2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
GünaydınMesajinizi görünce aklıma geldi.Irmik ve pirinci de ayrı tattırdınız degil mi?

Uyku saatlerimiz aynı seninle canım, alıştım artık ben sabahın 6sinda kalkmaya. Ek gıdada kaka durumu nasıl? Koku ve doku değişti dimi? Anne sütü kakasini özleyeceğiz gibime geliyor
Aynen bende alıştım başta kabul edemedim 6 yı ama artık alıştım sadece ramazanda aşırı zorladı beni. Evet buarada kaka bayağı değişti takılmıyorum artık bazen yeşil bwzen sarı abzem içinde havuçlar bazen sıvı bazen katı halde valla ek gıdada her gün farklı kaka resmen

Kızlar dışardan yemek siparişi konusunda ne düşünüyorsunuz? Ben bazen yemek yapacak gücü bulamıyorum, omlet falan da bir yere kadar. Derin dondurucuya attiklarim bitmek üzere. Dışardan sipariş verip 200 derece fırında 2-3 dakika ısıtıp yesek olur mu acaba? Covid 65 derecede ölüyormuş.

Ooovv diyorum sadece koku felaket kizlar üzgünüm mumla arayacagiz anne sütü kakasini doku daha kivamli tabi sivi kaka yapmiyor artik

Ben sadece pekmez veriyorum ve o bile hafif değiştirdi rengini ve kokusunu, dedim acaba ek gidada başımıza ne gelecek. Off çok fena

Merhaba canım ben thinbaby kullanmıştım bebeğimde. Kendim de solante pregna kullanıyorum. rint sen ne dersin bu konuda
Açıkçası kulağını deldirmeyi düşünmüyorum. Ben küçükken küpem takılmıştı kopuyordu kulagım nerdeyse o acıyı hala hatırlıyorum. Fobi oluştu sanırım hala çok nadir takarım.

Covid19 95°C de 15dk direnç gösteren bir mahlukat esra balamirde dışarıdan yemek sipariş ettiği zaman bu virüsü kaptığını başka hiçbiryere çıkmadığını söylemişti bilmiyorum valla filizdim tercih senin

Benimkide buaralar 6da kalkıyor beni bekliyor uyanmamı yavrum hiç ses etmiyor bir bakıyorum boncuk boncuk bana bakıp gülümsüyor sormayın ya bu ek gıda baya baya tüttürecek ortalığı halbuki anne sütü kokusunu bile çok seviyordum ben,öyle bir manyaklik benimkisi

GünaydınMesajinizi görünce aklıma geldi.Irmik ve pirinci de ayrı tattırdınız degil mi?
Ve tabi yulaf ezmesini ayrı tattirmadan mı karışımlara kattınız ,malumtadı tek başına yenecek gibi değik
Bence çok tehlikeli,omlet yiyin pişman olmayım21

Sanırım 7 sonrası canım. Tarhana içine epey malzeme koyabileceğim bi çorba, o yüzden kendim yapmak istiyorum aslında. Ben de ilk kez bebek tarhanası yapicam ama zor görünmüyor. Tutar umarım :)
Daha once kendiniz icin yapıyormuşsun sanirim oyleyse tutar elbet ben hic yapmadim sadece kayinvalidem yaparken yaninda bulundum

Yavrum benim geçmiş olsun neden oldu ki acaba

Tek başına tattirmadim onlari canim. Ama daha once tattirdigim seylerle birlikte verdim dolayisiyla icinde tek tadim yapmadigimiz yeni besin irmik oldu. Döküntü oluncada irmige yordum. Tek basina Suyla muhallebi gibi yapinca tatlari hic guzel olmuyor o sekilde vermek istemedim o yuzden

Kızlar günaydın.Türk hava yolları 19 mayısa özel hatıra biletler hazırlamış.İnstagram hikayeler kısmından kolayca ulaşıbilirsiniz.Çocuklarım için yaptırdım ben hatıra biletlerden.Çok hoş.Sizi de bilgilendireyim dedim.

Valla ben disardan yemeyi cok severim normalde ama bu surecte cesaret edemedim açıkçası hic soylemedim

Ve tabi yulaf ezmesini ayrı tattirmadan mı karışımlara kattınız ,malumtadı tek başına yenecek gibi değik

Bence çok tehlikeli,omlet yiyin pişman olmayım21
Ilk soru banaydi sanirim onuda tek tattirmadim canim aynen dedigin gibi tek başına tatlari hic guzel degil gonlum el vermedi daha once deneyip sorun cikmayan gidalarla karistirip verdim bide ben yulaf ezmesi degilde yulaf unu olarak aldim, tam yulaf unu..

Kabak ile basladim ben sonra havuç sonra patates sonra brokoli sonra ıspanak sonra elma sonra armut sonra muz 3 er gün denetteim sonra karıştırmaya başladım havuç kabak havuç patates patates kabak gibi baharda haslayip pure halinde verdim ben hepsini meyvelerde dahil zeytinyağı koydum yüz koymadım corbalardan tavuk suyu ve bebek tarhanasi birde yoğurt çorbası verdim

Gercekten tadi kötü, yulaf ezmesini robotta un haline getirebiliyoruz öyle de kullanacagim,pişirip de kullanacağim,bakslim teşekkür ederim

Bu bize de oldu canım. Önce 1-2 gün çok fenaydı kök söktürdü bize, arkasindan1 gün sürekli uyudu. Ben yorgundur diye düşünmüştüm
Ben de uyandırmadım. Belki atak döneminden öyle olmuşlardır. Gece uyumaz sandıydım ama gece de iyi uyudu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…