2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Benim eşim her gün canlı ders yapıyor ama 1.ve 2.sınıflara olmadığı için ben yapmıyorum

Son düzenleme:
Kızlar adet oldum çok şükür ne büyük nimetmis ama
Şimdide oğlum emmek istemezse diye korkuyorum.burda birkaç arkadaş öyle yazmıştı.farklimi oluyor acaba adet olunca sütün tadı
Bnm kızım emmiyo adetten bi hafta önce sütüm hem azalıyo hem tadı bozuluyo ama herkeste aynı olmaz belki senin bebeğin emmeye devam eder telaşlanma cnm

Bnm kızım emmiyo adetten bi hafta önce sütüm hem azalıyo hem tadı bozuluyo ama herkeste aynı olmaz belki senin bebeğin emmeye devam eder telaşlanma cnm
Peki neler yapıyorsun ona bu dönemde sadece mamami yoksa yine teklif ediyormusun emsin diye

Peki neler yapıyorsun ona bu dönemde sadece mamami yoksa yine teklif ediyormusun emsin diye
Aynı şekilde emzirmeye devam ediyorum zaten bnm kızım hiç devam sütü almadı. Sessiz yere geçiyorum uyutup emziriyorum ama uyurken bile çok emmiyo ama ben doğal haline bırakıyorum sürekli teklif ediyorum yani.

Bu liste örnek buradada yumurta tadımı 1 ay sonra ya geliyor 7.ay gibi o yuzden cok acele etmemek de fayda var

Eklentiler

• ilkbahar_mevsimi_tadim_listesi-1320x1866.webp
    30,5 KB · Görüntüleme: 44
Şimdide oğlum emmek istemezse diye korkuyorum.burda birkaç arkadaş öyle yazmıştı.farklimi oluyor acaba adet olunca sütün tadı
Bende öyle bi sıkıntı olmadı çok şükür üç kere adet oldum herkesde olcak diye bişey yok bazılarının sütün tadı değişiyprmuş bazılarının da sütü azalıyormuş

aynı durumdayım.

Kaçıncı hafta atağı canım? 23-26 mı?

Bende de hipotroidi var hergün ilaç kullanıyorum yavas calısıyor troidlerim o yüzden hep balık etliydim şimdi iyice aldım bakalım iyi bi diyet spor yapmam lazım
Benim de öyle ama ne zaman nasıl yapacağız? Bu durum beni üzüyor. Biz bir de taşındık. Evde tadilat da var.

Çok güzel yapmışsın. Akşam yemeğini 18:00 da mı yiyorsun? Yemeğini ne zaman pişiriyorsun? Benim bu ara biraz düzensiz de...

Offf yaaa eskiden ben de öyleydim ne yersem yiyeyim kilo almazdım ama şimdi tam tersi.

Her sabah mı yürüyüş yapıyorsun? Bebişle beraber mi? Ben de akşamları yemiyorum aslında ama daha yeni çıktı troid sorunum. Bakalım bunu da çözücem.

Benim tanıdığım bir çok kişi ücretsiz izni bozdurup işe başladılar..

Offf yaaa eskiden ben de öyleydim ne yersem yiyeyim kilo almazdım ama şimdi tam tersi.
Bende öyleydim kendimle içten içe övünürdüm yer yer kilo almazdım ama şimdi aynaya bakamıyorum .Birde dışarı çıkınca aaa ne kadar kilo almışsın laflarına kendimi hazırlamam lazım .

Gözün aydın canım gerçekten seviniyor insan ama bir kaç gün acayip halsizlik baş ağrısı yaptı bende çocukla birleşince çekilmez bir hal aldı.Ama süt konusunda pek değişiklik olmadı bende herkese etkisi farklıdır belki.

Benim de o civarda kilo vermem lazım. Birbirimizi motive mi etsek? Ben de 66 kiloyum ama boyum kısa 155

Ya inanmıyorum. Benimki de öyle.. çikolata, gofrret yemekten böyle oldum. Ama bazen uykusuzluk, yorgunluktan enerjim düşüyor. Tatlıdan başka bir şey vermiyor bana o enerjiyi.

Evet ya sanki sönmüş balon gibiyim bugün 1.gunu şimdilik birşey yok ama gözüm korkmuştu kimisi 9 ay boyunca gelmedi öyle oluyor sezeryan olunca diyince.zaten 40m çıktıktan 1 hafta sonra oldum birdaha olmamıştım adet.insaallah canm ya sütümde bir değişiklik olmaz

Benim tanıdığım bir çok kişi ücretsiz izni bozdurup işe başladılar..
Ücretsiz iznini bozdurup işe başlasalar bile ekders yazılmayacak onlara. Mesela benim raporumun bitmesine 4 gün kala okullar kapandı göreve başladım ama ekders almıyorum. Ücretsiz izinde olanlar raporlu olanlar ekders alamıyor cnm

Her sabah mı yürüyüş yapıyorsun? Bebişle beraber mi? Ben de akşamları yemiyorum aslında ama daha yeni çıktı troid sorunum. Bakalım bunu da çözücem.
Yok canm çocukla değil eşim evde olduğu için sabah 7-7:30 yürüyüşe gidiyorum bazen 8 oluyo kızımın uykusuna bağlı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…