cihazda modlar oluyo su veya baska bisey ölçmek için o zaman derecelwrin ayarı değişiyor pili bitse ölçmez bence sen modunu değiştirmiş olabilirsin yanlışlıklaKızlar kendş atşeime baktım benimkini de 34.1 gösteriyor cihazın pili bitiyor galiba ay çok korktum biran ya
benimkide sevmiyo yan bile dönemedi henüz ama benimki prematüre belki omdamdir birde üşür diye yere hic koymuyorumKızlar benim bebeğim sırtüstünden yüzüstüne hala dönemiyor. 6,5 aylık oldu. Bir problemi yoktur heralde değil mi? Pek takmıyordum ama ne bileyim artık bi sorayım dedim. Hiç sevmiyor yüzüstü durmayı. Acaba bir yeri mi acıyor ki?
Yere koymadıgından dönmüyodur altına kalın battaniye ser iki kat koy üşümez alışsın yakında emekleyince hep yerde duracaklar alışsın bence tabi sen bilirsin ama motor,kas gelişimi için yerde yatması önemli benim kızım genelde kucak istiyo ama ben uykudan uyanınca keyfi yerindeyken hep yere koyuyorum ilgisini çekiyorum birşeylerle yerde yatırıyorum yani 4 aylıkken dönmeye basladı tabi her bebek bir değil bazısı yere koysanda geç dönüyo istemiyo ama bence yere koymak lazımbenimkide sevmiyo yan bile dönemedi henüz ama benimki prematüre belki omdamdir birde üşür diye yere hic koymuyorum
bende cekyati açıp onun üzerine koyuyorum yüz üstü koyuyorum hemen agliyo en fazla 1 dk. duruyo abiside öyleydi emeklemeden yürüdü odaYere koymadıgından dönmüyodur altına kalın battaniye ser iki kat koy üşümez alışsın yakında emekleyince hep yerde duracaklar alışsın bence tabi sen bilirsin ama motor,kas gelişimi için yerde yatması önemli benim kızım genelde kucak istiyo ama ben uykudan uyanınca keyfi yerindeyken hep yere koyuyorum ilgisini çekiyorum birşeylerle yerde yatırıyorum yani 4 aylıkken dönmeye basladı tabi her bebek bir değil bazısı yere koysanda geç dönüyo istemiyo ama bence yere koymak lazım
Benim kızımda sıcaktan iki haftadır saat başı uyanırdı ince uzun kollu giydiriyordum En son sıcaklar bastırınca gündüz de çocuğun huzuru olmuyordu kısa kolluya geçtim rahatladı Uykuları eskisi gibi şu günlerde zaten Kıyafet istemiyor üstünde çok terliyor gecede atletle yatıyorum cam açmadan Rahat ediyor sıcaklar bebişleride bunaltıAynen bu gecr bayağı sıcaktı heryer sanırım tüm bebeller bunaldı galiba. Kısa kolla yatırmaya da gönlüm el vermedi iççim rahat etmedi o yüzdem gece üzerine uzun kol giydirmiştim ama inde kısa kol zıbın vardı. Galiba sıcakladı çocuk benimkifr gece 3 4 defa ağlayarak uyandı su felan verdim pişpişledim yattı
Evet bende. Çok gece kalmak istemiyordum aslında bugün doktora sordum 3-4 yaş ideal dedi konuşup iletişim kurmaya başlandığı zaman daha iyi olur diyo Küçükken kulağını kurcalayıp küpeyi ağzına sokma ihtimali de var dedi :/ bende 1 yaş sonrası düşünüyorum artıkCanım mustela iyi diye biliyorum ben mustela alıcam sanırım birde ben büyük kızımın kulaklarını bir buçuk yaşında mı neydi deldirmiştim sadece delerken ağladı sonra unuttu yatırırken ilk gün dikkat edersen unutuyo sıkıntılı geçmemişti bu kızımda da deldircem erkenden küçükken daha iyi oluyor sanki
Canm bence bir doktora götürün genel bir kontrol yapar diş etlerine bakıyorlar ışıkla kulaklarına bakıyorlar intihap falan var mı diye bekleme hemen bir doktora götür Bence anlattığına göre baya huzursuz Olmuş bebeğin Doktor idrar ve kan testide isteyebilir tiroidlerine vitaminlerine Enfeksiyona bakıyorlarKızlar çok mutsuz valla kızım uzun zaöandır böyle kötü olmamıştı uyanonca gülerdi felan şimdi dirwk bakıp bana ağlıyor. Sırt üstü bırakamıyorum asla indirme beni diyo napcsö bilmiyorum ya bıgün böyle oldu. Duş felan aldırdım yok yine aynı
Bizde 6 aylık olduk kızım dönüyor ama yüz üstü durmayı hiç sevmiyor hemen mızmızlanıyor kollarını açıyor böyle hiç kaldırayım kendimi yok b 12 eksikliği yapabiliyormuş benim kızımda değeri düşük biraz takviye alıyoruzKızlar benim bebeğim sırtüstünden yüzüstüne hala dönemiyor. 6,5 aylık oldu. Bir problemi yoktur heralde değil mi? Pek takmıyordum ama ne bileyim artık bi sorayım dedim. Hiç sevmiyor yüzüstü durmayı. Acaba bir yeri mi acıyor ki?
