2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Evet, Türk ve Dili ve Edebiyatı bölümü. Burada o kadar çok açık ettim ki kendimi bir tanıdık çıkarsa hah bir de böyleymiş kesin o, diyecek :)) Bir de malumdur ki bölümlerde biraz daha akademisyen yetiştirme amacı olduğu için makale konusunu abartirlardi bizde:)) Fen-Edebiyat fakültesi mantığını kastederek yazmıştım. Meslektaşız demek :) ne kadar güzel :))
Oğlum alerji olunca kimse anlamadı bizi, kapı kapı gezdigimiz doktorlar dahi... bilgiler net değildi, o yüzden bana gerçek bilgi gerekliydi. Bilimsel yayın olmalıydı ki verilerin gerçekliği olsun.
Hatta bir ara Instagram hesabı açmıştım belki birinlerine faydam olur diye. Fakat ilgilenemedim. Ama hala arada yazanlar soranlar oluyor sağ olsunlar :)
Malın mülkün zekâtı var ya hani, bilginin de bir zekâtı olduğuna inanıyorum. O da paylaşmak. Bildiğim doğru gerçek bilgi sadece bende kalırsa onun da bende hakkı olduğuna inanıyorum. O yüzden kadinlar kulübü hesabımı da Instagram hesabimi da kapatmamistim.

Tanistigima memnun oldum hocam :)
Her zaman yaz. Biz de ek gıdaya yeni geçtik. İki hafta oldu. Epey iştahlı görünen bir bebeğim vardı ama pek iştahlı değilmiş :)) yeni bir tecrübe oluyor benim için.

H Halahask ve trukid/trubaby kullanıyorum. Hatta kendi yuzume de.
Ona ulaşılamaması durumunda Mustela da fena değil ama onceligim trubaby/trukid :)

Ben de havuç ile başladım. Keten tohumu yağı kullanıyorum ben. Salı günü patates vericem.

Tanistigima memnun oldum hocam :)
Her zaman yaz. Biz de ek gıdaya yeni geçtik. İki hafta oldu. Epey iştahlı görünen bir bebeğim vardı ama pek iştahlı değilmiş :)) yeni bir tecrübe oluyor benim için.
Nasıl yani iştahlı değilmiş derken? Benimki de iştahlı gibi de ben de şimdi 3 gün kuralı, anne sütü ve su ile ilerliyorum.

Ah benim güzelim, neden öyle olmuş ki şimdi nasıl? Çok geçmiş olsun..

Ben de tattırıyorum, yeni başladık zaten ek gıdaya. Benimki de her şeyi ağza götürmek istiyor. Oral dönemdendir :)

Tamam canım çok teşekkür ederim bilgiler için şimdilik yoğurt vermeyi bıraktım ama yoğurttan olduğunu sanmıyorum farklı hiçbişeyde yedirmedim ki patates havuç yoğurt falan öyle alerjik bişey yemedi bence alya nın ki sıcaklardan bakalım zamanla anlaşılır çok saol

Ah benim güzelim, neden öyle olmuş ki şimdi nasıl? Çok geçmiş olsun..
Saol cnm neden olduğunu bende bilmiyorum ateşi çıkmıştı ondan sonra böyle oldu kan tahlili falan temiz çıktı dr doğal bi reaksiyon dedi çok sıcak olunca oluyo sanırım isilik çok teşekkür ederim

En önemli olan kısmı yani ilk 6 ayı atlattık canım, umarım tekrar emecek ama emmezse de sağlık olsun, strese girme hiç. 6 ay emzirdin sen.
Bugün de emmedi cnm napayım bilmiyorum elimden bişey gelmiyo sütümü sağıp alıştırma bardağıyla veriyorum vermezsem biliyorum yine 18saatlere kadar durur

Çok teşekkür ederim cnm sanırım alerji testi yaptırcaz bizde çünkü neye alerjisi var tam bilmiyoruz süt ve süt ürünlerine olabilir birde ben şuan bağlıyorum acaba calpol mu yaptı ateşliyken verdik ondan mı oldu sıcaklardan mı oldu bilmiyorum halen ara ara oluyo dr ara ara gelir gider endişe etme dedi

Kreme bakıcam canm talihsizlik olmuş küpe olayın bende kararsızım annemler benim 6 aylıkken deldirmişler çok Ağlamışım annem 1 yaşından sonra deldirin diyor

H Halahask ve trukid/trubaby kullanıyorum. Hatta kendi yuzume de.
Ona ulaşılamaması durumunda Mustela da fena değil ama onceligim trubaby/trukid :)
Çok sağol biraz baktım güzel bir ürün internet satışı da var kendime de kullanabilirim bebekler için 50+ faktör yok sanırım 30+ Mü var

Kızlar merhaba ya kıvanç birkaç gündür özellikle akşam yatarken sanki biri etini sıkıyor gibi ağlıyor memede uyurdu normalde yerine koyardım iki sallardim uyurdu uzun süre bugün 4 kez uyandı hala sıkıntılı neden böyle
1dişleri kabardı disten mi
2 bugün 5. Günümüz ek gıdaya başlayalı yoğurt denedik bugün de havuçlu yoğurt verdim severek yedi maşallah ek gıdadan mi
3.atak haftası mi
4.çok sicak ne yapabilirim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…