Çok değilmi iki çorap birde patikli tayt ben kışın bile patikli tayt bir çorap giydirdim artık sıcak havalar hatta ben gün içinde bir kere de çorapsız bırakıyorum ayaklarıyla yüzeyleri hissetsin diye. Bebeklerin ayakları elleri soğuk olur bu üşüme belirtisi değilmiş. Birde dediğin gibi belki terleyip soğuyodur cnm
Kizlar yiğit mirzaya azonce kendi yaptığım lor peynirinden verdim yedikten sonra çenesi böyle oldu 5dk sonra geçti ama.alerji böyle birseymi hemen geçermi geçmez mi napcam şimdi ben
Sadece lor peyniri mi verdin?Sıvı şeklinde verdiysen,ağzından akan mamayı toparlarken kaşığı çene de gezdirirsen de oluyor bu kırmızılık.Bizimki mama yerken sabırsız.Ağzı boş kalmasın diye acele ediyor, bu sefer çenesine akıyor mama.Kaşıkla toplarken böyle hafif kızarıyor.Bastırman şart değil, kaşık değdiği yeri kızartıyor.
Tek corap mı giydiriyosunuz ya Aylanın ayakları hiç mi ısınmaz anlamıyorum iki corap bi patikli tayt giydiriyorum ayakları buz gibi acaba terleyip mi soguyo diyorum tek mi giydirsem
Yanlış anlama ama kan akışını keser bu şekilde . Ben tek çorap giydiriyorum.Gün içinde 2-3 kez çıkarıyorum onu bile,ayakları hava alsın diye.Gece hiç giydirmiyorum.
Sadece lor peyniri mi verdin?Sıvı şeklinde verdiysen,ağzından akan mamayı toparlarken kaşığı çene de gezdirirsen de oluyor bu kırmızılık.Bizimki mama yerken sabırsız.Ağzı boş kalmasın diye acele ediyor, bu sefer çenesine akıyor mama.Kaşıkla toplarken böyle hafif kızarıyor.Bastırman şart değil, kaşık değdiği yeri kızartıyor.
Yanlış anlama ama kan akışını keser bu şekilde . Ben tek çorap giydiriyorum.Gün içinde 2-3 kez çıkarıyorum onu bile,ayakları hava alsın diye.Gece hiç giydirmiyorum.
Yok niye yanlış anlayım. Soguk oluyo karnı ağrır diye ne bileyim giydiriyorum ama gün icinde bende iki üc kez cıkarıyorum hava alsın diye de gece de zaten pijama giydiriyorum ayağına da tek corapla yatırıyorum. Bizim apartman merkezi sistem kalorifer söndü havalarda biraz serin yağışlı o yüzden gece cıkarmıyorum daha
Max 1 haftada iyileşiyor. Ben bulamadım aliklamp yapan, cerrahi oldu mecburen. Bardak kullandım 1 hafta, krem falan hiç bir şey kullanmadım. idrarı doğal antiseptik dedi dr. Hiç bir sorun olmadı. Çok az kan olabiliyor bezinde Iyi ki çıkmış aradan. Hastane değil de sadece sünnet yapan merkezler var, eğer bulursan bu pandemi döneminde daha rahat olur hastaneye göre.
OzgeMeteMoms
Hatta ben doktoru önden araştırıp bulmuştum, sonra hastaneyi aradım, muayene için gelmek istemiyorum dedim, 1 kere gelelim hem muayene hem sünnet olalim bitsin dedim, tmm dediler. Defalarca gitmeye de gerek kalmıyor
Kızlar bugun okudum 8 aylık bebegin boğazına salatalık kaçmış bebek ölmüş çok üzüldüm ya Allah korusun. Bu blw işinden ben korktum öyle katı seyler vermem eline Allah korusun yemeği öğrensin derken birşey olursa ne olcak biraz geç öğrensin napıyım sonucta illaki öğrenecek büyüyünce De ven yedirecek değilimya verirsem de katı seyler değilde püre halinde falan veririm mıncıklasın yesin
Bende izlediğim videolardan sonra geç başlıcam blw ye ciğerlerine kaçma riski yüksekmiş o yüzden korkuyorum 8 ayda başlıcam oda da iyice ezicem pütürlü çok az bırakıcam
Kızlar b12 ampülünü ağızdan verebiliyormuşuz tekrar doktora teyit ettirdim vitamin olduğu için sorun olmayacağını söyledi iğne bebek için zor olur hergün vurulması gerekiyor dedi OzgeMeteMoms
bilginiz olsun sizinde
Canim biz ek gidaya baslayali once gunluk kaka sayisi azaldi sonra da 1 gun yapmayip ertesi gun yapiyordu. 2 defadir da 3 gun falan yapmadigi oldu. Bugun 4. Gun mesela yapmadi kakasini ama rahatsizda degil bundan dolayi. Dün gunkurusu kayısı haşlayip yogurduna kattim ama işe yaramadi galiba bugunde semizotlu corba yapip vericem insallah ise yarar
Bende izlediğim videolardan sonra geç başlıcam blw ye ciğerlerine kaçma riski yüksekmiş o yüzden korkuyorum 8 ayda başlıcam oda da iyice ezicem pütürlü çok az bırakıcam
OzgeMeteMoms
Hatta ben doktoru önden araştırıp bulmuştum, sonra hastaneyi aradım, muayene için gelmek istemiyorum dedim, 1 kere gelelim hem muayene hem sünnet olalim bitsin dedim, tmm dediler. Defalarca gitmeye de gerek kalmıyor
Kızlar b12 ampülünü ağızdan verebiliyormuşuz tekrar doktora teyit ettirdim vitamin olduğu için sorun olmayacağını söyledi iğne bebek için zor olur hergün vurulması gerekiyor dedi OzgeMeteMoms
bilginiz olsun sizinde
Erkek anaları bi toplaşın bakalım
Sünnet işini naptınız?Yaptıran var mı?
Durup dururken kaynanama sinirlendim.Ne güzel 1 aylıkken yaptircaktim.Küçük dedi,yazık dedi çeldi oğlunun aklını.Şimdi de virüs derdi var.Zaman akıyor,bebeler büyüyor.Offf!
Ben kararsiz kaldım araya da bu surum girince kaldi sanirim geç 6 yasinda falan yaptiracagim cunku hareketlendi 2 ile 5 ,5 psikolojik olarak uygun degil
Yalniz içeri bende giricem diye önden mutlaka konuş. Ben kandırıldim o konuda. Tmm dediler almadılar son dakika, ne yapacağımi bilemedim, aldılar elimden kaldım ameliyathanenin kapısında. bi çıktı ki nasil agliyor, gozune kan oturmuştu. ilk defa yakamı tutmuştu o gün iki eliyle, saatlerce birakmadi yavrum.