2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Nasıl yani iştahlı değilmiş derken? Benimki de iştahlı gibi de ben de şimdi 3 gün kuralı, anne sütü ve su ile ilerliyorum. ☺
Bizimkinin iştahı parmak ve anne sütü uzerineymis. Sofraya saldırmalarına hep "farklı bir dünya, keşfedecek çok şey var, aslında amaç onları yemek değil eline ağzına alıp keşfetmek." diyordum, cidden benim oğlan bunun kanıtı oldu. Her şeyi alayım yalayayim ama yemeyeyim. İlk tadimlarda vidyo çektim sanırsın acı biber ufak tefek taktiklerle zorlamadan ağzını aciyor artık ama çok da yeme sevdalısı değil. Elma armut muz ve kabak denedim. Armut sevdi sadece. Elmayi sanki zehir veriyormusum gibi yiyor sıpa.
Hafif de iri bir bebek. O yüzden biz baya iştahlı olur sanıyorduk. Ama birincinin bu aylarda iştahı daha iyiydi.

Çok sağol biraz baktım güzel bir ürün internet satışı da var kendime de kullanabilirim bebekler için 50+ faktör yok sanırım 30+ Mü var
Ne kadar çok faktör o kadar katkı maddesi demek. 50+ var ama ben kullanmam.
Faktör gkf ya da spf ile ifade edilir. Bu değer ne kadar yüksek faktör o kadar iyi koruma değil, o kadar uzun süre korumadir. 1 spf 15 dk korumaya tekabül eder. Bebek ürününde zaten sürekli yenilemek gerekiyor. O yuzden yüksek faktör tercih etmem ben. 30 iyidir.

Kızlar bu gece saat başı kalktık bu bir ilk deliksiz uyuyan oğlum hep ağlayarak uyandı ve memede uyumak istedi of ne yapacam geçer dimi

Kızlar bu gece saat başı kalktık bu bir ilk deliksiz uyuyan oğlum hep ağlayarak uyandı ve memede uyumak istedi of ne yapacam geçer dimi
Benimki de zor uykuya daldi gece de uyandi hep terledi çocuk ,sıcaktan da uyuyamiyor olabilirler, bu gece rahatsiz edici sıcak vardi.

Aynen bu gecr bayağı sıcaktı heryer sanırım tüm bebeller bunaldı galiba. Kısa kolla yatırmaya da gönlüm el vermedi iççim rahat etmedi o yüzdem gece üzerine uzun kol giydirmiştim ama inde kısa kol zıbın vardı. Galiba sıcakladı çocuk benimkifr gece 3 4 defa ağlayarak uyandı su felan verdim pişpişledim yattı

Üstünü örtmeseydin bari.ben kısa kolluyla yatırıyorum.içerdeki klima çalışıyor yatak odamız kapısı açık tutuyoruz 26°C oluyor odamız normalde 29 ozaman üstünü bile örtmüyorum.biraz soğuyunca üzerine ince bir penye battaniye örtüyorum tamam

Benimki de zor uykuya daldi gece de uyandi hep terledi çocuk ,sıcaktan da uyuyamiyor olabilirler, bu gece rahatsiz edici sıcak vardi.
Biz de sıcaktan uyuyamadık bence. Çünkü klimalı odaya geçtim mecburen ve tık uyudu çocuk. Inanılmaz bir sıcak var. Biz zor dayanıyoruz kuzulara nasıl zor oluyordur kimbilir

Biz de sıcaktan uyuyamadık bence. Çünkü klimalı odaya geçtim mecburen ve tık uyudu çocuk. Inanılmaz bir sıcak var. Biz zor dayanıyoruz kuzulara nasıl zor oluyordur kimbilir
Sormayin pencere ardına kadar açıkti her oda açıktı yine de derece 28 gece de 27'ye düştü ben kisa kollu çitcitlo giydirdim altini bile giydirmedim yine de terledi ustune de gece 3'ten sonra ince çarşaf örttum şimdi de sadece sıfır kollu çıtçıtlı bodi ile duruyor,su veriyorum ben de

Bu terleme durumu 1 haftadır bizde de var. Hasta olacak diye korkuyorum. Gece üstünü değiştiriyorum çok ıslanmışsa ama üşüyor mu bilmiyorum.

Kızlar Uzayın gözünde dün krem rengi küçük bir şey gördüm emzirirken, çapaktir dedim, alayım diye baktım kaybolmuştu, sanırım gözün arka kısmına kayıp gitti. Bugün de şimdi gözüne bi bakayım dedim, üst göz kapağının altında iplik gibi siyah uzun bi şey var, alamıyorum müsade etmiyor. Kaydı gitti yine, bir şey olur mu ya, mikrop fln kapar mi

Bu terleme durumu 1 haftadır bizde de var. Hasta olacak diye korkuyorum. Gece üstünü değiştiriyorum çok ıslanmışsa ama üşüyor mu bilmiyorum.
Ben degistirmekten ziyade sırtina gogsune kucuk agiz mendillerinden koyuyorum terini alsin diye sonra aliyorum onlari o agiz mendillerinden çok almistim degistiriyorum sık sık, bazen ben de korkuyirum üşuyecek diye

Kızlar hepiniz uykusuz kalmışsınız tıpkı bizim gibi gece uykusuna tam 2saatte daldı kıvranıyo uyuyamıyo ordan oraya dönüyo off doğduğundqn beri ilk kez böyle zor uyudu çok sıcak yaa

Kızlar hepiniz uykusuz kalmışsınız tıpkı bizim gibi gece uykusuna tam 2saatte daldı kıvranıyo uyuyamıyo ordan oraya dönüyo off doğduğundqn beri ilk kez böyle zor uyudu çok sıcak yaa

Sıcaktan mi bilmiyorum ama uyumamak için direniyor benimki de çok zor cidden, gece de sıkıntılı geçti zombi gibi oldum iyice. Bu ayı bi çıkarsaydık. Nasıl oldu senin fıstık

Bizimkide artık örtü falan örttürmüyor üstüne zıbınla yatıyor zaten .Hemen ittiriyor battaniye yi bacaklarıyla ..

Sen hiç farketmeden çıkar o bence benimkininde gözünde çok kirpik görüyordum alamıyordum ama kendiliğinden çıkıyordu .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…