2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Belki sevineyim diye diyordur. Hala daralan bir kıyafet yok sonuçta ondan başka söyleyen de yok. Gerçi gördüğüm kimse de yok
Belki daha kıyafetler bol olcak kadar olmasa da bi kac kilo vermişindir belki moralini bozma vermedim diyerek. Benım tartıda bozuk ama diyete başladım tatlı abur cubur yemiyorum bakalım zayıflamam Lazım inşallah başarılı olurum

Önce damağın altında beyazlık oluyo sonra patlıyor diş damağın altında gibi oluyo yani belki öyledir daha tam çıkmamıştır bardagı tutunca da mercek gibi oluyoya o yüzden görünüyodur

Önce damağın altında beyazlık oluyo sonra patlıyor diş damağın altında gibi oluyo yani belki öyledir daha tam çıkmamıştır bardagı tutunca da mercek gibi oluyoya o yüzden görünüyodur
Heee ben de bu sırrı merak ediyordum. Mercek gibi olduğu için demek. Resmen bardakla beyaz beyaz gördüm demek dişmiş... şimdiden huzursuzluk yapar mı? Kaç güne gelir damağın altındaki diş? Çok teşekkür ederim.
kendi gördüğümü anlayamamıştım. Kimse de bu söylediğimi anlayamamıştı...
Eşim önemsemedi. Babam dalga geçti.

Ben anladım seni çünkü ilk dişi elime değdiği gün bende bardakla baktım bardakla bakınca iyice göründü damak baya beyazlayıp diş göründükten bir hafta on gün içinde çıktı bizimki ama herkesin farklı olabilir canım. Bizim ilk dişte aşırı huysuzluk olmadı pek anlamadım ama şimdi ikinci de senin dedigin gibi damağın altında iyice beyaz görünüyor heralde bir haftaya cıkar baya huysuz iki gündür gece aglayarak uyanıyo gündüz yarım saat anca uyuyo.

Aaa nerden aklına geldi bardakla bakmak? 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi. Tamam artık kesinleşti, diş çıkarıyor bizim oğlan.
ah kuzum benim. Üstten mi geliyor şimdi sizinki?

Ben de 3 gundur bekliyorum, darisi Bizim basimiza.
Bizde dis damakta gorundukten 2 hafta sonra patladi canim.
Aa, epeycene sürmüş 2 hafta... sizin 2. parti mi geliyor? Kaç tane çıktı? Ağrısı var mı? Hadi bakalım:) heyecanlı bekleyişmiş...

Aa, epeycene sürmüş 2 hafta... sizin 2. parti mi geliyor? Kaç tane çıktı? Ağrısı var mı? Hadi bakalım:) heyecanlı bekleyişmiş...
Haftasonu ateslendi pazartesi alttan birinci disi patladi. Onun yanindaki dis de bir hafta icinde cikar buyuk ihtimal.

Kızlar bebekleriniz uykusu gelince kusuyor mu? Uzay uykusu gelince kusmaya başlıyor eğer hemen uyumazsa. Uykusu gelen bebek esner, yok biz kusuyoruz. Bitmedi hâlâ kusması

Kızlar bebekleriniz uykusu gelince kusuyor mu? Uzay uykusu gelince kusmaya başlıyor eğer hemen uyumazsa. Uykusu gelen bebek esner, yok biz kusuyoruz. Bitmedi hâlâ kusması
Benim kızım kusmaları geçti canm ek gıdada bile kusmadı hiç uzay Anne sütünü mü kusuyor Yoksa ek gıdaya mi

Kızlar pirinç unu maması yaptınız mı hiç bebişlere ben tam pirinç unu aldım Organik kokuyor ya kızım hiç yemedi.Bende tattım nasıl diye benim de hoşuma gitmedi acaba bozulmuş mudur anlayamadım

Aaa nerden aklına geldi bardakla bakmak? 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi. Tamam artık kesinleşti, diş çıkarıyor bizim oğlan.
ah kuzum benim. Üstten mi geliyor şimdi sizinki?
Hahaha bilmem geldi aklıma valla eşimle baktık oda görmeye çalışıyordu göremiyordu bardakla bakınca görmüştü şimdi uzadı baya gülünce hemen görünüyo Yok canım üst değil alttan ikinci çıkıyo

Benim kızım kusmaları geçti canm ek gıdada bile kusmadı hiç uzay Anne sütünü mü kusuyor Yoksa ek gıdaya mi

Ek gıdayı hiç kusmadı yedirdikten sonra ama uykusu gelince en son ne verdiysem onu kusuyor canım ya doğduğundan beri böyle. Bir de pirinç ve pirinç unu yerine irmik tavsiye ediliyor ya da tam pirinç unu. Pirinç çok faydalı değilmiş, ben daha denemedim tam da bilmiyorum. Kendim de çok severim pirinç pilavını

Uykusu geldiği için kusmuyodur bence ya öncesinde emiyorsa belki fazla gelip kusuyodur uykuyla alakası var mıdır ki hiç duymadım. Ayla doğduğundan beri hiç kusmaz çok az emince kestirip cıkarıyo o kdar bi gecenlerde ağız dolusu kustu çok korktum ondada yazmıştım buraya bidaha kusmadı ama Allahtan

Biz kurtulamadık daha kusmadan. Uyku öncesi hariç hiç kusmuyor. 1 saat önce emdiğini bile kusuyor uykusu gelince. Gözlerini kaşıyor ordan anlıyorum uykusu geldiğini. Ben de hiç duymamıştım, araştırdım bulamadım da hiç böyle bir şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…