Kızlar bebekleriniz uykusu gelince kusuyor mu? Uzay uykusu gelince kusmaya başlıyor eğer hemen uyumazsa. Uykusu gelen bebek esner, yok biz kusuyoruz. Bitmedi hâlâ kusması
Canım akşam uyumadan önce çok emiyor ve çoğunlukla da kusuyor. Uykudan uyanınca da kusuyor. Bazen gün içinde de kusuyor. Genelde yatar pozisyondan kucağıma alınca kusuyor. Bizim de bitmedi yani
Biz kurtulamadık daha kusmadan. Uyku öncesi hariç hiç kusmuyor. 1 saat önce emdiğini bile kusuyor uykusu gelince. Gözlerini kaşıyor ordan anlıyorum uykusu geldiğini. Ben de hiç duymamıştım, araştırdım bulamadım da hiç böyle bir şey
Aynen bende hiç duymamıştım şaşırdım duyunca hiç doktora sordun mu peki? Acaba midesi mi rahatsız oluyor birşeyden de kusup rahatlayıp uyuyo desem her seferinde de olmaz ki yani demekki Uzayın uyku tarzı bu
Canım akşam uyumadan önce çok emiyor ve çoğunlukla da kusuyor. Uykudan uyanınca da kusuyor. Bazen gün içinde de kusuyor. Genelde yatar pozisyondan kucağıma alınca kusuyor. Bizim de bitmedi yani
Günaydın kizlar.Kizim 3 gündür çok huzursuz.Yenidogan dönemindeki gibi oldu.Dun öğlen hiç uyumadi.Yarim saat uyudu sadece.12 de zorla uyuttum .Sabaha kadar 20 dakikada bir uyandı hiç abartmiyorum.
Ek gıdayı hiç kusmadı yedirdikten sonra ama uykusu gelince en son ne verdiysem onu kusuyor canım ya doğduğundan beri böyle. Bir de pirinç ve pirinç unu yerine irmik tavsiye ediliyor ya da tam pirinç unu. Pirinç çok faydalı değilmiş, ben daha denemedim tam da bilmiyorum. Kendim de çok severim pirinç pilavını
Bir doktorla görüş istersen canm doğduğundan beri devam ediyormuş.irmiği Çok sevdi Ama pirinç unu sevmedi tam pirinç unu benim aldığımda da ama bozul galiba ya küf gibi bir koku var
Benimkinin de 2-4 ay arası inanılmaz salyası vardı son bir aydın hiç akmıyor ya yutmayı öğrendi ya gerçekten kesildi bakalım bizim inciler ne zaman gelecek
Benim emzirme sürecinde çok sıkıntım oldu hala sürekli süt kabarcığı oluşuyor üç kısımda o yüzden ben de korkuyorum dişlerden sonra tekrar meme sorunu yaşamaktan.
Hahaha bilmem geldi aklıma valla eşimle baktık oda görmeye çalışıyordu göremiyordu bardakla bakınca görmüştü şimdi uzadı baya gülünce hemen görünüyo Yok canım üst değil alttan ikinci çıkıyo
Kızlar bebekleriniz uykusu gelince kusuyor mu? Uzay uykusu gelince kusmaya başlıyor eğer hemen uyumazsa. Uykusu gelen bebek esner, yok biz kusuyoruz. Bitmedi hâlâ kusması
Kızlar pirinç unu maması yaptınız mı hiç bebişlere ben tam pirinç unu aldım Organik kokuyor ya kızım hiç yemedi.Bende tattım nasıl diye benim de hoşuma gitmedi acaba bozulmuş mudur anlayamadım
Günaydın kizlar.Kizim 3 gündür çok huzursuz.Yenidogan dönemindeki gibi oldu.Dun öğlen hiç uyumadi.Yarim saat uyudu sadece.12 de zorla uyuttum .Sabaha kadar 20 dakikada bir uyandı hiç abartmiyorum.
Hangi markadan aldın canm evet bence de bozuk ya Tuhaf bir kokusu var pekmez attım içine kokuydu yine bastırmadı.Aldığım yere söyledim tam pirinç ununun kokusu dokusu farklıdır diyo
Benimkinin de 2-4 ay arası inanılmaz salyası vardı son bir aydın hiç akmıyor ya yutmayı öğrendi ya gerçekten kesildi bakalım bizim inciler ne zaman gelecek