Arkadaşlar sünnet için dr tavsiye edebilirim ankarada olanlara. Ben büyük oğlumu yaptırmıştım. Klamp yöntemiyle hiç sorun yaşamadıydık.Bu oğlumuda yaptıracaktık virüs nedeniyle kaldı...
Hani cocuklara çirkin ol bakıyım derler de burnunu kırıştırır dudaklarını büzerya öyle yapmıs Niye çirkin olsun annesi öyle deme biraz sinirli doğmuş sadece
Yaa aynen yastığım bembeyaz kıyafetlerimde öyle. Momecan damla şeklinde bişey var kayınvalidemde bebekten önce sürüyodum başıma ama şimdi süte geçer diye süremiyorum korona dan dolayı dr a da gidemiyorum acaba boyamı istiyo saçım bir yılı aşkın boyamadım ondan da olabilir
Bana boyamakta fayda etmemişti galiba bu benle böyle gidecek geçse bile yine tekrarlıyo doktora da gidiyorum şampuan losyon veriyo işte gönderiyo stresten diyo bi insanın stresi yıllarca geçmez mi
Biz yedi sene önce 5 aylıkken yaptırdıydık .internetten araştırdıydım herkes çok memnundu yorumlarda .Gerçekten bizde memnun kaldık. Hemen iyileşti hiç sorun olmadı .Mahmut ferda şenel kolay sünnet diye geçiyor özeline götürdüydük.Adam plastik klips yöntemiyle yapıyor yani dikiş atmıyor kanama yok birde genel anestesi yok sadece pipiyi uyuşturuyor buda bize cazip geldiydi narkoz almasını hiç istemiyorduk .Virüs olmasaydı biz gene küçük oğlumu da ona götürecektik...
Benim saçlarımda dökülüyor ama ben memnunum çünkü çok gür saçlarım bakmak zor oluyor Ama eşim için takipteyim çok kepekli ve dökülüyor. Sağda solda kılları gördükçe sinirlerim bozuluyor. Her gün evi silip süpürmek istiyorum.
Biz yedi sene önce 5 aylıkken yaptırdıydık .internetten araştırdıydım herkes çok memnundu yorumlarda .Gerçekten bizde memnun kaldık. Hemen iyileşti hiç sorun olmadı .Mahmut ferda şenel kolay sünnet diye geçiyor özeline götürdüydük.Adam plastik klips yöntemiyle yapıyor yani dikiş atmıyor kanama yok birde genel anestesi yok sadece pipiyi uyuşturuyor buda bize cazip geldiydi narkoz almasını hiç istemiyorduk .Virüs olmasaydı biz gene küçük oğlumu da ona götürecektik...
Hani cocuklara çirkin ol bakıyım derler de burnunu kırıştırır dudaklarını büzerya öyle yapmıs Niye çirkin olsun annesi öyle deme biraz sinirli doğmuş sadece
Sizin bebeler de altını bağlarken coşuyor mu? Allahım tekmeler havada uçuşuyor.Baglamayayım diye kaskatı kasıyor ayaklarını.Hiç sevmiyor bezi.O bezi 5 -6 kez düzeltmek zorunda kalıyorum.Belini kaldırıyor,dönüyor.Açınca ondan mutlusu yok
Erkek anaları bi toplaşın bakalım
Sünnet işini naptınız?Yaptıran var mı?
Durup dururken kaynanama sinirlendim.Ne güzel 1 aylıkken yaptircaktim.Küçük dedi,yazık dedi çeldi oğlunun aklını.Şimdi de virüs derdi var.Zaman akıyor,bebeler büyüyor.Offf!
ben 2 gunlukken yaptirmistim ama cok pisman oldum. Kucagimdan almalari 10 dk sonra bana aglayarak geri getirmeleri icimi cok acitti. O kadar cok korkmustu ki yavrum cok pisman oldum yaptirdigima. O gun gece de dahil memeden hic ayrilmak istemedi. Gece hemsire geliyordu, yeni aldim kucagima diyordum oysaki tum gece hep kucagimdaydi biraktigimda agliyordu.
Tek corap mı giydiriyosunuz ya Aylanın ayakları hiç mi ısınmaz anlamıyorum iki corap bi patikli tayt giydiriyorum ayakları buz gibi acaba terleyip mi soguyo diyorum tek mi giydirsem
Bende kızıma tek çorap giydirdiğim halde çorapları ıslak ıslak oluyordu çok terliyor arada cıkarıyorum yine aynı terliyor anlamadım valla neden bu kadar terliyor evde normal oyle çok sıcak da değil üzeride ince.
Kızlar bugun okudum 8 aylık bebegin boğazına salatalık kaçmış bebek ölmüş çok üzüldüm ya Allah korusun. Bu blw işinden ben korktum öyle katı seyler vermem eline Allah korusun yemeği öğrensin derken birşey olursa ne olcak biraz geç öğrensin napıyım sonucta illaki öğrenecek büyüyünce De ven yedirecek değilimya verirsem de katı seyler değilde püre halinde falan veririm mıncıklasın yesin
Yaa kıyamam Allah korusun yavrularımızı. Blw de herşey haşlanıyor yani sert birşey vermiyoruz eline muz avokado Bi onlar haşlanmıyo. Salatalıgında mesela iç kısmı sadece yani ben oyle yapmıştım
Yalniz içeri bende giricem diye önden mutlaka konuş. Ben kandırıldim o konuda. Tmm dediler almadılar son dakika, ne yapacağımi bilemedim, aldılar elimden kaldım ameliyathanenin kapısında. bi çıktı ki nasil agliyor, gozune kan oturmuştu. ilk defa yakamı tutmuştu o gün iki eliyle, saatlerce birakmadi yavrum.
Okuyunca bile insan kötü oluyor. Ben de oğlumu ilk aylar yaptırmak istedim ama once doktor 6 aylık olsn oyle yapalım dedi lokal anestezi ile sonra gittik 6ayda genel yaparız dedi yoksa cocuklar cok aglıyorlar deyince kaldı bizim sünnet. Artık 6 7 bakalım ne zaman olacak
Kızlar bişey sorcam benim doğumdan sonra felaket derecede saçım dökülüyor ama ondan da kötüsü çok kepeklendi ve kaşınıyo kaşıdıkça da saç derim kabuklanmaya ve yara olmaya başladı hatta bazı yerler kanıyovarmı önerebileceğiniz bir şampuan kaşıntıyı azaltan?
Benim de çok dökülüyor kasınıyor kepek gibi pullanma da var çok ilkinde de böyleydi hiç geçmedi 3 yıldır devam ediyor şimdi doğumdan sonra dahada arttı o zaman doktora da gittim tahlil de normal cıktı yinede vitamin vermişti emziyordum o ara ama faydasını görmedim. Sabah bakayım duruyorsa şişeleri ismini yazarım.