2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Belki de geçici bişeydir canım kızarıklık önemli bişey olsa doktor söylemez miydi. İyi bari en azından uykuluyken emiyormuş yavas yavas tekrardan emmeye baslar Allah iyilik şifa versin minik kuşa❤

Duşa biz de birlikte girmeye başladık ve harika bir şeymiş suratıma bakıp bakıp gülüyor ya içim gidiyor.

Günaydin ,başka bir doktora götürseniz,yavrucagin bir sıkıntısi var belli yuzunu kaşıyor dediğinize göre alerji olabilir ,bir doktora daha danışsaniz iyi olur,ben de inanin artık Alya'yi düşünuyorum neyi var acaba diye

Anladm canm peki ilk verdiğine göre yemesinde ilerleme var mı ? Kızımda sevmedi sanki yoğurtu yarın püreye geçicem bende inşallah yer yemiycek diye korkuyorum suyu bile içmek istemiyor :/
Tabiki fark vat şuan yiyo. Benimki de başta yoğurt yerkem ağzını kilitliyordu asla 1 kaşıktan sornasını kabul etmiyordu dedim herhalfr yoğurt asla yemez çünkü püreleri yine birkaç ksşık yiyordu yoğurdu aslaa. Ama şimdi bayılıyor yoğurda püreleri de yiyo. Bende çorbaya felan tanelere geçeyim dedim de öğürüyor maalesef bakalım nolcak

Ya kuzum benim kıyamam ya allahım şifa versin acaba tam olarak ne rahatsız ediyor. Bepanthol um sensiderm kremi var tahriş kzıarıklık kaşıntı için alıp denesen mi kuzum ya benim kız da biara bacaklarında minik birşeylwr varsı almıştım sürdüm hemsn kızarıklığı geçiriyor

Sizin bebeğin esnemesi geçti mi

Bu atak burnumuzdan getirdi, net. Ama büyüdüğünü daha önce hiç bu kadar fark etmemiştim. Çok ciddi değişiklikler oldu Uzayımda atağın son 8 günü. Heyecanla bekliyorum bitmesini.
Bir de benim oğlum resmen şekerli şeyleri sevmiyor. Pekmezi yediremiyorum. 1-2 defa meyve vermeye çalıştım tadını alınca yemedi. Ama sofrada yoğurt görünce deliriyor, çırpınıyor resmen ulaşmak için. Biraz biraz başladım yoğurda. Haftaya 6 aylik oluyoruz. 1 hafta erken başladık yani. Suyu da çok seviyor. Bıraksam 1 bardak içecek.

Benimkide yoğurdu pek sevmedi gibi geliyordu .İnşallah dediğin gibi sonra sever. Ben yulafı haşlıyorum içine yumurta sarısı labne pekmez koyuyırum blendırdan geçirmiyorum eziyorum genelde pütürlü oluyor benimki yiyor çok şükür sorun olmuyor öğürmüyor. Ev tarhanası verdim geçen en çok onu sevdi bizimki .

Ona da alışır yavaş yavaş inşallah ek gıda zaman isteyen bişey sanırım 1 ayı bulur alışması Bende pek yoğurdu sevmem kızım yer inşallah

Onun ağzını yerim ben maşallah paşama biz 5.5aylikken başladık tadımlara çünkü biz sofraya oturunca sapirdanan ağzını açan bir bebek olunca benim minnoşum erken bile başladık simdilerdede tam pirinç unundan mamalara bayiliyor bide bebe biskuvisi yaptim kahvaltıda onu veriyorum yumurtalı cevizli pekmez labneli antik kuntik karisimdan buarada kaşık maması sipariş etmiştim gelmedi çok iyi oldu kendim evde yapıyorum oğluma

Başka bi dr a da götürmek istemiyorum cnm şu korona bitsin ankara da götürcem burası dr yönünden biraz sıkıntılı.bugün biraz daha iyi gibi inşallah iyice düzelir

Belki de geçici bişeydir canım kızarıklık önemli bişey olsa doktor söylemez miydi. İyi bari en azından uykuluyken emiyormuş yavas yavas tekrardan emmeye baslar Allah iyilik şifa versin minik kuşa❤
Evet cnm bende öyle düşünüyorum dr sonuçta önemli bişey olsa söyler ilaç verir normal bi durum diyo cuma gününe tekrar çağırmıştı O zaman da bakacak bakalım şuan iyiye gidiyo çok saol

Canım cildi çok hassas sanırım eliyle ovalayınca kızarıyo bisüre sonra geçiyo mustelanın yüz kremini alıp deneyeyim diyorum dediğin kremi de deneyebilirim aslında çok saol

Ay maşallah iştahlı demek ki kuzucuk
Yumurta ceviz benim en az 1 ayı bulur bu pimpirikli halimle Uzayın kan grubu belli olmamıştı doğduğunda, 6 aylıkken belli olur dediler. Ona baktirmaya gidince bir de değerlerine baktirayim diyorum, ona göre bazı besinlerde ayarlama yapmak istiyorum. Özellikle demir. Senin gibi karışımlar yapmam lazım da böyle çok rahat edkyoeum emzire emzire

Ev tarhanası dediğiniz toz halimde mi bende alcam iyi olur bie öğün rahat bie çorba enazından. Valla bende aabah çatalla eziyoeuö bebe bisküvi irmik yumurta sarısı pekmez ve lor onları yiyo çünkü ağzında yunuşak ya yutuyor ama havuç kabak felan pütürlü olumxa yutmutor öğürüyor şehriyeyi de öyle yaptı oysaki yumuşacık yut işte ama yok

Kızlar burada bir app.ten bahsedilmişti. Evdeki malzemeleri yazınca yemek tarifi veriyormuş. İsmi neydi bulamadım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…