Ben de anlamiyorum ,doktor bakti söyledi gecen ay sırf bunun icin gittim hâlâ az var dedi yine krem kullaniyorum ,bence mukus da çatlatiyor olabilir, cilt tepkisi varsa zaten daha rahat anliyor insan bizdeki de normal huzursuzluk yani ilgilenmeyince mizmizlaniyor uykusu yoksa karni toksa ilgiliysek aglamaz hatta bebekler zaten gun icinde yok ywre de aglarmis ihtiyaclari varmiş aslinda aglayarak konusuyorlarmis
Evet onuda soruyorlar hemen mutlu bibebek mi diye e mutlu ama baslayincada ciglik cigliga bi derdi var belli yani cocugun coook gazliydi zaten cok çektik oda bende hala bitmis degil gece uykulari mahvoldu cok zor daliyor saat başı uyaniyor insallah en yakin zamanda gecer bekliyoruz napalim
Evet onuda soruyorlar hemen mutlu bibebek mi diye e mutlu ama baslayincada ciglik cigliga bi derdi var belli yani cocugun coook gazliydi zaten cok çektik oda bende hala bitmis degil gece uykulari mahvoldu cok zor daliyor saat başı uyaniyor insallah en yakin zamanda gecer bekliyoruz napalim
Bence gaz mahvediyir bagirsaklari alerji degil,sut ürunleeinde ga yaptigi icin vucutlari tölare edemiyor,bize doktor teste gerek yok zaten gazl8 bebek sit urunu tuketmemen lazim demisti alerji olsa da olmasa da yemeyeceksin dedi.Benimki kakasini gazini kendi guzel yapiyordu aglamiyordu da hâlâ da öyle ama gazli iste kim bilir bagirsagin ic kiaimlarinda gaz sıkışikliklari vardir ona huysuzlanuyor,gece uykularimiz da tak dönemleri haric iyi ama bubara uykuya gece uykusuna dalamiyor ama baktim pek cok kisinin bu dönemde öyleymiş gazdan hep aman geçse de rahatlasak
1 yasından önce tuzsuz verin diyolarya o yüzden sordum bende bir ay sonra falan bizim yemekleri pişirirken tuzsuz yapıp ayırıp sonra tuz atmayı düşünüyorum
Evet biliyorum zaten tuzun yasak olduğunu zaten çay kaşığının ucuyla tattırdım kase kase yedirmedim biz yerken ağzını şapırdattığı için oda. Bundan sonra sebze pürelerine başlayacağım ozaman tuzsuz saf zeytinyağlı yapar yediririm inşallah. Senin dediğin yöntem de iyi tuz atmadan ayırmak
Evet biliyorum zaten tuzun yasak olduğunu zaten çay kaşığının ucuyla tattırdım kase kase yedirmedim biz yerken ağzını şapırdattığı için oda. Bundan sonra sebze pürelerine başlayacağım ozaman tuzsuz saf zeytinyağlı yapar yediririm inşallah. Senin dediğin yöntem de iyi tuz atmadan ayırmak
Kızlar ya Uzay iki gündür eliyle bir şey sıkıp bırakıyormuş gibi hareket yapıyor sürekli. Elinin dış kısmını yanağına koyup havada bir şey sıkıp bırakıyor sürekli. Tüm gün yapıyor bu hareketi. Emzirirkende benim neremi denk getirirse sıkıp sıkıp bırakıyor. Bi şey mi oldu ki tik gibi sanki
Guzel anneler meyve suzgecibi nasil kullaniyorsunuz meyveyi ıçine dograyarak mi koyiyorsunuz yoksa ezerek yani rendeleyerk mi,hani bebegun emzik gibi emerek yedigi meyve suzsgeci
Guzel anneler meyve suzgecibi nasil kullaniyorsunuz meyveyi ıçine dograyarak mi koyiyorsunuz yoksa ezerek yani rendeleyerk mi,hani bebegun emzik gibi emerek yedigi meyve suzsgeci