2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Çarptım bilirim o hissi, beter bir şey geçmiş olsun sevindim kırık olmamasına.

Canım geçmiş olsun. Küçük parmak acısı fenadır bilirim. Bir an önce eski haline döner umarım. Insanın acısı nerdeyse canı oradadır der annem hep. Küçücük de olsa acıyan yer insanın canı yanıyor

Bizde dün olduk aşı. Ebe ates yapmaz sadece bir gün banyo yaptırma dedi o kadar

Çok geçmiş olsun. Annemler bende bi ara pek giremiyorum ama fırsat buldukça okuyorum yazılanları. Bizim ikinci dişte patlamak üzere cok huysuz bu ara gece emmeye uyanınca bile aglayarak uyanıyo Allahtan annem geldi de rahatladım biraz yoksa cok yorucu. Bi de üst dişler daha zor cıkıyo diye duymuştum Mete nin üst dişleri çıkmıştı demi nasıl gecti süreç

Teşekkür ederim canım,aynen.Neren acirsa canın orda.

Teşekkür ederim canım.Evet üst iki diş birden çıktı.Ateş,salya falan hiç olmadı.İştahı azaldı 2 gün falan.Uyku düzeni değişti.Sık uyanmaya,zor uyumaya başladı.

Ben de abur cuburu keserek sanki kilo verdim gibi ama tartı bozuk tartılmadım. Kıyafetlerim de bollaşmadı. Ama eşim de diyor göbeğin küçüldü, basenlerin azaldı diye. Emin değilim. Gıdım hala var. Kilom da hala var, gören anlamaz kilı verdiğimi

Eşin zayıfladın diyorsa ne güzel Benimki göbegim vat diye dalga geçiyo ikinci geliyor diye

Teşekkür ederim canım.Evet üst iki diş birden çıktı.Ateş,salya falan hiç olmadı.İştahı azaldı 2 gün falan.Uyku düzeni değişti.Sık uyanmaya,zor uyumaya başladı.
İştahı az değil ama benimki de kucak düşkünü oldu daha çok. Bir de uyku düzeni tuhaflaştı ve sık uyanıyor, zor uyuyor. Acaba diş mi geliyor ki...

Kızlar, bugün tam 7 aylık oldu bizim bebe... cam bardakla su içmek istedi bugün gerçi içemedi oynadı damaklarıyla... oynarken alt damağında bembeyaz bişiyler gördüm gibi oldu. Ay dedim diş mi? Bardağı sürttüm damağına yine gördüm Bardağın üzerinden doğru. Bardağı çektim görünmüyordu. Anlam veremedim. Çıplak gözle göremiyorum baktığımda. Nedir bunun sırrı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…