2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Yoğurt çorbası,şehriye çorbası,ezogelin çorbası,tarhana çorbası..Bunları değiştirerek veriyorum ben.Et veya tavuk suyuyla yapınca gayet lezzetli oluyor.Yalnız peyniralti suyu ekleyince yemiyor Mete.Tadı eksimsi oluyor.Onu da kahvaltı da irmigini pisirirken kullanıyorum.Dün ilk kez baya pütürlü verdim çorbasını.İlk önce öğürdü,sonra yedi.

Çok yardımcı oldun cidden, çok teşekkür ederim sanırım uzay ve ben uçakla gideceğiz, babamız arabayla gelecek senin cevabından sonra. 1-1,5 saatte bir mola bizim 2 gün yolculuk yapmamız demek çünkü.
evet canim cocuklarin temiz havaya ihtiyaci oluyo bizimde tabi ama 16 saat cok zorlanirsin bebeginde yıpranır ucakla kac saat gideceksin?

evet canim cocuklarin temiz havaya ihtiyaci oluyo bizimde tabi ama 16 saat cok zorlanirsin bebeginde yıpranır ucakla kac saat gideceksin?

Uçakla 1,5 saat canim,sonra 3 saat arabayla Ankaradan Eskişehire geçicez. Biri alır bizi akrabalardan. Yine 4-5 saat toplam yol yapıcaz yani.

Ben hiç çorba yapmadım nor.alin dışına çıkıyorum puturlulerden sonra kışın çorba verecegimşimdilik çatalla eziyorum

Kızlar bugün öyle bir yoruldum ki... Çok mızmız, alt diş patlamış görünüyor artık, max 20dk uyudu gündüz hep. Şimdi de yatmıyor saatlerdir ayakta. Çok canım yanıyor emzirirken nasıl olacak bu iş böyle ya

Yogurt ve ezogelin corbasini nasil yapiyorsun ?

Emzirirken neden canın yanıyor canım. Ayla da bugun aşırı mızmız hep ağlıyo hep kucakta zaten normalde de mızmız ama bugun aşırı aşırı mızmız bizimde ikinci diş patlamış onun huysuzluğu galiba

Canim diş kesiyor sanırım derisi soyuldu çok tahriş oldu göğüslerim. Senin acımıyor mu?

Kanguru çok rahat oluyormuş. Bilseydim ben de yanıma alırdım. Güzel rahat bir yolculuk olur umarım

Ezogeline mercimek ve nane koymuyorum.Mercimek yerine biraz pirinç koyuyorum
Tesekkur ederim canim bende mercimek olayini merak etmistim, yarin yogurt corbasini deneyecegim burdaki malzemelerle ne kadar corba çıkıyor baya çıkacak gibi sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…