Evet canim süt alerjisi vardi ama yavas yavas geciyor benimkinin alerjisi sanirim çünkü yogurt yiyor gaz dışında tepki vermedi şükür. Şimdi neye alerjisi oldugu onemli aslinda süt ürünlerinde kakada kan gormeden diyet önermiyor doktorlar alya nin kakasinda sorun yok sanırım. Farkli biseye alerjisi olabilir hic bisey tattirdin mi alya ya? Veya sen son zamanlarda farkli bisey tukettin mi? Selim e sebze ve meyveler dokunmadi sadece bebek irmigi verdigimde vucudunda hafif dokuntuler oldu gecti biraz ara verip tekrar verdim bisey olmadi. Korkma 3 gün kuraliyla sebzelerden baslayarak ver ve gözlemle kabak ve patates alerji riski düşük sebzeler mesela
Uyku saatlerimiz aynı seninle canım, alıştım artık ben sabahın 6sinda kalkmaya. Ek gıdada kaka durumu nasıl? Koku ve doku değişti dimi? Anne sütü kakasini özleyeceğiz gibime geliyor
Aynen bende alıştım başta kabul edemedim 6 yı ama artık alıştım sadece ramazanda aşırı zorladı beni. Evet buarada kaka bayağı değişti takılmıyorum artık bazen yeşil bwzen sarı abzem içinde havuçlar bazen sıvı bazen katı halde valla ek gıdada her gün farklı kaka resmen
Kızlar dışardan yemek siparişi konusunda ne düşünüyorsunuz? Ben bazen yemek yapacak gücü bulamıyorum, omlet falan da bir yere kadar. Derin dondurucuya attiklarim bitmek üzere. Dışardan sipariş verip 200 derece fırında 2-3 dakika ısıtıp yesek olur mu acaba? Covid 65 derecede ölüyormuş.
Kızlar bebekler için güneş kremi hangi marka önerirsiniz bilginiz var mı yarın Ege de çöl sıcakları olucak bahçeye kadar çıkıyoruz kızım güneşte kızarıveriyor güneş kremi kullanmam gerek sanırım
Ayrıca kız bebiş anneleriNe sorum Kızlarınızın kulaklarını ne zaman deldirmeyi düşünüyorsunuz ??
Merhaba canım ben thinbaby kullanmıştım bebeğimde. Kendim de solante pregna kullanıyorum. rint
sen ne dersin bu konuda
Açıkçası kulağını deldirmeyi düşünmüyorum. Ben küçükken küpem takılmıştı kopuyordu kulagım nerdeyse o acıyı hala hatırlıyorum. Fobi oluştu sanırım hala çok nadir takarım.
Kızlar dışardan yemek siparişi konusunda ne düşünüyorsunuz? Ben bazen yemek yapacak gücü bulamıyorum, omlet falan da bir yere kadar. Derin dondurucuya attiklarim bitmek üzere. Dışardan sipariş verip 200 derece fırında 2-3 dakika ısıtıp yesek olur mu acaba? Covid 65 derecede ölüyormuş.
Covid19 95°C de 15dk direnç gösteren bir mahlukat esra balamirde dışarıdan yemek sipariş ettiği zaman bu virüsü kaptığını başka hiçbiryere çıkmadığını söylemişti bilmiyorum valla filizdim tercih senin
Aynen bende alıştım başta kabul edemedim 6 yı ama artık alıştım sadece ramazanda aşırı zorladı beni. Evet buarada kaka bayağı değişti takılmıyorum artık bazen yeşil bwzen sarı abzem içinde havuçlar bazen sıvı bazen katı halde valla ek gıdada her gün farklı kaka resmen
Benimkide buaralar 6da kalkıyor beni bekliyor uyanmamı yavrum hiç ses etmiyor bir bakıyorum boncuk boncuk bana bakıp gülümsüyor sormayın ya bu ek gıda baya baya tüttürecek ortalığı halbuki anne sütü kokusunu bile çok seviyordum ben,öyle bir manyaklik benimkisi
Covid19 95°C de 15dk direnç gösteren bir mahlukat esra balamirde dışarıdan yemek sipariş ettiği zaman bu virüsü kaptığını başka hiçbiryere çıkmadığını söylemişti bilmiyorum valla filizdim tercih senin
Sanırım 7 sonrası canım. Tarhana içine epey malzeme koyabileceğim bi çorba, o yüzden kendim yapmak istiyorum aslında. Ben de ilk kez bebek tarhanası yapicam ama zor görünmüyor. Tutar umarım :)
Bu sabah yüzü böyle olunca tekrar dr a gittim yatış verdi sabah 9dan öğleden sonra üçe kadar yatış yaptık 18saat boyunca emmediği için dr göndermedi serum aldı antibiyotik kan tahlili temiz akciğer filmi temiz çıktı ama çocuk huzursuz anlamadım. Mama aldık memeye yatırınca çıldırıyo uyurken de emzrsem uyanıp çıldırıyo. Biberon tutmadığı için sert başlıklı sulukla 70cc kadar içince dr gönderdi. Şuan evdeyiz yüzü biraz düzeldi öyle işte kızlqr halimiz bu
Tek başına tattirmadim onlari canim. Ama daha once tattirdigim seylerle birlikte verdim dolayisiyla icinde tek tadim yapmadigimiz yeni besin irmik oldu. Döküntü oluncada irmige yordum. Tek basina Suyla muhallebi gibi yapinca tatlari hic guzel olmuyor o sekilde vermek istemedim o yuzden
Kızlar günaydın.Türk hava yolları 19 mayısa özel hatıra biletler hazırlamış.İnstagram hikayeler kısmından kolayca ulaşıbilirsiniz.Çocuklarım için yaptırdım ben hatıra biletlerden.Çok hoş.Sizi de bilgilendireyim dedim.
Ilk soru banaydi sanirim onuda tek tattirmadim canim aynen dedigin gibi tek başına tatlari hic guzel degil gonlum el vermedi daha once deneyip sorun cikmayan gidalarla karistirip verdim bide ben yulaf ezmesi degilde yulaf unu olarak aldim, tam yulaf unu..
Ayyy, ben bugün ek gıdaya başlayacağım. Kabakla başlamayı düşümüyorum. Buharda haşlamayı düşündüm ama kararsızım sanki ne yapacağımı bilmiyorum. Tavsiyelerinize açığım. Çatalla mı ezeyim? Blendırdan mı geçireyim? Kaşıkla minik minik mi vereyim? Yağ koyayım mı? Tuz? Nasıl başladınız ek gıdaya?
Kabak ile basladim ben sonra havuç sonra patates sonra brokoli sonra ıspanak sonra elma sonra armut sonra muz 3 er gün denetteim sonra karıştırmaya başladım havuç kabak havuç patates patates kabak gibi baharda haslayip pure halinde verdim ben hepsini meyvelerde dahil zeytinyağı koydum yüz koymadım corbalardan tavuk suyu ve bebek tarhanasi birde yoğurt çorbası verdim
Ilk soru banaydi sanirim onuda tek tattirmadim canim aynen dedigin gibi tek başına tatlari hic guzel degil gonlum el vermedi daha once deneyip sorun cikmayan gidalarla karistirip verdim bide ben yulaf ezmesi degilde yulaf unu olarak aldim, tam yulaf unu..