Ben ücretsiz izni ayrılmıştım maalesef ama bizim burda eba üzerinden canlı dersler yapılıyor evde de olsa öğretmenler sürekli takip ve ödevlendirme halindeler bunlarida yapmam zor olacaktı o yüzden bir yandan da iyiki izindeyim diyorum
Kızlar adet oldum çok şükür ne büyük nimetmis ama
Şimdide oğlum emmek istemezse diye korkuyorum.burda birkaç arkadaş öyle yazmıştı.farklimi oluyor acaba adet olunca sütün tadı
Bnm kızım emmiyo adetten bi hafta önce sütüm hem azalıyo hem tadı bozuluyo ama herkeste aynı olmaz belki senin bebeğin emmeye devam eder telaşlanma cnm
Bnm kızım emmiyo adetten bi hafta önce sütüm hem azalıyo hem tadı bozuluyo ama herkeste aynı olmaz belki senin bebeğin emmeye devam eder telaşlanma cnm
Aynı şekilde emzirmeye devam ediyorum zaten bnm kızım hiç devam sütü almadı. Sessiz yere geçiyorum uyutup emziriyorum ama uyurken bile çok emmiyo ama ben doğal haline bırakıyorum sürekli teklif ediyorum yani.
Şimdide oğlum emmek istemezse diye korkuyorum.burda birkaç arkadaş öyle yazmıştı.farklimi oluyor acaba adet olunca sütün tadı
Bende öyle bi sıkıntı olmadı çok şükür üç kere adet oldum herkesde olcak diye bişey yok bazılarının sütün tadı değişiyprmuş bazılarının da sütü azalıyormuş
Yaa ben de öyle..166 boy 76 kiloyum.Her gün spora başlayacağım diyorum ama vakit olmuyor gerçekten .Kızım da bu aralar 8 saat uyanık duruyor .O uyudugunda pert oluyorum.Spor. Yapmaya mecalim kalmıyor.Doktorum su iç süt yapan su diyor ama ben öğün atlasam sütüm olmuyor.Sadece süt yapan şeyler yiyorum yine olmuyor.Benim sütumu tıka basa yemek arttırıyor sadece anlamadım:)))
Bende yemezsem sütüm azalıyo oruç tutuyodum bıraktım sürekli yemem içmem lazım hal böyle olunca kilo almam çok normal. Spordan önce diyet lazım ama hiç yapasım yok hamilelikte bile daha yavaş kilo alıyodum. Sadece su içmek sütü çoğaltıyo ama yağlandırmıyo ki su gbi geliyo süt. Halimiz nolcak bilmiyorum
Ve Uzay beni hiç şaşırtmadı, atak dönemine girdigimiz dakika başladı mızmızlanmaya tracy hogg'a göre tam bir kitap bebek. Ne zaman ne yapacağı çok net belli. 4 hafta canıma ot tıkayacak şimdi biliyorum
Bende de hipotroidi var hergün ilaç kullanıyorum yavas calısıyor troidlerim o yüzden hep balık etliydim şimdi iyice aldım bakalım iyi bi diyet spor yapmam lazım
Bende sleepy kullanıyorum ilk Prima ile başladık pişik yaptı parfümlü bir yapısı var molfix de sızdırdı çok slepyyden çok memnunum kilot bezini almak istedim ama giydirirken zor Olmuyor mu 4 plus kullanıyorum şuan
Bu arada ben 3 kg verdim yememe dikkat ediyorum biraz biraz ama öyle katı diyet yapmadım sadece akşam 6 Dan sonra hiçbişey yemiyorum sadece su yeşil çay rezene çayı kayısı form çayı içiyorum sadece kalorisiz içecekler sabah 9-10 gibi kahvaltı yapıyorum akşama kadar istediğimi yiyorum sütümde azalmadı hiç bir nevi aralıklı oruç gibi
