2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Gruptan ilk çıkan bendimSonra pişman oldum aslında.Herkesi,herkesin bebeği ne durumda merak ettim.
Landscape
İtirazediyorumhakimbey
AdaLovelace
Falan vardı ama şimdi haberim yok kimseden

Aa senin numaran vardır o zaman bende MinaAlya .
Gerçi hepsi durmuyor telefon formatindan sonra gitti çoğu.

Gruptan ilk çıkan bendimSonra pişman oldum aslında.Herkesi,herkesin bebeği ne durumda merak ettim.
Landscape
İtirazediyorumhakimbey
AdaLovelace
Falan vardı ama şimdi haberim yok kimseden
Bende pişman oldum ben senden önce çıkmıştım sanki bende ilk gün çıktım çünkü 100lerce msj birikiyodu. L Landscape nasılsınız hiç uğramıyorsunuz buralara

Canım kalıbı en geniş olan premium care. Can bebe baya güzel bir bez onu da kullandım ama kalıbı küçük. Deneme boy 5 numara bak istersen. Fiyati da cok uygun kalitesine göre canbebenin. Kızaran yerlere varsa mısır nişastası ya da başka bir nişasta dök pudra gibi. Geçen hafta uzayın boynu ve kol altları çok kötüydü, sudokrem ve nisastayla topladık. Kıyamam ya canı yanıyordur kuzunun

Bende ilk gün silmiştim numaraları ama seni net hatırlıyorum resimlerimizi atmıştık gruba seni unutmamıştım
Unutmaman normal.Ben unutulacak kadın mıyım
Evet yaa.Yüzlerce mesaj.Okuyim desen olmuyor.Okumasan içine dert.Bi an bunalıp çıkmıştım galiba.

Unutmaman normal.Ben unutulacak kadın mıyım
Evet yaa.Yüzlerce mesaj.Okuyim desen olmuyor.Okumasan içine dert.Bi an bunalıp çıkmıştım galiba.
Evet gerçekten öyle okumak istiyodum merak ediyor insan ama o yok gün boyu zamanını oraya vermen gerek bende bunalıp çıktımneyse inşallah onlarda sağlıklı bi şekilde doğum yapıp bebeklerine sağlıkla kavuşmuşlardır

L Landscape 'nin kızına koyacağı isim aklımda hep.Çok hoşuma gitmişti.Ala Mavi.
Aslında onun numarası var bende.Bi yazayım bakalım neler yapıyor.

M Minnosumm canım nerelerdesin? napiyo senin kuzu? Şu an okuduğum kitap tam sizi anlatıyor aklıma geldin, ağlama nöbetleri devam ediyor mu hala?
Canım benim çok sağol çok şükür atlattık o günleri..buara biraz iyiyiz enazından ağlamıyor çok şükür eski günlere göre bayağı iyiyşz. Çok teşekkür ederim sorduğun için siz nasılsınız bakalım uzay beyciğim nasıllar ek gıda denemesi başladın mı hiç canım. Benim kız mama yiyordu diye 1 aydır hemen hemen ek gıda veriyorum başta doyurucu olmuyordu yemiyordu şimdi 1 2 öğün doyurucu yiyor. Bende lor peynir altı suyu kemik suyu felan herşeyi evde yaptım. Bir de burada köyümüz var bizim taze süt yağ herşey geliyor

Kızlar benim kızda 28 kasım doğumlu. Dönüyor rahatlıkla sadce tekrar sırt üstüne dönmekte zorlanıyor. Dediğiniz gibi bez bağlarken aşırı zor oluyor artık sürekli sağa sola dönüyor asla bağlatmak istemiyor.çok tatlılar ama yabende geçen gün minik kitaplardan aldım kendisi tutabilecek boyutta felan birkaç sesli kitap aldım hışırtılı kitaptan aldım biraz onlarla oyalanıyor. Yoksa tv bakıyordu.

Bende aldım kitap yanına yatıp okuyorum şimdi alıştı kendi sayfaları çeviriyor

Oh afiyet olsun :) ıyiyiz biz de, atak bitince daha iyi olacağız umarım. Ek gıdaya ben 26sinda geçeceğim, biz bulamıyoruz buralarda pek taze süt falan. Buldukça stokluyorum

Canim biz ek gidaya baslayali once gunluk kaka sayisi azaldi sonra da 1 gun yapmayip ertesi gun yapiyordu. 2 defadir da 3 gun falan yapmadigi oldu. Bugun 4. Gun mesela yapmadi kakasini ama rahatsizda degil bundan dolayi. Dün gunkurusu kayısı haşlayip yogurduna kattim ama işe yaramadi galiba bugunde semizotlu corba yapip vericem insallah ise yarar

Kızlar oğluşum birkaç gündür ayaklarını ağzına götürüp ayak parmaklarını emmeye başladı Bi görseniz acaip tatlı Altını açınca direkt ayaklar ağza gidiyor
Benimki agzina götürmeye calisiyor yapamiyor dün pusetteydi bende mutfaga gitmistim geldimki corabini çıkarmış onu yiyor

Erkek anaları bi toplaşın bakalım
Sünnet işini naptınız?Yaptıran var mı?
Durup dururken kaynanama sinirlendim.Ne güzel 1 aylıkken yaptircaktim.Küçük dedi,yazık dedi çeldi oğlunun aklını.Şimdi de virüs derdi var.Zaman akıyor,bebeler büyüyor.Offf!

Benimki agzina götürmeye calisiyor yapamiyor dün pusetteydi bende mutfaga gitmistim geldimki corabini çıkarmış onu yiyor
Mete de yapamıyor daha Deniyor ama beceremiyor.Ayy o çorap yeme merakı bizde de var.Çıkardığım gibi mizirdaniyor eline vereyim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…