2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Gunaydin,benimki her gun dolu dolu en az 1 kere yapardi hep tasardi kakasi 1 ya da 2 kere her gun,ama bugun 3.gundeyiz, ilk defa 2 gün yapmadi,bugun icin de tedirginim,arada size de oluyor mu
1 haftaya kadar normal deniyor galiba.Sadece emiyor mu?

kızlar size bir sorum olucak kızıma kan ilacı için tahlil yaptırdık cok şükür kanı normal cıktı ve kan ilacına gerek olmadığını söyledi doktorumuz sadece b 12 vitamin eksiliğimiz var oda benden kaynaklı malaesef yıllardır hep düşüktür kızımda anne sütü aldığndan onda da düşük cıktı.
Doktor bize dodex enjeksiyon yazmış fakat bana muaynede ağızdan ver dedi ek gıdaya geçince yemeğine damlat dedi 1/3 ünü
dün eczaneden vitamini alınca eczacı bana iğne formnun ağızdan alındığını ilk defa duydum dedi iğne olarak yaptırman daha iyi olur dedi bende eve gelince perspektifini okudum yalnızca kasa uygulanır yazıyor ve kafam karıştı içime kurt düştü resmen
Tecrübeli anneler Daha önce b12 kulladınız mı yada bu konuda bilginiz var mı ? Dodex iğne formlu vitamin ağızdan alınır mı ?

1 haftaya kadar normal deniyor galiba.Sadece emiyor mu?
Evet sadece anne sütü,karni yumuşacik bastirinca aglamiyor ama 3 gundur cok ciş yapiyor bezler tika basa dolu ve bez sayim artti belki idrar cok oldugundan olabilir diyorum,az once biraz cok az yapmis havuc cikmis ama cok cok az belki gelir bugun

Prospektüsünde kasa uygulanır derken ne demek yani?

Hadi bakalım inşallah.Huzursuz değilse bi sıkıntı yoktur.

Sizin bebeler de altını bağlarken coşuyor mu? Allahım tekmeler havada uçuşuyor.Baglamayayım diye kaskatı kasıyor ayaklarını.Hiç sevmiyor bezi.O bezi 5 -6 kez düzeltmek zorunda kalıyorum.Belini kaldırıyor,dönüyor.Açınca ondan mutlusu yok

Prospektüsünde kasa uygulanır derken ne demek yani?
Sadece kasa uygulanır yazıyor ağızdan alınır vs başka bişey yazmıyor genelde de bu şekilde iğne formunda kalcadan yapılıyormuş ama doktor bize ağızdan ver dedi sanırım bebek olduğu için sürekli iğne yaptırmak istemedi cünkü bir hafta gün aşırı iğne olacak sonra hafta da bir sonra ayda bir :/

Hadi bakalım inşallah.Huzursuz değilse bi sıkıntı yoktur.
Insallah,
Benimki de bezlememe kiziyor

Doktor enjeksiyon formunu ağızdan ver dediğine göre,bir bildiği vardır diye düşünüyorum.Ulaşıp tekrar sorma imkanın yok mu?İçin rahat eder.

Doktor enjeksiyon formunu ağızdan ver dediğine göre,bir bildiği vardır diye düşünüyorum.Ulaşıp tekrar sorma imkanın yok mu?İçin rahat eder.
Evet bende öyle düşünüyorum aslında doktorun dediğine güvenmeliyim diye .Malesef yok ilk defa götürdük bu doktora devlet hastanesi evimize yakın ve daha sakin olduğu için normalde şehir hastanesinde takip ediliyorduk bu doktoruda cok iyi olduğunu söylediler tavsiye üzerine gittik

Merhaba kızlar benim bebiş 25 Kasım’da doğdu dün akşamdan beri yüzüstü dönüyor.sizinkilerde durum nedir

Filizcim ya ben de sleepy kullanıyordum memnundum da ama birkaç haftadır oğlumun bacak aralarını kesiyor. Bugün baktım iyice kıpkırmızı olmuş içim acıdı Ki sürekli değiştiriyorum hem de 5 numara kullanıyorum daha geniş diye. Ara kısmı dar biraz. Daha geniş kalıplı bir bez var mı önerebileceğin ya da önerebileceğiniz kızlar?

Maşallah ya ne güzel. Biz de 1 aylık olana kadar çok güzeldi her gün 4-5 kere yapıyordu. Sonrasında gün aşırı yapmaya başladı. Bazı zamanlar 5 günde bir yaptı. Şimdi yine gün aşırı yapıyor. Bir de demir damlası başladım inşallah o da kötü yönde etkilemez. Kabızlık yapabiliyormuş diye duymuştum

Evet bizde Öyleyiz ağlıyo hatta altını kapatırken açınca da o kadar mutlu ki kapatasım gelmiyo

Aynısı sırf bu yüzden külot beze geçebilirim bağlatmıyo resmen.ablasını çağırıyorum o güldürürken bende bağlıyorum. Bide banyo yaptırcağım zaman üzerini çıkardığımda coşuyo iş giyinmeye gelince elimi itiyo bağırıyo mızırdanıyo giyinmek istemiyo. Bnm büyük kızım çok cadıdır hamileyken hep Allah ım bu uysal olsun dedim ama yok bu da çok cadı oldu

13 ünde ben de başlıcam demir damlasına.Çok kustugu için bırakmıştım.Bakalım nolacak.Hangi damlayi kullanıyorsun?

Benim kızım da o kadar uysal bi bebekti.Hâlâ öyledir.Bu çok fena

Hasretcim grubun açıldığı ilk zamanlar WhatsApp grubu açmışlardı bende vardım ama sonradan çıktım çok msj birikiyodu. Sen devam ediyo musun oradakilerden var mı haberin birkaç hatırladığım kişiler var napiyolar acaba OzgeMeteMoms

13 ünde ben de başlıcam demir damlasına.Çok kustugu için bırakmıştım.Bakalım nolacak.Hangi damlayi kullanıyorsun?
Doktorum bestiron verelim demişti canım ona başladım ben. Inşallah kusma,kabızlık gibi yan etkiler olmaz bakalım gözlemleyeceğim. Size de yazarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…