2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Gunaydın herkese,6.ay kontrolü olan var mı aşı yaptırdiniz mı,aşınin yan etkisi oldu mu?

Bende üstünü ince giydiriyorum yoksa terliyo sıfır kollu cıtcıtlı badi bide ince penye ama ayakları soguk diye giydiriyodum dün bitane giydirdim yine aynı soguk o minik ayak hic ısınmayacak demekki

Bnmde öncesinden vardı cnm şimdi iyice arttı valla artık kepek görmek istemiyorum. Tamam cnm saol

Bende üstünü ince giydiriyorum yoksa terliyo sıfır kollu cıtcıtlı badi bide ince penye ama ayakları soguk diye giydiriyodum dün bitane giydirdim yine aynı soguk o minik ayak hic ısınmayacak demekki
Ben az önce güneşlendirdim soydum Bi güzel şimdi sadece atlet ve kısa kollu elbise var üzerine de müslinlerden örttüm uyanınca bakıcam ayaklarına şuanda gayet sıcak ve kuru

Ben az önce güneşlendirdim soydum Bi güzel şimdi sadece atlet ve kısa kollu elbise var üzerine de müslinlerden örttüm uyanınca bakıcam ayaklarına şuanda gayet sıcak ve kuru
Ohh D vitamini alsın Kuzucuk ne güzel olmuş Nerde Oturuyorsunuz bizim buralar ısınmadı bi dogru düzgün ya bu aralar hep yağışlı

Evet genelde yaşıyormuş herkes ama söyledikleri emerken bile başımıza gelebilir diyorlar bizim kız da tükürüğünu yutamiyor korkutuyor arada zor rabbim esirgesin iki kitap Alaçam baya tavsiye ediliyor

Cnm face de aktif anneler diye grup var her konudan soru sorabiliyorsun bu grupta bilmeyen olabilir herkes takip etsin bence aklınıza gelen ne varsa sorun

Terlemekten de soğuk oluyor cnm üşüdügünü göstermez ama karın ve sırtından anlaşılıyor ev sıcaksa çorapsız dursun bence

Terlemekten de soğuk oluyor cnm üşüdügünü göstermez ama karın ve sırtından anlaşılıyor ev sıcaksa çorapsız dursun bence
Karnı sırtı sıcak oluyo ama corapsız da duracak kadar sıcak değil bence ben corap giyiyorum çünkü. 23 24 derece

Kızlar lor peynir yaptım bugün böyle küçük küçük ayırıp buzluğa attım bittikçe buzluktan çıkarırım sizede fikir olsun. Buz torbasına da peynir altı suyunu koyacaktım buz torbam bitmiş şimdi sıra labne de. Büyük kızım labneye bayılırdı bakalım minik sevecekmi

Eklentiler

• IMG_20200509_170633.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 42
Ben baya ufak yapmışım galiba.Avucuma 12 poşet sığıyor.
1er tatlı kaşığı alıp alıp koydum ben.Neyse bi daha ya yemek kaşığı boyunda yaparım.Büyüyorlar neticede..Eline sağlık yarasin kuzuya

Bende fazlamı koydum acababir çorba kaşığından biraz fazla var neyse iki üç gün yesineline sağlık canım senin de. Yarasın meteye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…