2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
evet canim bende çok kasmıyorum sağlık herşeyden önce geliyo

Diş kabarık bekliyor hala, gelen giden yok. Huzursuzluk uykusuzluk devam, sıcaklar şimdiden bizi de mahvetti hiç sorma

Meraba suyu neyle veriyorsuniz bi de su hazir su mu acaba

Bence sıcaktan kızımında Son bir haftadır cişinde azalma var bezler dolmuyor bende su veriyorum ek gıdaya da geçtik anne sütüne devam ama yetmiyor ondaki su miktarı sanırım havaların sıcak olması Aşırı terletiyor

Anladm canm peki ilk verdiğine göre yemesinde ilerleme var mı ? Kızımda sevmedi sanki yoğurtu yarın püreye geçicem bende inşallah yer yemiycek diye korkuyorum suyu bile içmek istemiyor :/

Diş kabarık bekliyor hala, gelen giden yok. Huzursuzluk uykusuzluk devam, sıcaklar şimdiden bizi de mahvetti hiç sorma
En kötüsü bu durum galiba.Hiç kabarmasa yada kabardigi gibi hemen çıksa sorun olmayacak.Çabucak atlatın inşallah
Hergün birlikte duşa giriyoruz biz de.Mete de benim gibi çok terliyor.Yatıp kalktığı yer ıslak.Çıtçıtlı badiyle yatıyor,sabaha karşı üzerine muslin örtü örtüyorum sadece, onu bile açıyor anında.Bu saatler olunca da soluğu terasta alıyoruz.

CanimCanım benimki de sırt üstünden yüz üstüne hiç dönmedi ama yüz ustuyKen sırt üstü döndü bayağı bu aralar bıraktı yine hatta oturmak istiyor daha çok

CanimCanım benimki de sırt üstünden yüz üstüne hiç dönmedi ama yüz ustuyKen sırt üstü döndü bayağı bu aralar bıraktı yine hatta oturmak istiyor daha çok
Benimki de kucakta gezmeyi çok seviyor. Etrafa bakıp eliyle birşeylere dokunmak istiyor.

Kızlar bugün kabağa geçtik püreli oguruyor ama 1 çay kaşığı yedirdim yavaş yavaş maşallah yoğurda iyi alıştı severek yiyor şunu merak ettim irmigi de 3 gün kuralıyla mi vereceğiz normal kullandığımız irmik olur mu kahvaltıya ne zaman geçiyoruz peynir de 3 gün kuralıyla unutmuşum

Alya nasıl daha iyi mi emiyo mu canm
Cnm sorduğun için çok teşekkür ederim alya uykuluyken emiyo sadece ama onda da da kuvvetli çekmediği için sütüm az geliyo halen sulukla şırıngayla mama vermeye çalışıyoruz bunada şükür diyorum en azından uykusunda memeyi ağzına verebildim mızmızlığı devam ediyo yüzü çok kaşınıyo niye bilmiyorum eliyle burnunu yüzünü ovuşturuyo uykusu olmadığında da o zaman da yüzü kızarıyo galiba egzama bu bilmiyorumki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…