2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
5+6 da gitmiştim keseyi gördük 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı.cuma günü gidicez inşallah sen ne zaman gittin
Ben 5+1 de gitmiştim artık burda o kadar olumsuz şey okuduk ki Çarşamba günü randevum vardı ama ben bu gün hastaneye gidip bebşimi gördüm kalp atışını da duydum allah a şükür Çarşamba kendi druma yine de gidicem tabi

Allah kimsenin bu acıyı anlamasını nasip etmesin düşmanımın bile.
Bu sefer herşey hepimiz için çok güzel olacak ben inanıyorum

ara sıra bişey olmaz canım ya sürekli tüketmemek lazım bende arada cips yiyorum
Ya ben cipsten nefret ederdim. Dün kuzenim de yedim de yedim kıtır kıtır nasıl güzel geldi.
Bn cayi ck asiri severdm cay olsn derdim her dk ogrendigimden beri saknmaktn degil ama tiksindim kiz sen ne guzel iciyomussun sabah bi bardk anca iciym sekersiz iciydm zati..sendd azicuk azaltsanmi sekeri :)
Ben de ben de çay çokama çokseverdim. Şimdi asla içemiyorum. O kadar kötü geliyor ki tadı. Sıcak şeyler çok içerdim şimdi hiçama hiç içemiyorum.

Aynn kuzum yaa bi demligi bitirirdik esimle her aksm ama yk sabah bi ck ck acik damlatiyrm demini ole iciyrm o kdr bi daha dda cnm istemiyr kokusunu bile duymk istemiyrm

Ruzgarli havalarda disari cikmiyorum kuzum yazin sknti olmuyor
canım bende 72 kiloyum bende hastanede de sağlık ocağında da 74 çıktım moralim bozuldu ben evde pijamayla aç karınla ölçülüyorum orda kıyafet ayakkabı tok karın bolda su içiyoruz ondan öyle canım benim boyum 180 yakınız senle bende ilk doğumdan sonra 1 sene 85 gezdim yarmagülden beterdim

yaa cipsi sade yiyorum tuzlu ya iyi gidiyo onu da 15 günde bir ancak yiyorum hamile kalmadan önce de öyle 15 20 günde bir yerdim bazen 1 ay hatta arası aynı devam ediyorum çayı çok seven insanlar hep soğuyo ya benim annemde çay diye ölen biri kardeşime hamileyken tiksinmişti ben çok düşkün değildim hâlâ da çok düşkün değilim bi kahvaltıda ararım akşamları da eşim seviyo diye yanında içerdim onu bıraktım şimdi bi kahvaltıda içiyorum bide işte arada öyle can sıkıntısından

Hamile olduğumu öğrene li 18 gün olmuş tam daha bir kere gittim ben doktora 10 nisanda, kontrole gidecem 19 unda kalp atışı iyi duyulmamıştı büyüsün iyice tosuncuk

Kızlar yaa bi akıl verin oğlumun haftaya doğum günü ne yapsam çok kararsızım aslında güzel bi pasta yaptırıp kız arkadaşlarımı komşularımı çağırmak istiyorum ama hiç hazırlanacak gücüm de yok eşimde diyo küçük bi pasta alalım kendi aramızda yapalım geçen senede öyle yaptık çocuğum eğlensin mutlu olsun istiyorum ama ona özel bişey olduğunu anlayıp mutlu olurmu emin değilim daha doğrusu kendi aramızda yapınca da mutlu olur pasta mum görünce deli oluyo 3 yaşında Sebogelin siz nasıl yaptınız canım yeni atlattınız

Arada kaçamak oluyor işte. Ben hiç hiçyo yemezdim. Dün yıllar sonra ilk defa yedim kıtır kıtır zaten kuru şeyler yiyorum hep. Tost yapıp yiyorum bol bol. O da çıkıp gidiyor zaten en fazla yarim saate kahve ve çay bana uzun zman uzak görünüyor

İki hafta sonra da(29nisan) kızımın doğum günü.Napicam hiç bilmiyorum.Hazırlık yapıp misafir agarlayacak halim yok.Bi pasta alıp annemlere gideriz büyük ihtimal.10.yaş günü, özel olsun isterdim ama napalim

Hadi gözün Aydın darısı biz duymayanlara

Bizde eşimle konuşuyorduk şimdi kızımızın doğrum gününde ne yapalım diye Harf pasta yapıcam ben.evide süslerim güzelce.aileleri de toplarız yeter dedik bizim aile baya kalabalık zaten.2 ay sonra 3 yaşında olacak benim kızımda

Selam kızlar, buraya taşınmışız bol yorumlu güzel haberli olsun:)
Benimse randevum 4 Mayıs’ta geçmek bilmiyor sanki.Mutluluk, korku, endişe, heyecan hepsi birarada.Demin köpeğime çok bağırdım hatta bir tane vurdum ki asla yapmam sanırım sinirlenme oranım fazl birşey olur diye bebeğime çok korktum.Köpeğimde evladım gibi 2 aylıkken geldi bana ama onun gönlünü aldım hemen dayanamadım.

11 haftama tekabül ediyor cinsiyet belli olur mu acaba ikili test yapacak sanırım?

Kuzum valla aslında planımız annemlerin bahçede mangal yapıp tüm aile ve kuzenlerle sonrada pasta kesmekti ama hava şartları elvermedi. Benimde evde ağırlayabilecek mecalim yok, mutfağı zor topluyorum kokular bitiriyo beni. Bizde kızımın en sevdiği iki aradaşı ve ailesiyle dışarda kahvaltı yaptık ve pasta kestik. Gönlü oldu kuzumun çok sevindi, oynadı etti. İşlem tamamdır yani bu senelik böyle oldu artık

Kuzum bende kasim ayinda 3 yasini kutladim ama bu kez kendi aramizda pasta aldik ben babasi babaannesi halasi fln kutladik. Cocuk zaten anlamiyor suanda. Daha once hep buyuk partiler yapan biri olarak soyluorum cocuk en azindan 6 yasinda olmali cunku arkadaslari oluor egleniyor mutlu oluyor.dogum gununun farkinda oluor. Daha oncesi anneye eziyet tamamen ytiskin partisi gibi cocuk herseyden habersiz kukla gibi oluor. 3 yasindaki cocuk zaten mum pasta goruncede mutlu oluor siz hediyelerini ozenli hazirlayin ayri ayri yeter bence

Senindemi tup bebek kuzum..akinti kahverengi sekildemi seninde..ya az az ama geliyo yani iste o da bnm icimi rahat birakmiyr tabiki bakalim hayirlisi Allahtn

Evet canım tüp
Akıntı beyaz ya da şeffaf oluyo
Cronine jel kullanıyorum oda birikiyor sonra akıyo tortulu gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…