi.
İlkokullara açılmayacak sanırım ama öğretmeleri seminer adı altında getirebilirler

Ben 2.sınıf öğretmeniyim bencede ilkokullara açılmayabilir
İlkokullar yokmuş öyle açıkladılar ortaokul ve liseler kendi isteğine bağlı gidecekmiş ama ilkokul öğretmenleri ne olur bilemiyorum.Inş.seminer falan yaptırmazlar .

Selam kızlar bu ay yazışmalar arttı mı ne? her girdiğimde bi sürü sayfa oluyor. Hepsini okumadan yazmıyorum.
Benim adım da Esin bu arada.
Ben ek gıdaya daha hiç başlamadım. 26 sımda altı ayı doluyor. Tam 1 haziranda başlarım diye düşünüyorum. Hiçbir hazırlık da yapmadım. Mağazalar açılınca bi alışveriş yaparım. Bi de bırdan öğrendim makarnavitma sitesinden bir şeyler alırım dedim. Bir tek nuk marka termos alıştırma suluğu aldım. Plastik olanlardan daha güzel geldi bana.
Atak döneminde benimki de. Bugün gün boyu bağırdı. Sebepsizce öyle oyun gibi.
Bir de üç gündür çocuğum kendi kendine uyku eğitimi veriyor.Normalde emerken ya da kucakta sallarken bazen de bi yandan emip bi yandan sallarken uyurdu. 6 aylık olsun eğitim vermeyi denerim diyordum. Üç gündür baktım uyumuyor. Koyuyorum beşiğe. Kim West metodu. Sadece izliyorum. Gerek olmadıkça hiç müdahale etmiyorum. Kendi kendine oynuyor bağırıyor ayaklarını pat pat vuruyor. Sonra uyuyor. Öncesinde 40 dk uğraştım olmadı. Koyunca 15 dakikada uyudu kendi kendine. Çok mutlu oldum. İnşallah devamı gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…