2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Aynen tek yaptım şimdi. Alyanın da mı soguk oluyo ayakları

Kizlar yiğit mirzaya azonce kendi yaptığım lor peynirinden verdim yedikten sonra çenesi böyle oldu 5dk sonra geçti ama.alerji böyle birseymi hemen geçermi geçmez mi napcam şimdi ben
Sadece lor peyniri mi verdin?Sıvı şeklinde verdiysen,ağzından akan mamayı toparlarken kaşığı çene de gezdirirsen de oluyor bu kırmızılık.Bizimki mama yerken sabırsız.Ağzı boş kalmasın diye acele ediyor, bu sefer çenesine akıyor mama.Kaşıkla toplarken böyle hafif kızarıyor.Bastırman şart değil, kaşık değdiği yeri kızartıyor.

Tek corap mı giydiriyosunuz ya Aylanın ayakları hiç mi ısınmaz anlamıyorum iki corap bi patikli tayt giydiriyorum ayakları buz gibi acaba terleyip mi soguyo diyorum tek mi giydirsem
Yanlış anlama ama kan akışını keser bu şekilde . Ben tek çorap giydiriyorum.Gün içinde 2-3 kez çıkarıyorum onu bile,ayakları hava alsın diye.Gece hiç giydirmiyorum.

Yok emzige koydum verdim kaşık kullanmadım.ama dediğin doğru bir kerede yoğurt verince kaşıkla toparladım böyle olmuştu

Bence alerji değil bazen yoğurt da bebeklerin ağız kenarlarını kızartıyo ama sonra geçiyo cnm büyük kızımda çok olurdu yopurt yiyince.
Içim rahatladı ya alerji olmadığına hemen geçti çünkü bencede alerji değil

Yanlış anlama ama kan akışını keser bu şekilde . Ben tek çorap giydiriyorum.Gün içinde 2-3 kez çıkarıyorum onu bile,ayakları hava alsın diye.Gece hiç giydirmiyorum.
Yok niye yanlış anlayım. Soguk oluyo karnı ağrır diye ne bileyim giydiriyorum ama gün icinde bende iki üc kez cıkarıyorum hava alsın diye de gece de zaten pijama giydiriyorum ayağına da tek corapla yatırıyorum. Bizim apartman merkezi sistem kalorifer söndü havalarda biraz serin yağışlı o yüzden gece cıkarmıyorum daha

Araştırdım.Kolay görünüyor.
Peki sonrası nasıl oluyor.Klamp hemen çıkarılıyor mu?Kanama oluyor mu?

Max 1 haftada iyileşiyor. Ben bulamadım aliklamp yapan, cerrahi oldu mecburen. Bardak kullandım 1 hafta, krem falan hiç bir şey kullanmadım. idrarı doğal antiseptik dedi dr. Hiç bir sorun olmadı. Çok az kan olabiliyor bezinde Iyi ki çıkmış aradan. Hastane değil de sadece sünnet yapan merkezler var, eğer bulursan bu pandemi döneminde daha rahat olur hastaneye göre.

OzgeMeteMoms
Hatta ben doktoru önden araştırıp bulmuştum, sonra hastaneyi aradım, muayene için gelmek istemiyorum dedim, 1 kere gelelim hem muayene hem sünnet olalim bitsin dedim, tmm dediler. Defalarca gitmeye de gerek kalmıyor

Bende izlediğim videolardan sonra geç başlıcam blw ye ciğerlerine kaçma riski yüksekmiş o yüzden korkuyorum 8 ayda başlıcam oda da iyice ezicem pütürlü çok az bırakıcam

Bizim hıc oyle kabizlgimiz olmadı ek gidada da tadimdayim daha 2 kere çok çok az yapti ama sayilmaz

Bende izlediğim videolardan sonra geç başlıcam blw ye ciğerlerine kaçma riski yüksekmiş o yüzden korkuyorum 8 ayda başlıcam oda da iyice ezicem pütürlü çok az bırakıcam
Aynen bende öyle yaparım canım

İyiymiş yaa,bakayım bi.Bu kez kimseye bişey söylemicem.Her kafadan bi ses çıkıyor.

Ben kararsiz kaldım araya da bu surum girince kaldi sanirim geç 6 yasinda falan yaptiracagim cunku hareketlendi 2 ile 5 ,5 psikolojik olarak uygun degil

İyiymiş yaa,bakayım bi.Bu kez kimseye bişey söylemicem.Her kafadan bi ses çıkıyor.

Yalniz içeri bende giricem diye önden mutlaka konuş. Ben kandırıldim o konuda. Tmm dediler almadılar son dakika, ne yapacağımi bilemedim, aldılar elimden kaldım ameliyathanenin kapısında. bi çıktı ki nasil agliyor, gozune kan oturmuştu. ilk defa yakamı tutmuştu o gün iki eliyle, saatlerce birakmadi yavrum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…