Alt dişler çıkarken benim de acıyordu. Şimdi alıştım. Birkaç kere ısırdı o zaman acıdı sadece. Derisi soyulacak kadar acıdıysa silikon uç deneyebilirsin ya da bi doktora sor canım.
Gunaydin herkese,nasilsiniz?Ben size muhallebi ölçüsu sormak istiyorum:Bir porsiyon için ne kadar pirinc unu veya irmik ve ne kadar su kullanıyorsunuz?Ben ajda çay bardagiyla 1 cay bardagi su ve 1 corba kasigi pirinç unu kullandim dogru mu yaptim
Gunaydin herkese,nasilsiniz?Ben size muhallebi ölçüsu sormak istiyorum:Bir porsiyon için ne kadar pirinc unu veya irmik ve ne kadar su kullanıyorsunuz?Ben ajda çay bardagiyla 1 cay bardagi su ve 1 corba kasigi pirinç unu kullandim dogru mu yaptim
Çok olmadı mı?Ben 1 tatlı kaşığı pirinç unu ve yarimdan 2 parmak fazla ajda bardak su kullanıyorum.Çünkü pirinç unu kaynayinca katılaşıyor.E içine ille meyve de koyuyorum ben,baya oluyor.
Çok olmadı mı?Ben 1 tatlı kaşığı pirinç unu ve yarimdan 2 parmak fazla ajda bardak su kullanıyorum.Çünkü pirinç unu kaynayinca katılaşıyor.E içine ille meyve de koyuyorum ben,baya oluyor.
Yok kivami bence guzel olduicine elma rendeledim durudkça sulandi hatta,yok zaten ben sık vermem ,cok desteklemiyorum pirinc ununu sadece organik tam pirinç ununun faydasi var onu aldim onu verecegim arada o da
Bende öyle yapıyorum biraz katımsk olunca doyuyor da bide çok apzını açmıyor bari 3 5 kaşık yiyo onda sa doysun diyorum. Biz de kabızlkk olmadk ama tabi dikkay etmek lazı yine
Kızlar sesiniz yok nasılsınız? Benim kız çok şükür bugün yemeye başladı da huzursuzdu ya uykusu çok kötüydü gündüz 3 uyku yapardı 1 saat uyurdu her uykusunu hatta daha fazla olurdu aöa bugün 40 dakikayı geçmedi dönüp duruyor yatalta bi huzursuz ama dişlerine baktıö bir belirti de yok yani hani çok şiş felan da değil
Kızlar sesiniz yok nasılsınız? Benim kız çok şükür bugün yemeye başladı da huzursuzdu ya uykusu çok kötüydü gündüz 3 uyku yapardı 1 saat uyurdu her uykusunu hatta daha fazla olurdu aöa bugün 40 dakikayı geçmedi dönüp duruyor yatalta bi huzursuz ama dişlerine baktıö bir belirti de yok yani hani çok şiş felan da değil
Dünde bizim öyleydi, bugün düzeldi. Yarın sabah da aşımız var, muhtemelen yarın yine bozulacak. Şişlik bizde de pek yoktu ama alt dişin ucu çıktı birden, belki sizinde öyledir.
Çok hareketlendi nefes aldırmıyor bazen telefonu elime bile alamıyorum. Gece uykusuna yatmadan önce bütün evi kontrol ediyor, babasının uyuduğundan emin olmadan asla yatmıyor. Eğer adamı ayakta görürse kesinlikle uyumuyor. Iyice patron oldu bizimki bu aralar.
40 dakikayı öpte başına koy Mete 1 kez sadece 15 dakika uyudu bugün.Beterin beteri var.Taneli çorba verdim demin.Öğürmekten yemedi.Uykusuz,huzursuz abaaa abaa bağırıp duruyor.
Uçaklarda arada boşluk bırakma vs gibi tedbir var mıymış canım araştırdın mı? Biz de uzun bir araba yolculuğu yapıcaz ama tereddütteyim uçakla mı gitsek diye
Uyku konusunda bizde de bi iyi bi kötü napıcaz kızlar? Atak haftasına dikkat edin... değilse ben de bilmiyorum. Atak haftasıysa dert etmeyin geçet. 23-26. Hafta atak haftası.
Uçaklarda arada boşluk bırakma vs gibi tedbir var mıymış canım araştırdın mı? Biz de uzun bir araba yolculuğu yapıcaz ama tereddütteyim uçakla mı gitsek diye