O göbek yok mu zaten beni bitiren Eşim yine mi hamilesin diyip duruyo çok göbegim kaldı ya zaten yapı olarakta ailecek göbek var bizde. Eşim de benim iki katımı yer hic kilo almaz görümcem de öyle gece kalkar yemek yer çikolata yer çok kıskanıyorum valla
Evet sıkı sıkıya uygulamak lazım hipotroidde zor kilo veriliyor hipertroidde daha kolay ama ilaç kullanıp tiroidlerin normalse yine kilo verirsin benim gece beslenmem yok akşam yemeğini 7 de yerim normalde bir daha bişey yemem yıllarca bu şekilde kilomu korudum öyle hamur işi tatlı da pek yemem şimdi hamilelik kilolarını vermeye çalışıyorum 5 kg kaldı göbekte oda egzersiz de yapıyorum Sabah yürüyüş 30 dk emzirirken kilo almadım yoksa nasıl verirdim bilmiyorum
Ben ücretsiz izni ayrılmıştım maalesef ama bizim burda eba üzerinden canlı dersler yapılıyor evde de olsa öğretmenler sürekli takip ve ödevlendirme halindeler bunlarida yapmam zor olacaktı o yüzden bir yandan da iyiki izindeyim diyorum
Bende öyleydim kendimle içten içe övünürdüm yer yer kilo almazdım ama şimdi aynaya bakamıyorum .Birde dışarı çıkınca aaa ne kadar kilo almışsın laflarına kendimi hazırlamam lazım .
Gözün aydın canım gerçekten seviniyor insan ama bir kaç gün acayip halsizlik baş ağrısı yaptı bende çocukla birleşince çekilmez bir hal aldı.Ama süt konusunda pek değişiklik olmadı bende herkese etkisi farklıdır belki.
Canim cok utanıyorum kilomdan ben ya☹ 77 kiloyum Allahtan boyum uzun, 1.73
17 kilo vermem lazım. 3 ay verdim kendime. Emzirirken hızlı veriliyor, fırsat bu fırsat.
Senin yapmana gerek yok o zmn, biz marketten alıyoruz, güvenmiyorum hiç. O yüzden Uzaya kendim yapicam, biz yine markete devam.
Labneyi yaparken mayalık kullanacağın peyniri mikserle çırpıp pürüzsüz hale getir, sonra yoğurt mayalar gibi mayala sütü.
Vermedim canım 6 ay dolsun öyle vericem ben. Deneme yaptım bunu.
Yine de çok rahatsız ediyor. Hep eşim yüzünden oldu. Çikolata dükkanına çevirdi evi pandemi yüzünden. Yasak gelirse abur cubursuz ne yaparim dedi 5 poset almış gelmiş. Salona masanın üstüne döktü hepsini, gelip gidip yedim yemez olaydım.
Ya inanmıyorum. Benimki de öyle.. çikolata, gofrret yemekten böyle oldum. Ama bazen uykusuzluk, yorgunluktan enerjim düşüyor. Tatlıdan başka bir şey vermiyor bana o enerjiyi.
Gözün aydın canım gerçekten seviniyor insan ama bir kaç gün acayip halsizlik baş ağrısı yaptı bende çocukla birleşince çekilmez bir hal aldı.Ama süt konusunda pek değişiklik olmadı bende herkese etkisi farklıdır belki.
Evet ya sanki sönmüş balon gibiyim bugün 1.gunu şimdilik birşey yok ama gözüm korkmuştu kimisi 9 ay boyunca gelmedi öyle oluyor sezeryan olunca diyince.zaten 40m çıktıktan 1 hafta sonra oldum birdaha olmamıştım adet.insaallah canm ya sütümde bir değişiklik olmaz
Ücretsiz iznini bozdurup işe başlasalar bile ekders yazılmayacak onlara. Mesela benim raporumun bitmesine 4 gün kala okullar kapandı göreve başladım ama ekders almıyorum. Ücretsiz izinde olanlar raporlu olanlar ekders alamıyor cnm