2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    280
Kaçıncı hafta atağı canım? 23-26 mı?

Evet malesef hiç sektirmedi benim oğlan atakları.

Benim de o civarda kilo vermem lazım. Birbirimizi motive mi etsek? Ben de 66 kiloyum ama boyum kısa 155
Ya inanmıyorum. Benimki de öyle.. çikolata, gofrret yemekten böyle oldum. Ama bazen uykusuzluk, yorgunluktan enerjim düşüyor. Tatlıdan başka bir şey vermiyor bana o enerjiyi.

Bazen benim de sekerim düşüyor, o zamanlar kivi ya da muz atıştırıyorum artık. Yoksa bu gidişat iyi değil. Ben 2 gündür dikkat etmeye başladım. Birlikte ilerlersek tabi daha iyi olur.
Lor peyniri aldım bol bol, dereotu aldım. Acıkdıkça yiyorum inkari, tok tutuyor. Ekmek biraz kahvaltıda yiyorum. Alışmak zor ama mecburuz.
 
Çok güzel yapmışsın. Akşam yemeğini 18:00 da mı yiyorsun? Yemeğini ne zaman pişiriyorsun? Benim bu ara biraz düzensiz de...
Evet akşam yemeğini 6 de yiyorum 5 de pişiriyorum 6 dan sonra şekersiz çaylar ve su içiyorum.Gün içinde normal istediğimi yiyorum emzirdiğimden dolayı sütüme dikkat ediyorum.Akşam yemeği kesince kilo veriliyor
 
Benimki bugun tam 6 aylik oldu 3 gun kuralıyla vermeyi düşünüyorum yumurtayi alinca
 
Bazi kaynaklarda da 6 ay diyo ama bilemedim
 
Hanimlar,,bebegim bu aralar ozellikle emerken kendi sacini çekiyor acaba sacini mi keşfetti yoksa diş mi,sizinkiler de yapiyor mu?Yani çekme degil de tutmaya calisiyor hep
 
Sana sınıf vermişler ama neden ek ders alamıyorsun sende sonuçta öbürleri gibi ödev veriyor çocuklarla ilgileniyorsun .Bana sınıf vermedikleri için ek ders alamıyorum tabi .
 
Son düzenleme:
Benim ilkinde 18 ay olmadım şimdide başlamadı henüz düzenli emzirdiğinde 2 yıla kadar normal demişti doktorum. Olmaz inşallah senin sütünde farklılık
 
Sana sınıf vermişler ama neden ek ders alamıyorsun sende sonuçta öbürleri gibi ödev veriyor çocuklarla ilgileniyorsun .Bana sınıf vermedikleri için ek ders alamıyorum tabi .
Tabi cnm her gün ödev gönderiyorum haftada bir çocuklarla bireysel telefon görüşmesi yapıyorum ama işte raporluyken okullar kapandığı için ekders vermiyorlar çünkü bazıları ekders alacağını zannedip ücretsiz izin almayı bıraktı okulların kapandığını duyunca. Onlarla birlikte bizde yandık.
 
Bende sabah verdim yumurta sarısı ilk defa pek bayıla bayıla yedi .Birde ekmeği pekmeze batırdım verdim onuda yedi .
Elinle parcalayarak verdin dimi minik minik ? Oh yarasin bende karisimlarina koyuyorum pekmez
 
Benim büyük kızımın dr u sanki 7.ayda başlatmıştı. 6. Ay sadece yoğurt sebze meyve ama tabi bir yan etkisini görmediysen verebilirsin
Biz ek gidaya 5. Ayda basladik alerjisi oldugu icin. Genel olarak tadimlar bitti yani. Henuz hic vermedim ilk gun çay kaşığı kadar verip denemeyi düşünüyorum insallah sorun olmaz
 
Herkes ek gıdaya başlamış sanırım afiyet olsun kuzulara blw yapan yok sanırım ben blw ile baslayacam baya okudum kitap da alacam ins hayırlısıyla atlatırız
 
Elinle parcalayarak verdin dimi minik minik ? Oh yarasin bende karisimlarina koyuyorum pekmez
Evet çok minik veriyorum elimle başta eziyordum ama baktım yumuşak olduğu için direkt verdim yiyebiliyor hem ekmeği hem yumurtayı .Ne kadar diyim sana büyüklüğü nohut kadar veriyorum .
 
Hanimlar,,bebegim bu aralar ozellikle emerken kendi sacini çekiyor acaba sacini mi keşfetti yoksa diş mi,sizinkiler de yapiyor mu?Yani çekme degil de tutmaya calisiyor hep
Oluyor ara ara benimkide kulağını keşfettiydi bir ara eli hep ordaydı tutup tutup çekiyordu kulağını.Hatta ben dedim kulağımı ağrıyorki diye..Ama keyfi yerindeydi.
 
Kızlar ben bugün Mete ye kahvaltısını karışım yapmadan verdim.Bolmeli,desenli yemek tabağı var.Herşeyden bir tutam koydum tabağına kendisi alıp alıp yedi.Alıştırma bardağıyla da ıhlamur verdim.Onu da içti.
Blw buysa,ben sevdim bu işi.
 
Oluyor ara ara benimkide kulağını keşfettiydi bir ara eli hep ordaydı tutup tutup çekiyordu kulağını.Hatta ben dedim kulağımı ağrıyorki diye..Ama keyfi yerindeydi.
Evet genel olarak ağlamadan yapıyor ama bazen sinirlendiğinde de aglarken yapiyor,şimdiden sinirini belli ediyor .
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…