2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Biz de martta uçakla geldik canım ama babam yanımdaydı. Bu sefer yalnızız bakalım idare ederiz umarım. Kanguruyla taşımayı düşünüyorum ben. Daha pratik olur gibi çünkü küçük bir de valiz olacak yanımda. Hem çocuk hem valiz hem araba zorlar beni. Aldık 24 hazirana biletimizi sıkıntısız gideriz umarım.

Güvenlik noktalarında kanguruyu da çıkarıyorlar malesef ben yaşamıştım o sıkıntıyı.

Aaa o zaman nasıl geçirtiyorlar? Bebeği nereye koyuyorsun?
Güvenliklerden birine verdim bebeği öyle yardımcı oldular. Kanguruyu da cihazdan geçiriyorlar o yüzden çıkarttırıyorlar. Bende daha rahat olur diye kanguruyu almıştım ama daha zor oldu

Kizlar yürüteç kullanıyor mu bebekleriniz.Ablam göndermiş bize hediye .Daha erken mi olur bilemedim?

Valla ben biraz koyuyorum Zaten cok durmuyo genelde kucak istiyo en fazla 10 dk duruyo ağlıyo günde yarım saatten fazlası zararlı diyolar benimki yarım saat bile durmuyo
Teşekkürler canım.Ben de öyle yapıyorum şimdilik.10 dakika duruyor cikariyorum .Zaten dediğin gibi ağlıyor ..

İyiyiz biz.Diş,atak yuvarlaniyoruz işte.Çocuklar iyi mi?Geçti mi Alya'nın yüzü?
Alya nın yüzü ara ara tekrarlıyo cnm krem sürünce hafifliyo sütüm çok çok az formül süt vermeye çalışıyorum günde iki kere kaşıkla biberonla içmiyo malesef kilo alımı halen yok. Büyüğü de kuzeniyle vakit geçiriyo cnm. Bizde diş falan da yok

Güvenliklerden birine verdim bebeği öyle yardımcı oldular. Kanguruyu da cihazdan geçiriyorlar o yüzden çıkarttırıyorlar. Bende daha rahat olur diye kanguruyu almıştım ama daha zor oldu
Ben de öyle düşünüyordum.

Ben de dün kızımı sağlık ocağına aşıya götürdüm .Boy ve kilo ölçümü yapıldı .Kızım 6 kilo 800 gram 67 cm.Boyu iyi ama kilosu düşük dedi hemşire .Ek.gidaya ağırlık verin dedi ama ben mama vermiyorum .Acaba versem mi diye düşünüyorum .Acaba ek gıdaya ağırlık versem kilo alır mı?Doktorunuz bir şey söyledi mi bu konuda?Ben de hafta içi bir doktorumuza görünmeyi düşünüyorum .Kaç aydır gitmedik .

Merhabalar,hanimlar bebeklerinizin yiyecekrinde tereyag kullandiniz mi?
Doktora görunun bence uzun zamandir gitmiyorsaniz,ek gidayi severse alir tabi neden almasin?Anne sutu aliyir anladigim kadariyla iştahsiz mi? Bu aylarda anne sutu ya da formül mama ağırlıklı olmali sanki ama tabi doktor bilir biz ne desek boş,formul süt yani anne sutu yerine kullanilan mama ya da ben kullanmadim ama şu kaşık mamalar var onlari deneyebilirsiniz hatta kullanan birinden tavsiye bile alabilirsiniz.

Ben de karisik sebze pureleri yapiyorum ,pure haline getirdikten sonra biraz tereyagiyla tavada çevirmek istiyorum lezzetli olsun diye,benimki pek alisamadi

Uzay da başta sevmedi sebze puresini. Sonra pişirirken icine 1 diş sarımsak ve tereyağı ekledim, 1 çay kaşığı irmik koydum daha koyu oldu pure, soguyuncada cok az yogurt ekledim. Bayıla bayıla yiyor. Haklı çocuklar. O sebze püreleri yenecek gibi değil cidden. Sarımsak yoğurt derken yemeğe benzedi tadı. Et suyuyla pişirince daha da lezzetli oldu, ben de yiyorum 2-3 kaşık.

Tesekkur ederim ben de deneyeyim bakalim ,meyveye bayildi ama korkuyorum sebze sevmez diye hatta elmayi taniyor artik heyecanlaniyor bir elmaya bir suya heyecanlaniyor.Bu arada zeytinyagi ekledim tadi sanirim ağır geldi ,sevmedi,az eklemem ragmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…