2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Suyu Ter ile atıyordur.ben de ilk çocuğunda sizin gibi biraz paniklemistim.doktorumuz endişelenecek bir durum yok ter ile vücuttan atıyor demişti

Suyu Ter ile atıyordur.ben de ilk çocuğunda sizin gibi biraz paniklemistim.doktorumuz endişelenecek bir durum yok ter ile vücuttan atıyor demişti
Ay içimi rahatlattiniz. Çünkü sıcaklar başlayana kadar çok iyiydi dolu dolu oluyordu. Kuzum inanılmaz terliyor şimdi. Insan tedirgin oluyor gerçekten. Çok teşekkür ederim ❤

Bende 2 gecedir banyo yaptırıp üstüne sadece kısa kollu citcitli giydiriyorum altına da bol ince kısa bir alt o kadar uyuyunca bacaklarını muslin ile örtüyorum ama onu bile tekmeleyip açıyor

Doğrudur o zaman canım sonucta sen koyuyormuşun yere abisine çekmiş demekki Benim bıdıkta sırt üstü koyuyorum anında yüzüstü dönüyor hic sırt üstü durmuyo
kafasini kaldiriyo sırt üstü koyunca sag sol donmuyo çabasıda yok yakinda kalkıp oturacak bu gidisle

Doktorumuza yazdım önemli değildir yazmış ama deli olcam acayip esniyor çocuk dakika başı esniyor. Buarada emmiyor mama yiyo. Ve hiçbir değişiklik yok düzeninde felan. Ihlamur da vermedim hiç değişik bir besin vermedim. Uykusu çok iyi akşam 8 de uyuyor sabah 6 buçukta uyanıyor sonra g0n içinde 3 uyku yapıyor hepsi 1 saat ve daha fazla sürüyor yani buara gerçektem uykusu da iyi kötü olsa zaten ona yorcam ama yok.

M Oksijen az olunca insan esneme gereği duyar diye biliyorum. Sıcaklardan evdeki oksijen miktarı azalmış olabilir .Birde alışkanlık haline getirmiş olabilir dikkatini başka yerlere vermeyi deneyin.Unutacaktır bence...

Ha ha aynı benim büyük oğlummuş herşeyi geç oldu hiç yormadı kendini 14 aylıkken yürüdü . Tabi bayağıda tombikdik ..Üşengeçlikten konuşmayı kısaltıyordu baba bak diyecek babak annak. Babasının adı mustafa mu diye çağırıyor falan ..

O zaman içinizi ferah tutun,sicaktan mayışıyordur yavrucakbazi donemlwr bebekler uykuya meyilli olur,ins yoktur bir şeyi

hahaha çok tatlı, ayaklarıyla yön vermesi...

Bi sorayım ebesine.

Bizim evde çok sıcak oluyor artık büyük şişme havuz var onu banyoya kurup ılık suyla dolduruyoz .büyük oğlumun da simiti vardı küçük onun içine koyuyoz bayağı bir yüzüyor çok hoşuna gidiyor bebeğimin .

kafasini kaldiriyo sırt üstü koyunca sag sol donmuyo çabasıda yok yakinda kalkıp oturacak bu gidisle
Aynen olabilir canım demekki dönmeyi sevmiyo her cocuk farklı ya mesela bazı bebekler 6 aylıkken emekliyor bazısı 1 yasında emeklemeden yürüyor o yüzden keyifleri nasıl isterse öyle yapsınlar saglıklı olsunlar da

Kızlar biz ek gıdaya geçtik yoğurt ile başladım tadımlara ilk suratını ekşitti yemek istemedi hala da istemiyor pek yutkunmuyor da alışacak heralde yavaş yavaş yalnız yoğurtu yedikten sonra vucudünun bazı yerlerinde sivilce gibi kızarıklak beliriyor tam yoğurttan mı bilemiyorum sıcaktan da olabilir bugün yoğurtı vermeden önce bakıcam vücuda öyle vericem
6 ay sadece anne sütü aldı alerjisi olsa şimdiye kadar çıkarmıydı acaba süt ürünlerini çok yedim çünkü .
Bir de ek gıdaya başlangıçta hangi öğünlerde tadım yaptırdınız öğlen ve akşam üstü gibi normal mi acaba ?

Canim yogurtta olabiliyor dedigin sekilde kizarikliklar. Biraz ara verip tekrar deneyip gozlemleyebilirsin. Yogurtta oyle oldu diye genel bi alerjisi var anlamina gelmez merak etme. Öğlen verilmesi öneriliyor bende öğlen verirdim hep

Normal canım bende 4 bçuk ayda başlamıştım doktor tavsiyesi ile. Gerçi ben sabah ve akiaö üzeri veriyordum ilk zamanlar. Benim kız sabah karışım kahvaltıyı çok sevdi öyle hep verdiö onu akşama doğru da püre veya muhallebi veriyordum ama başta 2 hafta felam sadece püre versim karıştırdım bazen patates havuç bazen sadece havuç bazen kabak felan öyle sonra muhallebiler derken şuan çorbaya geçtim şehriye çorbasına ama asla istemiyor öğürüyor taneler ağzına geldikce. Umarım yanelere alışır zamanla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…