2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ayni durumdayiz bende cok kucukken istiyordum kayinpederim falan kucuk bekleyin dedi simdide kaldik oyle.. bazen selime diyorum oglum pipin kaldi napcaz biz diye

Ayni durumdayiz bende cok kucukken istiyordum kayinpederim falan kucuk bekleyin dedi simdide kaldik oyle.. bazen selime diyorum oglum pipin kaldi napcaz biz diye
Benim derdim ayaklanmadan halletmek ama nasıl?
Hastaneler güvenli gelmiyor bana şu ortamda.4 gün sonra aşısı var ona bile evhamlaniyorum.

Benim derdim ayaklanmadan halletmek ama nasıl?
Hastaneler güvenli gelmiyor bana şu ortamda.4 gün sonra aşısı var ona bile evhamlaniyorum.
Suan yaptirmam bende mecburen virusun bitmesini bekleyecegiz oda zaman alacak daha cok canlari aciyacak of valla hata ettik onlari dinlemekle.. aşınız hangi gun bizde pazartesi gidicez

kizlar bu ara oğlum baba amma mama diye konuşmaya çalışıyor çok tatlı ama Abe diyor bir de sünnet işi bizimde kaldı 6 aylık olunca yapalım diyorduk ama şu şartlarda yaptıramam abisi gibi büyüyünce olacak galiba

Kızlar bugun okudum 8 aylık bebegin boğazına salatalık kaçmış bebek ölmüş çok üzüldüm ya Allah korusun. Bu blw işinden ben korktum öyle katı seyler vermem eline Allah korusun yemeği öğrensin derken birşey olursa ne olcak biraz geç öğrensin napıyım sonucta illaki öğrenecek büyüyünce De ven yedirecek değilimya verirsem de katı seyler değilde püre halinde falan veririm mıncıklasın yesin

Tek corap mı giydiriyosunuz ya Aylanın ayakları hiç mi ısınmaz anlamıyorum iki corap bi patikli tayt giydiriyorum ayakları buz gibi acaba terleyip mi soguyo diyorum tek mi giydirsem
Çok değilmi iki çorap birde patikli tayt ben kışın bile patikli tayt bir çorap giydirdim artık sıcak havalar hatta ben gün içinde bir kere de çorapsız bırakıyorum ayaklarıyla yüzeyleri hissetsin diye. Bebeklerin ayakları elleri soğuk olur bu üşüme belirtisi değilmiş. Birde dediğin gibi belki terleyip soğuyodur cnm

Canım aliklamp diye bi şey var, onu bi araştır. En iyi yöntem, basit. Ben 45 günlükken yaptırdım. Yaşına girmeden yaptır. Hatta emeklemeden yaptır mutlaka.

Kizlar yiğit mirzaya azonce kendi yaptığım lor peynirinden verdim yedikten sonra çenesi böyle oldu 5dk sonra geçti ama.alerji böyle birseymi hemen geçermi geçmez mi napcam şimdi ben

Eklentiler

• 20200508_152909.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 48
Kizlar yiğit mirzaya azonce kendi yaptığım lor peynirinden verdim yedikten sonra çenesi böyle oldu 5dk sonra geçti ama.alerji böyle birseymi hemen geçermi geçmez mi napcam şimdi ben
Bence alerji değil bazen yoğurt da bebeklerin ağız kenarlarını kızartıyo ama sonra geçiyo cnm büyük kızımda çok olurdu yopurt yiyince.

Ben sadece tattiriyorum en fazlan 2 3 tatli kaşigi

Canım aliklamp diye bi şey var, onu bi araştır. En iyi yöntem, basit. Ben 45 günlükken yaptırdım. Yaşına girmeden yaptır. Hatta emeklemeden yaptır mutlaka.
Araştırdım.Kolay görünüyor.
Peki sonrası nasıl oluyor.Klamp hemen çıkarılıyor mu?Kanama oluyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…