2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar bebekleriniz uykusu gelince kusuyor mu? Uzay uykusu gelince kusmaya başlıyor eğer hemen uyumazsa. Uykusu gelen bebek esner, yok biz kusuyoruz. Bitmedi hâlâ kusması
Canım akşam uyumadan önce çok emiyor ve çoğunlukla da kusuyor. Uykudan uyanınca da kusuyor. Bazen gün içinde de kusuyor. Genelde yatar pozisyondan kucağıma alınca kusuyor. Bizim de bitmedi yani

Aynen bende hiç duymamıştım şaşırdım duyunca hiç doktora sordun mu peki? Acaba midesi mi rahatsız oluyor birşeyden de kusup rahatlayıp uyuyo desem her seferinde de olmaz ki yani demekki Uzayın uyku tarzı bu

Canım akşam uyumadan önce çok emiyor ve çoğunlukla da kusuyor. Uykudan uyanınca da kusuyor. Bazen gün içinde de kusuyor. Genelde yatar pozisyondan kucağıma alınca kusuyor. Bizim de bitmedi yani

Bazı çocukların 2 yaşına kadar devam edebiliyormuş canim ben en çok ondan korkuyorum düşünsene 2 yaşında koca çocuk her yerde kusuyor, çok zor.

Günaydın kizlar.Kizim 3 gündür çok huzursuz.Yenidogan dönemindeki gibi oldu.Dun öğlen hiç uyumadi.Yarim saat uyudu sadece.12 de zorla uyuttum .Sabaha kadar 20 dakikada bir uyandı hiç abartmiyorum.

Bir doktorla görüş istersen canm doğduğundan beri devam ediyormuş.irmiği Çok sevdi Ama pirinç unu sevmedi tam pirinç unu benim aldığımda da ama bozul galiba ya küf gibi bir koku var

Bizim daha çıkmadı ama bu sabah her iki meme yara oldu. Niye anlamadım, tahriş olmuş uç kısımları. Baya acıyor, dişler çıkınca napicam bilmiyorum.
Benim emzirme sürecinde çok sıkıntım oldu hala sürekli süt kabarcığı oluşuyor üç kısımda o yüzden ben de korkuyorum dişlerden sonra tekrar meme sorunu yaşamaktan.

Dişleri göründü yavrumun 2 tane... şimdi ne olacak acaba? Büyüyene kadar mı sürecek huzursuzluk?

Eklentiler

• 3A7F4989-9EC9-4B9C-B958-B26A0E8EA2F3.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 61
Kolaylıkla çıksın inşallah

Kızlar bebekleriniz uykusu gelince kusuyor mu? Uzay uykusu gelince kusmaya başlıyor eğer hemen uyumazsa. Uykusu gelen bebek esner, yok biz kusuyoruz. Bitmedi hâlâ kusması
Bizde de kusma devam ediyor. Ama uykusu gelince değil galiba yemekten sonra sallanırsa ters hareket yaparsa daha çok.

Kızlar pirinç unu maması yaptınız mı hiç bebişlere ben tam pirinç unu aldım Organik kokuyor ya kızım hiç yemedi.Bende tattım nasıl diye benim de hoşuma gitmedi acaba bozulmuş mudur anlayamadım
Bende var tam pirinç unu canim ama dedigin gibi bi koku yok seninki bozulmus sanirim

Günaydın kizlar.Kizim 3 gündür çok huzursuz.Yenidogan dönemindeki gibi oldu.Dun öğlen hiç uyumadi.Yarim saat uyudu sadece.12 de zorla uyuttum .Sabaha kadar 20 dakikada bir uyandı hiç abartmiyorum.
Canım bence ya diş çıkartıyordur ya da atak dönemindedir gibime geldi bi takip et istersen.

Bende var tam pirinç unu canim ama dedigin gibi bi koku yok seninki bozulmus sanirim
Hangi markadan aldın canm evet bence de bozuk ya Tuhaf bir kokusu var pekmez attım içine kokuydu yine bastırmadı.Aldığım yere söyledim tam pirinç ununun kokusu dokusu farklıdır diyo

Benimkinin de 2-4 ay arası inanılmaz salyası vardı son bir aydın hiç akmıyor ya yutmayı öğrendi ya gerçekten kesildi bakalım bizim inciler ne zaman gelecek
Galiba 2 4 ay arasında çok tükürük salgılıyolar onun dişle pek alakası yok gibi. Beyazlık var mı damağında yada huysuzlanma falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…