2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar hepiniz uykusuz kalmışsınız tıpkı bizim gibi gece uykusuna tam 2saatte daldı kıvranıyo uyuyamıyo ordan oraya dönüyo off doğduğundqn beri ilk kez böyle zor uyudu çok sıcak yaa
Cam falan açmayı deneseniz biz öyle yapıyoz valla anca öyle serinliyor evin içi ..

Bie şey olacagini sanmiyorum ama takip edin,benim ilk oglum küçüktü yemek yiyorduk ekmek kırıntısı kacti gözüne kızarmıştı sişti doktor krem verince surduk geçti.

Benimkinin gece uykuları hep düzenliydi bir uyurdu 7 saat ve ya 6 saat sonra uyanırdım dumur oldum o yüzden
Maşallah canım sana tabi şok etkisi yaratmıştır bayağı rahatmışsın valla.. Biz gece sürekli uyanıyoruz en fazla 4 saat uyumuştur oda bir kaç kez hep 2 saatte bir uyanıyoz. Bu arada mamamı veriyorsun mama tok tutuyormuş sanırım .

@Halahask ve trukid/trubaby kullanıyorum. Hatta kendi yuzume de.
Ona ulaşılamaması durumunda Mustela da fena değil ama onceligim trubaby/trukid :)
Çok teşekkür ederim bende yenisini trukid alayım

Kreme bakıcam canm talihsizlik olmuş küpe olayın bende kararsızım annemler benim 6 aylıkken deldirmişler çok Ağlamışım annem 1 yaşından sonra deldirin diyor
Komşum kızının kulağını 2 yaşında derdirmişti ama inanılmaz fobi kaldı onda da kulağına banyo yaperken bile dokundurtmuyordu üzerini değiştirmek istrmiyordu. Sıkıntı yani şu yaş iyidir şu yaş kötüdür diyemicem ama şahsen aklı erince isterse deldirebiliriz ilkokul mu olur orta okulmu olur
Çok sağol biraz baktım güzel bir ürün internet satışı da var kendime de kullanabilirim bebekler için 50+ faktör yok sanırım 30+ Mü var
Düşük faktör öneriliyor aslında yüksek faktör alıp boşa fazla ödemeye gerek yok. Faktör yükseldikçe içerik değişiyor diye biliyorum.

Sıcaktan mi bilmiyorum ama uyumamak için direniyor benimki de çok zor cidden, gece de sıkıntılı geçti zombi gibi oldum iyice. Bu ayı bi çıkarsaydık. Nasıl oldu senin fıstık
Cnm bugün yine kontrolü vardı dr iyi dedi ciğerlerinde ses duymadı ama evde ara ara öksürüyo yüzü düzeldi bugün ilk kez uyurken çok az emzirebildim çok şükür dr ventolin verin günde iki kere dedi birde diş jeli verdi fıs fıs şeklinde niye verdi anlamadım dişten mi şüphelendi acaba

Sıcaktan mi bilmiyorum ama uyumamak için direniyor benimki de çok zor cidden, gece de sıkıntılı geçti zombi gibi oldum iyice. Bu ayı bi çıkarsaydık. Nasıl oldu senin fıstık
Canım bende çıtçıtlı bady üzerine penye battaniye örtüyorum çok bunalıyo uzay da bunalmış kıyamam ya daha şimdiden böyleyse havalar yazık yaa bebeklere

Canım mustela iyi diye biliyorum ben mustela alıcam sanırım birde ben büyük kızımın kulaklarını bir buçuk yaşında mı neydi deldirmiştim sadece delerken ağladı sonra unuttu yatırırken ilk gün dikkat edersen unutuyo sıkıntılı geçmemişti bu kızımda da deldircem erkenden küçükken daha iyi oluyor sanki

Yok cnm anne sütü hiç mama vermedim 6 gündür ek gıdaya başladık valla çok zormuş

Dişleri kasiniyorsa rahatlatmak içindir canım, iyi olmuş. Geçmiş olsun kuzucum toparlanmış sevindim

Kızlar bu gece saat başı kalktık bu bir ilk deliksiz uyuyan oğlum hep ağlayarak uyandı ve memede uyumak istedi of ne yapacam geçer dimi
Canim benimki 1 ayı gecti böyle, onceden deliksiz uyumazdi ama 3 bucuk saatte bir kalkardi simdi saat basi bazen 40 dk da bir ve asla memesiz sakinlesip uyumuyor

Kızlar dün gece saat başı kalkan oğlum 11.30 gibi uyudu hala uyuyor klimayı açıp uyku moda aldim demekki sıcaktan uyuyamamis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…