2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
İlkokullar yokmuş öyle açıkladılar ortaokul ve liseler kendi isteğine bağlı gidecekmiş ama ilkokul öğretmenleri ne olur bilemiyorum.Inş.seminer falan yaptırmazlar .
İlkokullar yokmuş öyle açıkladılar ortaokul ve liseler kendi isteğine bağlı gidecekmiş ama ilkokul öğretmenleri ne olur bilemiyorum.Inş.seminer falan yaptırmazlar .
İnşallah

Aynen çok iyi birsey değil ama benim kızım çok gazıydı çok ağlıyodu belki faydası olur susar emince diye uğraştım oda tutmadı zaten tutunca bide bıraktrması var

Ben de tarif bakıyordum.Yarin ben de yapayım..Ben de irmik,elma,pekmez karıştırdım.Cok sevdi.Sen ne kadar verdin?

Miyomlarınız gebelik öncesi kaç cm Di en son kaç cm oldu yazar mısınız? Benim de rahmin dışına doğru büyüyen 6. 5 cm miyom var gebelik öncesi aldırayım mı yoksa böyle mi deneyim kararsız kaldım

5 mayısta 6.aylık olduk yavaştan başlarım artık. İlk cocugumda da önce yogurt sonra sebzeyle başlamıştım mevsimine göre liste yapmıştım şimdi de oyle yaparım muhtemelen. Ama kızımda hiç yemek isteme gibi heves yok biz yerken sadece bakıyor oğlum resmen tabagımıza atlardı gaz sorunumuz zaten yeni yeni bitti sayılır.

Kızlar bebeklere hangi yumurtayi veriyorsunuz ? Ben selime organik almak istiyorum ama bu marketlerde organik diye yazanlar guvenilir midir acaba ? Var mi bu marka iyidir dediginiz ? Yoksa süt yumurta satılan yerlerden mi almalıyım ki. Kodu 0 la baslayanlar organik oluyormuş bu arada. Aman ne zormus bu ek gıda yahu acıkınca veriyoduk memeyi ağzına ne güzel

Ver canım alışsın artık ben çok güzel karışımlar hazırlıyorum vallahi çok ben bile bayılıyorum
Aslında çokta karıştırmamak gerek her tada ayrı alışırsa daha iyi olur bence. Zaten ömür boyu yemek yiyecekler yaa yavaş yavaş vericem ben şuan önemli olan anne sütü.

Olur telaşlanmayın, zaten gaz sorunu oldugu ićin yiyecekler rahatsiz ederse iyice keyfi kaçar,az az tattirın sadece

Biz kendimize de 0 alıyoruz bazen lezzetorganik den sipariş veriyorum gayet güzel geliyor. Bazende migros ve carrefour un organiklerini kullanıyorum güvenliler. Valla en güzel dönemlerdi bu emzirme dönemleri ilerde kahvaltı ara ögün öğle ara ögün aksam yemegi derken beynimiz yanacak bol miktarda oğlum yemezdi öyle bakalım kızım nasıl olacak

Biz kendimize özdilekte olan organik yumurtayı alıyoruz başka yumurta yiyemiyorum bir tek onu yiyebiliyorum.

Ben komşumuzun çiftliği var ordan alcam şimdi de bazen kendimize alıyoruz bazen marketten alıyoruz ama kızımı hep doğal alırım insallah. Ben daha yumurta vermeye başlamadım tam 6 aylık olsun öyle baslarım

Çalıştığım okulda çayımızı yapan ablanın tavukları vardı yumurtalarını sadece bana ayırıyordu büyük kızım hep onun yumurtalarını yedi ama ben okuldan ayrılınca kaldı. Özdilek carrefour migros gibi marketlerin yumurtaları da güzel. Yumurtaya 7.ayda başlanıyo diye hatırlıyorum.

Aslında çokta karıştırmamak gerek her tada ayrı alışırsa daha iyi olur bence. Zaten ömür boyu yemek yiyecekler yaa yavaş yavaş vericem ben şuan önemli olan anne sütü.
Biz başladık canım Benin sütüm çok az mamada artık yetiştiremedim her öğünde 150 istiyor

Ben ücretsiz izni ayrılmıştım maalesef ama bizim burda eba üzerinden canlı dersler yapılıyor evde de olsa öğretmenler sürekli takip ve ödevlendirme halindeler bunlarida yapmam zor olacaktı o yüzden bir yandan da iyiki izindeyim diyorum

Kızlar adet oldum çok şükür ne büyük nimetmis ama
Şimdide oğlum emmek istemezse diye korkuyorum.burda birkaç arkadaş öyle yazmıştı.farklimi oluyor acaba adet olunca sütün tadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…