2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Arkadaşlar sünnet için dr tavsiye edebilirim ankarada olanlara. Ben büyük oğlumu yaptırmıştım. Klamp yöntemiyle hiç sorun yaşamadıydık.Bu oğlumuda yaptıracaktık virüs nedeniyle kaldı...
Biz Ankara'da yaptiricaz canım tavsiyeni bekliyorum.

Nerdenn nereye cadı kızıö benimçok çirkindi doğduğunda bunu ben mi doğurdum diye tribe girmiştim tövbe yarabbilohusalık hep lohusalıktan
Hani cocuklara çirkin ol bakıyım derler de burnunu kırıştırır dudaklarını büzerya öyle yapmıs Niye çirkin olsun annesi öyle deme biraz sinirli doğmuş sadece

Kzlar bebeklerin tabak kasıklarıni hangi deterjan kullanıyorsunuz ben grenn clean aldim

Bana boyamakta fayda etmemişti galiba bu benle böyle gidecek geçse bile yine tekrarlıyo doktora da gidiyorum şampuan losyon veriyo işte gönderiyo stresten diyo bi insanın stresi yıllarca geçmez mi

Biz Ankara'da yaptiricaz canım tavsiyeni bekliyorum.
Biz yedi sene önce 5 aylıkken yaptırdıydık .internetten araştırdıydım herkes çok memnundu yorumlarda .Gerçekten bizde memnun kaldık. Hemen iyileşti hiç sorun olmadı .Mahmut ferda şenel kolay sünnet diye geçiyor özeline götürdüydük.Adam plastik klips yöntemiyle yapıyor yani dikiş atmıyor kanama yok birde genel anestesi yok sadece pipiyi uyuşturuyor buda bize cazip geldiydi narkoz almasını hiç istemiyorduk .Virüs olmasaydı biz gene küçük oğlumu da ona götürecektik...

Benim saçlarımda dökülüyor ama ben memnunum çünkü çok gür saçlarım bakmak zor oluyor Ama eşim için takipteyim çok kepekli ve dökülüyor. Sağda solda kılları gördükçe sinirlerim bozuluyor. Her gün evi silip süpürmek istiyorum.

Çok teşekkür ederim canım. Yazdım kenara araştırıyorum

Nerdenn nereye cadı kızıö benimçok çirkindi doğduğunda bunu ben mi doğurdum diye tribe girmiştim tövbe yarabbilohusalık hep lohusalıktan
Yalniz oda disariyi pek begenmemis gibi yerim onu ne cabuk büyüdüler

emziriken ve altini degistiriken bir savas halindeyim devamli
ben 2 gunlukken yaptirmistim ama cok pisman oldum. Kucagimdan almalari 10 dk sonra bana aglayarak geri getirmeleri icimi cok acitti. O kadar cok korkmustu ki yavrum cok pisman oldum yaptirdigima. O gun gece de dahil memeden hic ayrilmak istemedi. Gece hemsire geliyordu, yeni aldim kucagima diyordum oysaki tum gece hep kucagimdaydi biraktigimda agliyordu.

Tek corap mı giydiriyosunuz ya Aylanın ayakları hiç mi ısınmaz anlamıyorum iki corap bi patikli tayt giydiriyorum ayakları buz gibi acaba terleyip mi soguyo diyorum tek mi giydirsem
Bende kızıma tek çorap giydirdiğim halde çorapları ıslak ıslak oluyordu çok terliyor arada cıkarıyorum yine aynı terliyor anlamadım valla neden bu kadar terliyor evde normal oyle çok sıcak da değil üzeride ince.

Yaa kıyamam Allah korusun yavrularımızı. Blw de herşey haşlanıyor yani sert birşey vermiyoruz eline muz avokado Bi onlar haşlanmıyo. Salatalıgında mesela iç kısmı sadece yani ben oyle yapmıştım

Okuyunca bile insan kötü oluyor. Ben de oğlumu ilk aylar yaptırmak istedim ama once doktor 6 aylık olsn oyle yapalım dedi lokal anestezi ile sonra gittik 6ayda genel yaparız dedi yoksa cocuklar cok aglıyorlar deyince kaldı bizim sünnet. Artık 6 7 bakalım ne zaman olacak
Benim de çok dökülüyor kasınıyor kepek gibi pullanma da var çok ilkinde de böyleydi hiç geçmedi 3 yıldır devam ediyor şimdi doğumdan sonra dahada arttı o zaman doktora da gittim tahlil de normal cıktı yinede vitamin vermişti emziyordum o ara ama faydasını görmedim. Sabah bakayım duruyorsa şişeleri ismini yazarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…