2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
olsun canim 16 saatten iyidir

Tabi canım 3 kat fark var. Sayende karar verdim sağol tekrar canim❤

Kanguru çok rahat oluyormuş. Bilseydim ben de yanıma alırdım. Güzel rahat bir yolculuk olur umarım

Kanguru aldığımız günden beri benim üçüncü elim gibi bir şey oldu. Hatırlıyorum burda soruyordum alsam mı acaba, omuriligine zarar verir mi fln diye

Yo bizim ikinci dişte patladı hiç fark yok ısırmıyo da acımıyor da

aman hep öyle olsun, çok fena.

Canım göğüs ucu kremleri oluyo onlardan alsan?
Alt dişler çıkarken benim de acıyordu. Şimdi alıştım. Birkaç kere ısırdı o zaman acıdı sadece. Derisi soyulacak kadar acıdıysa silikon uç deneyebilirsin ya da bi doktora sor canım.

Doğumdan kalma silikon uç ve krem vardı sabah bulayım ❤

Gunaydin herkese,nasilsiniz?Ben size muhallebi ölçüsu sormak istiyorum:Bir porsiyon için ne kadar pirinc unu veya irmik ve ne kadar su kullanıyorsunuz?Ben ajda çay bardagiyla 1 cay bardagi su ve 1 corba kasigi pirinç unu kullandim dogru mu yaptim

Çok olmadı mı?Ben 1 tatlı kaşığı pirinç unu ve yarimdan 2 parmak fazla ajda bardak su kullanıyorum.Çünkü pirinç unu kaynayinca katılaşıyor.E içine ille meyve de koyuyorum ben,baya oluyor.

Çok olmadı mı?Ben 1 tatlı kaşığı pirinç unu ve yarimdan 2 parmak fazla ajda bardak su kullanıyorum.Çünkü pirinç unu kaynayinca katılaşıyor.E içine ille meyve de koyuyorum ben,baya oluyor.
Tesekkur ederimkati oldu evet ama zarari var mi yanu kıvaminin

Yutmasinda bi sıkıntı olmuyorsa sorun olmaz sanırım.Dikkat et kabızlık yapmasın.
Yok kivami bence guzel olduicine elma rendeledim durudkça sulandi hatta,yok zaten ben sık vermem ,cok desteklemiyorum pirinc ununu sadece organik tam pirinç ununun faydasi var onu aldim onu verecegim arada o da

Bende öyle yapıyorum biraz katımsk olunca doyuyor da bide çok apzını açmıyor bari 3 5 kaşık yiyo onda sa doysun diyorum. Biz de kabızlkk olmadk ama tabi dikkay etmek lazı yine

Kızlar sesiniz yok nasılsınız? Benim kız çok şükür bugün yemeye başladı da huzursuzdu ya uykusu çok kötüydü gündüz 3 uyku yapardı 1 saat uyurdu her uykusunu hatta daha fazla olurdu aöa bugün 40 dakikayı geçmedi dönüp duruyor yatalta bi huzursuz ama dişlerine baktıö bir belirti de yok yani hani çok şiş felan da değil

Ah bu bebişler. Bir gün yerler bir gün yemezler. Bir uyurlar bir uyumazlar. Belki sıcaklamıştır. Malum havalar yine ısındı.

Dünde bizim öyleydi, bugün düzeldi. Yarın sabah da aşımız var, muhtemelen yarın yine bozulacak. Şişlik bizde de pek yoktu ama alt dişin ucu çıktı birden, belki sizinde öyledir.
Çok hareketlendi nefes aldırmıyor bazen telefonu elime bile alamıyorum. Gece uykusuna yatmadan önce bütün evi kontrol ediyor, babasının uyuduğundan emin olmadan asla yatmıyor. Eğer adamı ayakta görürse kesinlikle uyumuyor. Iyice patron oldu bizimki bu aralar.

40 dakikayı öpte başına koy Mete 1 kez sadece 15 dakika uyudu bugün.Beterin beteri var.Taneli çorba verdim demin.Öğürmekten yemedi.Uykusuz,huzursuz abaaa abaa bağırıp duruyor.

Bizimkinin de gündüz uykusu ikiye düşünce saatler şaştı,duzen bozuldu yine bir duzen kurmam lazim bir iyi bir kötü gidiyor uyku konusunda

Uçakla 1,5 saat canim,sonra 3 saat arabayla Ankaradan Eskişehire geçicez. Biri alır bizi akrabalardan. Yine 4-5 saat toplam yol yapıcaz yani.
Uçaklarda arada boşluk bırakma vs gibi tedbir var mıymış canım araştırdın mı? Biz de uzun bir araba yolculuğu yapıcaz ama tereddütteyim uçakla mı gitsek diye

Uyku konusunda bizde de bi iyi bi kötü napıcaz kızlar? Atak haftasına dikkat edin... değilse ben de bilmiyorum. Atak haftasıysa dert etmeyin geçet. 23-26. Hafta atak haftası.

Uçaklarda arada boşluk bırakma vs gibi tedbir var mıymış canım araştırdın mı? Biz de uzun bir araba yolculuğu yapıcaz ama tereddütteyim uçakla mı gitsek diye
Ben dün bi fotoğraf gördüm.İstanbul-izmir seferi yapan bi uçak.3lü koltuklar full doluydu.Hiç öyle önlemler yoktu.

Ben dün bi fotoğraf gördüm.İstanbul-izmir seferi yapan bi uçak.3lü koltuklar full doluydu.Hiç öyle önlemler yoktu.
Uf ya hadi bu kez arabayla gideriz neyse de sürekli böyle mi olacak ben eşim olmadan da aileme giderim diyordum kışa doğru Ama hayal gibi görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…