Doğrudur o zaman canım sonucta sen koyuyormuşun yere abisine çekmiş demekkibende cekyati açıp onun üzerine koyuyorum yüz üstü koyuyorum hemen agliyo en fazla 1 dk. duruyo abiside öyleydi emeklemeden yürüdü oda
Kasım bebelerinin hepsi bu ara huysuz anlaşılan. Bizim üst dişler geliyor. Ayrıca atak dönemi. Sürekli bir bağırma halinde. Hep kucakta hep ilgi üstünde olsun istiyor. Üç gündür böyle. Uykusu da düzensiz ya gece uyanıp uyumuyor. Ya da sabah 5 gibi kalkıyor. Sıcak diye pencereleri açtım galiba cereyanda kaldı midesini üşüttü Akşamüstü hep kustu.
uyurken ne giydireceğim sorunu bende de var.Kolsuz zıbın üstüne ince uzun kollu altına da ince pijama giydirdim. Üstüne de battaniye örttüm. Acaba battaniyeyi kaldırıp pike mi örtsem?
Kızlar benim bebeğim sırtüstünden yüzüstüne hala dönemiyor. 6,5 aylık oldu. Bir problemi yoktur heralde değil mi? Pek takmıyordum ama ne bileyim artık bi sorayım dedim. Hiç sevmiyor yüzüstü durmayı. Acaba bir yeri mi acıyor ki?
Bence içiniz rahat etsin diye guvendiginiz bir doktora sorun,götürün.Beslenmesinde,dışkılamaainda,idrarinda ya da hareketlerinde bir anormallik yoksa korkulacak bir şey yoktur herhalde.Bebeginize son zamanlarda rahatlatici ihlamur gibi şeyler verdiniz mi ya da siz içtiyseniz ,anne sütu aliyor mu hatirlayamadim ,ona geçmis ,uyku yapmiş olabilir.Uyku saatlerini degistirdiyseniz uykusunu alamıyor olabilirKızlar çok canım sıkkın. Kızıö 2 gündir sürekli esniyor ya delircem bu ne demek. İnternette beyin işlevlerinde bozukluk diyo ta olabilir mi ki of okadar canım sıkkın ki bu gece heçer diye dua ettim ama sabah kalktı yine aynı 6 buçukta kalktı sürekli esniyor çok anormal bir şekilde kızlar ya of allahım ya
Merhaba .Ben böyle bir şey olduğuna hiç ihtimal vermedim..Başka bir nedeni vardır ya da nedeni bile yoktur ..İnternette yazilanla kaygilanmayin bence.Kuzucugun hiçbir şeyi yoktur..Başka anormal bir şeyi yoksa sıkıntı yoktur diye düşünüyorum .Allah korusun beyin işlevlerinde sıkıntı olsa sadece esneme ile kendini göstermez diye düşünüyorum .Artık büyüdüler.Fark ederdiniz ..Kızlar çok canım sıkkın. Kızıö 2 gündir sürekli esniyor ya delircem bu ne demek. İnternette beyin işlevlerinde bozukluk diyo ta olabilir mi ki of okadar canım sıkkın ki bu gece heçer diye dua ettim ama sabah kalktı yine aynı 6 buçukta kalktı sürekli esniyor çok anormal bir şekilde kızlar ya of allahım ya
Nazar duaları okusanız nas felak gibi nazar degince de insanlar cok esner.kotu yönden düsünmeyin.dua biraz olsun rahatlatır bebeğiniziKızlar çok canım sıkkın. Kızıö 2 gündir sürekli esniyor ya delircem bu ne demek. İnternette beyin işlevlerinde bozukluk diyo ta olabilir mi ki of okadar canım sıkkın ki bu gece heçer diye dua ettim ama sabah kalktı yine aynı 6 buçukta kalktı sürekli esniyor çok anormal bir şekilde kızlar ya of allahım ya
Benim yeğenlerimde hiç hareket etmeyi sevmezdi dönmek onlar için imkansızdı.hatta hiç emeklemediler emeklemek.icin çaba bile sarf etmediler.bayagi bir tembellerdi.14 aylık olunca birden yürüdüler yani her cocuk farklı benim.bebegimde dönmekten çok hoşlanmıyor.ne zaman keyfi yeterse o zaman dönüyor hep.kucakda olsa devamlı gezse ayaklarıyla yön veriyor nereye gitmek istediğini cok keyfi keder bir bebekKızlar benim bebeğim sırtüstünden yüzüstüne hala dönemiyor. 6,5 aylık oldu. Bir problemi yoktur heralde değil mi? Pek takmıyordum ama ne bileyim artık bi sorayım dedim. Hiç sevmiyor yüzüstü durmayı. Acaba bir yeri mi acıyor ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?