Erkek anaları bi toplaşın bakalım
Sünnet işini naptınız?Yaptıran var mı?
Durup dururken kaynanama sinirlendim.Ne güzel 1 aylıkken yaptircaktim.Küçük dedi,yazık dedi çeldi oğlunun aklını.Şimdi de virüs derdi var.Zaman akıyor,bebeler büyüyor.Offf!
27 günlükken yaptırdım ben. Doğum yaptığım hastanede. Çocuk doktoruna başka hastanede gidiyoruz. En son 3. Ay kontrolünde doktor bu sünneti kim yaptıysa gidin teşekkür edin. Çok fiyakalı olmuş. İyi ki yaptırmışsınız dedi. O da ne demekse çabuk iyileşti. Teramisin benzeri bi krem yazdı. Hiç dokunmadan onu sürüp bezini bağladım. Ağrısı da olmadı hiç.
Amaan hiç dert etme bence. Elbet yapılır. Arkadaşım da oğlunu Bir buçuk yaşında yaptırdı. Hiç bi sorun da yaşamadı.
Ahahha inanırıö valla. Benimde çok kötüydü sanli bebek benim değil gibiydi ay kabullenmek çok zor oldu nedense bu kadar zor olacağımı düşünmemeiştim çocuk olayının şok olmuştum uykusuz geceler sürekli ağlayam bebek çok kötüydüm diyordum keşke biri alsa götürse feşan ay ne saçma duygulardı. 40 çıkıncs tek kalmıştım evde deli olcaktkö bakamıyordum ilk bebeğim bide ay diyordjm ben bakamam annem kaynanam gelsin sürekli yanımda kalsın diyordum çok zordu ya o günler
Tek corap mı giydiriyosunuz ya Aylanın ayakları hiç mi ısınmaz anlamıyorum iki corap bi patikli tayt giydiriyorum ayakları buz gibi acaba terleyip mi soguyo diyorum tek mi giydirsem
Kızlar bişey sorcam benim doğumdan sonra felaket derecede saçım dökülüyor ama ondan da kötüsü çok kepeklendi ve kaşınıyo kaşıdıkça da saç derim kabuklanmaya ve yara olmaya başladı hatta bazı yerler kanıyovarmı önerebileceğiniz bir şampuan kaşıntıyı azaltan?
Benim saç diplerimde egzama var. Kuruluk ve kaşıntı hatta kabuk ve kanama oluyor. Çoook şampuan denedim. İşe yarayan vichy dercos Yeşil olan. Kepeğe karşı etkili. Kuru saçlar için olanını kullanıyorum.
Benim saçlarım yıllardır öyle hep kabuk kabuk oluyo kaşınıyo yastıgım falan bembeyaz oluyo. Konazol diye şampuan bide momecon diye bi losyon kullanıyodum hamile kalmadan önce geçiyordu ama bikac ay sonra tekrarlıyodu. Hamile kalınca bıraktım çünkü ikisinde de kortizon var aslında hamileyken azalmıştı rahatsız etmiyordu o yüzden doktora hiç sormamıştım ama şimdi aşırı derecede cogaldı doktora da gidemiyorum
Yaa aynen yastığım bembeyaz kıyafetlerimde öyle. Momecan damla şeklinde bişey var kayınvalidemde bebekten önce sürüyodum başıma ama şimdi süte geçer diye süremiyorum korona dan dolayı dr a da gidemiyorum acaba boyamı istiyo saçım bir yılı aşkın boyamadım ondan da olabilir
Pek cok kisi yapmadigi oluyor dedi,normalmiş,benimki de bugun 2 defa çok çok az parmak boğumu kadar,bir defa da bir avucun içi kadar(yalniz benzetmelerim bilmem açikladi mi)yaptı,dikkatimi çeken hep sıvı olurdu çünkü anne sütü aliyor bu hafta kabak ve havuc tattirdim ama tadim (1 çay kasigi,1 tatli kasigi ,1 çorba kaşıgi seklinde 3 gün)kıvamlı yaptı susuz,yanintadimda böyleyse ek gidaya öğun olarak geçtigimde nasil olacak diye korkuyorum açıkcası ve2 aydır hiç bitmeyen mukus bir anda kesildi,şaştım
Benim saç diplerimde egzama var. Kuruluk ve kaşıntı hatta kabuk ve kanama oluyor. Çoook şampuan denedim. İşe yarayan vichy dercos Yeşil olan. Kepeğe karşı etkili. Kuru saçlar için olanını kullanıyorum.
Kızlar benimde aşırı saçım dökülüyor. İnstagramda halalles diye bir şampuam gördüm alıp denemek istiyorum pahalı ama yorumlar çok çok iyi valla daha başa çıkamıyorum dökülme ile çünkü
Kızlar benimde aşırı saçım dökülüyor. İnstagramda halalles diye bir şampuam gördüm alıp denemek istiyorum pahalı ama yorumlar çok çok iyi valla daha başa çıkamıyorum dökülme ile çünkü
Ben iki yıldır kullanıyorum. Neler neler denedim. Tek işe yarayan. Yanına bi de sülfatsız bir şampuan lazım. Dönüşümlü ikisini kullanmak iyi oluyor. Eczacı da bana öyle önermişti. Market şampuanlarını pantene vb. asla kullanma. Daha beter yapıyorlar.
Ben iki yıldır kullanıyorum. Neler neler denedim. Tek işe yarayan. Yanına bi de sülfatsız bir şampuan lazım. Dönüşümlü ikisini kullanmak iyi oluyor. Eczacı da bana öyle önermişti. Market şampuanlarını pantene vb. asla kullanma. Daha beter yapıyorlar.
Arkadaşlar sünnet için dr tavsiye edebilirim ankarada olanlara. Ben büyük oğlumu yaptırmıştım. Klamp yöntemiyle hiç sorun yaşamadıydık.Bu oğlumuda yaptıracaktık virüs nedeniyle kaldı...
Ben kararsiz kaldım araya da bu surum girince kaldi sanirim geç 6 yasinda falan yaptiracagim cunku hareketlendi 2 ile 5 ,5 psikolojik olarak uygun degil
Küçük yaptırmak daha iyi bence derdi gidiyor en azından 4.sınıfta sünnet olan çocuklar vardı sünnet düğününe çağırıyorlardı veliler Bence. 2 yaşından önce yaptırmaya çalışın
Küçük yaptırmak daha iyi bence derdi gidiyor en azından 4.sınıfta sünnet olan çocuklar vardı sünnet düğününe çağırıyorlardı veliler Bence. 2 yaşından önce yaptırmaya çalışın
Ebet de hareketlenince zor olur diye düşündüm.Ayrıca yeğenimiz 7 yasinda oldu ,anlattık durumu o kadar bilincli ve sagliklindavrandi ki anlatamam bu yönden iyi bence az büyük olması da ama ben tabi erken olması taraftariyim,benimki 1 ay erken gelince kıyamadım yoksa hemen dogdugunda yaptıracaktım