2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bilmiyorum hangisi olduğunu ikiside olabilir. Başım ağrımaya başladı cidden çok zormuş diş çıkarmak. Ağrı kesici gece uykusundan önce vericem umarım uyuruz gece
Canım çok geçmiş olsun kıyamam ya kuzucuk inşallah biran önce geçer yarası kuzum benim ya umarım yüm bebişler rahat diş çıkaror en az şekilde acı çeksinler inşallah.. Benim kızda da tık yok ben çok anlamıyorum kaşıkla bakauım diyorum hiç durmuypr ki kontrol edeyim buara bide kaşık görünce ağzını kilitledişş için bakamıyorum elle felan da bakınca birşey yok gibi

Alt diş bembeyaz görünüyor, sanırım patlamış elletmiyor ağzını. Zormuş diş meselesi
canim benimde oglusum atesi vardi haftasonu (37-37.8 arasi idi) . Pazartesi cok sukur disi cikti. Insallah sizde bir an once cikartirsiniz.
Kızlar içi su dolu diş kaşıyıcılar var ya onlara dikkat edin, az önce bizimki patladı uzayın ağzında. Kucagimdaydi çocuk müdahale ettim hemen, görmesem içecekti
Cok gecmis olsun. Senin yaninda olman sans olmus.

Kızlar içi su dolu diş kaşıyıcılar var ya onlara dikkat edin, az önce bizimki patladı uzayın ağzında. Kucagimdaydi çocuk müdahale ettim hemen, görmesem içecekti
Bizimki de patlamıştı.Dişleri yeni çıktığı sıralar.Susuz olanlarından aldık.Susuz al sende.Artık dişi ha çıktı ha çıkacak Uzay'ın.

Günaydın kızlar, daha iyiyiz biz uyuduk sayılır gece. Unutuyorum yazmayı kac gündür diş aft derken, kilo vermek isteyen arkadaşlar ben yulaf ezmesiyle 3 kilo verdim 1 haftada. Sabahları iki yumurtayla yulafli lorlu omlet yapiyorum, öğlen yine yulaf lor ve rende domatesi karıştırıyorum çok lezzetli oluyor bu, akşam da ne yemek varsa sebze, et ya da çorbanın içine 2-3 kaşık yulaf karıştırıp yiyorum. Aralarda meyve ve yogurt yiyorum, yani baya bi yiyorum hiç aç kalmadım ama çok hızlı zayıflattı. Abur cubur yok tabi. Günde 2-3 fincan kahve içerim ben yıllardır, onu da hiç bırakmadım. Deneyin derim, çocuk bakarken programlı diyet çok zor oluyor, bu çok pratik.

1 haftada 3 kilo süper tebrik ederim.Ben o 3 kiloyu 3 haftada verdim zorla .Ben abur cubura devam ediyorum ama bir de kaçamak yaptım bayramda falan hiç dikkat etmedim..Deneyeyim bir .

Bugün 6 aylık aşılarımıza gittik normalde babasına tutturuyordum ama bu tür korkulu anlarda annesinin yanında olması önemliymiş diye okudum geçen bi kitapta. Miniğim baya ağladı sanırım hemşireyle birlikte bizi de maskeli görünce iyice korktu. Ağlarken kirpikleri ıslanınca hiç dayanamıyorum kuzum benim.. inşallah ateşsiz sorunsuz atlatırız şu an keyfi yerinde gibi

Kızlar evde peynir veya lor yapan var mıydı aranızda? Bunlarında günlük mü yapılması gerekiyor yoksa bir müddet saklayabilir miyiz?

Kızlar evde peynir veya lor yapan var mıydı aranızda? Bunlarında günlük mü yapılması gerekiyor yoksa bir müddet saklayabilir miyiz?
Ben lor yapıyorum.Günlük yapmak çok zahmetli olur.Ben 1,5 kilo sütten 10 günlük yapıyorum.Hatta resim de atmıştım buraya.

Geçmiş olsun canım, ben de bugün götürmeyi düşünüyorum aşıya. Dün götüremedim huysuzdu çok.
Peyniri yapıp buzluğa attım ben, haftalik indiriyorum.

Ayağın nasıl oldu Hasret? Gittin mi doktora
Gittim canım.Kırık yok şükür.Doku zedelenmesi dedi dr.Fastjel verdi.Onu sürüyorum.Daha iyiyim bugün.Basabiliyorum üzerine.Ben kesin kırık diye düşünmüştüm.Fena acıdı,şişti ve morardı çünkü.
Zaten normalde de küçük parmak acısı diye bi gerçek var.Bilmiyorum hiç çarptın mı küçük ayak parmağını,bu acı onun çok üstündeydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…