Kızlar bişey sorcam benim doğumdan sonra felaket derecede saçım dökülüyor ama ondan da kötüsü çok kepeklendi ve kaşınıyo kaşıdıkça da saç derim kabuklanmaya ve yara olmaya başladı hatta bazı yerler kanıyovarmı önerebileceğiniz bir şampuan kaşıntıyı azaltan?
Kızlar bişey sorcam benim doğumdan sonra felaket derecede saçım dökülüyor ama ondan da kötüsü çok kepeklendi ve kaşınıyo kaşıdıkça da saç derim kabuklanmaya ve yara olmaya başladı hatta bazı yerler kanıyovarmı önerebileceğiniz bir şampuan kaşıntıyı azaltan?
Benim saçlarım yıllardır öyle hep kabuk kabuk oluyo kaşınıyo yastıgım falan bembeyaz oluyo. Konazol diye şampuan bide momecon diye bi losyon kullanıyodum hamile kalmadan önce geçiyordu ama bikac ay sonra tekrarlıyodu. Hamile kalınca bıraktım çünkü ikisinde de kortizon var aslında hamileyken azalmıştı rahatsız etmiyordu o yüzden doktora hiç sormamıştım ama şimdi aşırı derecede cogaldı doktora da gidemiyorum
Babası 2 hafta önce kızımın kafasını kazıttı saçı çok çıksım diye hiç fe alakası yok bence yine aunı çıktı birdaha asla bırakmam. 2 tel saçı vardı zaten şimdi bekleki uzasın